50×70 calatoreste (1)

Călătorește cu buletinul de Cărturești!

Toamna asta Buletinul de Cărturești te poate duce într-o escapadă de 3 nopți în Salzburg*, orașul natal a lui Mozart.

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2017 îți poți utiliza 200 de puncte din cele acumulate pe Buletinul de Cărturești pentru a participa la o tombolă în urma căreia poți câștiga una din cele 4 excursii pentru două persoane, cu 3 nopți de cazare, în Salzburg.

Dacă ți-au plăcut scenele din munții Alpi ce apar în filmul Sunetul Muzicii, atunci Salzburg te va încânta. Orașul pitoresc al Austriei este considerat o mică bijuterie în inima Europei, în apropierea unor lacuri cristaline cu apă potabilă și a unor regiuni montane cu cele mai bune pârtii de schi. Armonia dintre cultură și natură, ahitectura barocă unică a orașului fascinează turiștii și au dus la includerea de către UNESCO în 1997 a centrului vechi a orașului lui Mozart în Patrimoniul Cultural Mondial. Cu un program cultural ce se extinde pe tot parcursul anului cu peste 4.000 de evenimente, Salzburg este orașul perfect pentru oamenii însetați de cultură.

* Costurile pentru transport nu sunt incluse.

* 3 nopți de cazare în hotel de 3-4* cu mic dejun inclus și card de reduceri Salzburg pentu 72h (cardul vă oferă intrarea gratuită la toate atracțiile turistice și transport public gratuit)There are no comments

Add yours