1000x1000_2

De Ziua Internațională a Poeziei împarte o poezie cu prietenii!

1000x1000
Scrie sau adaugă o fotografie cu versurile preferate pe pagina ta de Facebook, adaugă hashtagurile #cititorCarturesti & #cititorTracusArte și poți câștiga una dintre cărțile oferite de Tracus Arte.

 

Cele mai inspirate 12 postări sunt premiate cu câte două din cele 12 titluri apărute în colecțiile de poezie la Tracus Arte: Arta Popescu. Opere II, de Cristian Popescu, Familia Popescu, de Cristian Popescu, Timp cu poeți morți, de Ko Un, Opera poetică. Vol. I, de Alexandru Mușina, Iluminarea marilor construcții, de Ion Mureșan, Poeme. O antologie, de Matei Vișniec, O singurătate feroce, de Mariana Marin, O precizie cu adevărat înspăimântătoare, de Virgil Mazilescu, Poheme, de Gellu Naum, Ritualul omului fericit. 18 poeți croați tineri, coord. Branislav Oblučar, Vînt potrivit pînă la tare. Tineri poeţi germani din România, coord. Peter Motzan.

 

Concursul se desfășoară în perioada 20 martie-26 martie. Câștigătorii vor fi anunțați aici în data de 27 martie.
Succes!
UPDATE:
Iată lista câștigătorilor. Vă mulțumim pentru participare și vă  rugăm să ne trimiteți datele voastre (nume complet, telefon și adresă/librăria de unde ați vrea să vă ridicați premiul) la inscrieri@carturesti.net sau într-un mesaj privat pe pagina Facebook a Carturești. Câștigătorii care locuiesc în orașe cu librării Cărturești sunt invitați în librărie să ridice premiul. Celorlalți premiul le va fi trimis prin curier.
1. Milu Moi
2. Gabriela Bucur
3. Ramona Berghezan
4. Ion Calotă
5. Melania Rădulescu
6. Geo Graff
7. Ionuț-Alexandru Papară
8. Aida Angelina Nistor
9. Pirvu Iuliana-Camelia
10. Alex Povarnă
11. Georgiana Frincu
12. Elena Raluca


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.