50×70

Călătorește cu buletinul de Cărturești!

Update: Felicitări câștigătorilor care pleacă la #Salzburg! Aceștia sunt:

  1. Smaranda Acatrinei
  2. Barbalata Alexandra
  3. Cristina Pădurariu
  4. Ștefan Chitic

Câștigătorii vor fi contactați pentru mai multe detalii de echipa Cărturești începând cu data de 20 noiembrie.

Toamna asta Buletinul de Cărturești te poate duce într-o escapadă de 3 nopți în Salzburg*, orașul natal al lui Mozart.

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2017 îți poți utiliza 200 de puncte din cele acumulate pe Buletinul de Cărturești pentru a activa oferta #Salzburg din aplicația mobilă Buletin de Cărturești.  Astfel poți câștiga una din cele 4 excursii pentru două persoane, cu 3 nopți de cazare, în Salzburg.

Dacă ți-au plăcut scenele din munții Alpi ce apar în filmul Sunetul Muzicii, atunci Salzburg te va încânta. Orașul pitoresc al Austriei este considerat o mică bijuterie în inima Europei, în apropierea unor lacuri cristaline cu apă potabilă și a unor regiuni montane cu cele mai bune pârtii de schi. Armonia dintre cultură și natură, ahitectura barocă unică a orașului fascinează turiștii și au dus la includerea de către UNESCO în 1997 a centrului vechi a orașului lui Mozart în Patrimoniul Cultural Mondial. Cu un program cultural ce se extinde pe tot parcursul anului cu peste 4.000 de evenimente, Salzburg este orașul perfect pentru oamenii însetați de cultură.

Câștigătorii ofertei #Salzburg vor fi anunțați pe 17 noiembrie pe blog și pe pagina de facebook Cărturești.  Pentru detaliile despre ridicarea voucher-ului de vacanță, câștigătorii vor fi contactați de echipa Cărturești.

* Costurile pentru transport nu sunt incluse.

* 3 nopți de cazare în hotel de 3-4* cu mic dejun inclus și card de reduceri Salzburg pentu 72h (cardul vă oferă intrarea gratuită la toate atracțiile turistice și transport public gratuit)



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.