Afis lansare Amprente urbane_Evolutia

Amprente urbane. Volumul 1 – Evoluţia

Afis lansare Amprente urbane_EvolutiaAmprente urbane. Volumul 1 – Evoluţia

Evenimentul va avea loc in data de 19 aprilie, ora 18:00 la Libraria Cartureşti Verona.

Parcă nimic nu dezvăluie mai bine trăirile unui individ decât momentele în care le transpune în poezie. Aproape că simţi ceea ce i se întâmplă, e o lume interioară palpabilă. Fascinantul univers al Ionelei-Violeta Anciu este surprins în volumul de debut, Amprente urbane, cele care, până la urmă, o compun. I-a dat acest nume fiindcă defineşte foarte bine ideea de la care a plecat, de a lăsa ceva în urmă. Ceva care să nu fie neapărat uitat peste o generaţie, două, ci să rămână mult timp de acum încolo. Nu ca opera cuiva, ci ca un mesaj.

O altă pasiune a autoarei este muzica, lucru care, de altfel, se simte si în poezia ei. Unele versuri au o ritmicitate specifică stilului rap, altele surprind un fel de crez personal, îndemnul acela interior care o împinge pe autoare să îşi aştearnă gândurile pe hârtie, sub formă de cuvinte, care să îmbrace paginile în farmecul lor şi să se metamorfozeze într-o carte tocmai bună să ajungă în mâinile tale, cititorule!

Ionela-Violeta Anciu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. Este pasionată de literatură şi poezie, dar şi de muzica hip-hop, colaborând cu mai multe trupe sau artişti pe partea de lirică. Este caracterizată ca o „combinaţie neaşteptat de omogenă între Ion Barbu, Timbaland şi Missy Elliot“. Se implică frecvent în campanii care susţin femeile în diverse sfere ale vieţii private, dar si sociale şi profesionale. În prezent este şi director executiv al Clubului Scriitoarelor.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.