346556

Conferința Born2Succeed

346556Born2Succeed te invită la un eveniment interactiv și plin de energie, care îți va da forța să îți depășești limitele și să ajungi acolo unde îți dorești.

Conferinta Born2Succeed se va desfășura în weekendul 15-16 martie 2014 la Marshal Garden și va reuni trei speakeri britanici ce susțin prezentări în toată lumea: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana și Justin Devonshire, mentori de business și antreprenori de succes.

Ce îți va oferi Born2Succeed?

–          soluțiile să îți atingi  potențialul și să te concentrezi pe obiectivele tale

–          energia să obții succesul pe care ți-l dorești

–          curajul să îți depășești fricile și să transformi obstacolele în oportunități

–          forța să spargi barierele și autolimitările.

Alături de Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numărul 1 în Marea Britanie, vei participa la un workshop de  board-breaking, adică vei sparge o placă de lemn cu mâinile goale!

Scopul evenimentului Born2Succeed este să formeze o comunitate de profesioniști ambițioși și tineri cu aspirații înalte, care să primească apoi susținerea colegilor și a speakerilor în dezvoltarea lor personală si profesională.

Participanții la conferință devin membri Born2Succeed și primesc timp de un an ghidarea pentru a aplica ce au învățat în cadrul evenimentului pe o platformă online.

Conferința Born2Succeed se va desfașura în weekendul 15-16 martie 2014 la Marshal Garden.

Mai multe informații despre conferința Born2Succeed – http://born2succeed.ro/.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.