vitamina ce delia panait

Atelier Vitamina CE? | Tipi, tipe și stereotipuri cu Delia Panait

vitamina ce delia panaitMiercuri seară vă așteptăm la doza obișnuită de Vitamina CE?
Vorbim cu Delia Panait despre Tipi, tipe și stereotipuri

Cu o dublă expertiză – cea de comunicatoare și cea de activistă pentru drepturile omului – e ușor să o găsiți pe Delia Panait prin București. Dacă dați drumul la radio, ea este vocea și mintea emisiunii „Bucureștiul Subiectiv”. Într-ale căilor de largă comunicare, baza și-a stabilit-o în Radio Guerrilla în urmă cu un deceniu, de unde a tot migrat complementar către proiecte dintre cele mai diverse, fie ca speaker / moderatoare la evenimente, conferințe și workshop-uri, fie ca realizatoare de emisiuni TV, fie ca scriitoare, consultantă sau cercetătoare – toate având nota comună a spiritului analitic presărat cu doze potrivite de umor și ironie. De asemenea, fiind membră FRONT (asociație pentru promovarea drepturilor femeilor), este foarte probabil să vă întâlniți cu Delia și la proteste sau dezbateri politice pe tematica egalității de șanse și de gen.

***

Sunt lucruri mici, dar esenţiale care nu se predau la şcoală. Vorbim despre ele în fiecare miercuri, de la ora 19:00, în ceainăria Cărturești Verona la atelierele “Vitamina Ce?”.

La intrare, te invităm în “camera de depresurizare”. Acolo, la un pahar de vin, un snack & un joc de încălzire, faci cunoștință cu ceilalți colegi de atelier și cu vorbitorul serii. La plecare, vei avea o listă de lecturi recomandate și câteva întrebări de luat acasă. Și poate câțiva prieteni noi.

Fiecare atelier durează o oră și 30 de minute. Fix cât îi trebuie vitaminei Ce? să fie asimilată în organism.

Accesul se face numai pe baza înscrierii. Rezervă-ți un loc prin email la >> inscrieri@carturesti.net <<

Intrarea la un atelier costă 40 de lei.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.