cover

Clubul de lectură VOCEA CITITORULUI la Cărturești Cluj

Vocea cititorului este clubul de lectură asociat campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față. Un club în care textele se citesc pe loc, cu voce tare, așa că nu trebuie să vii cu temele făcute de acasă. După lectură schimbăm impresii, dar vorbește doar cine dorește. 🙂
Participarea este gratuită.

Pe 18 februarie 2015 demarăm întâlnirile din Cărturești Cluj ale clubului. Am ales pentru această ediție volumul Numele meu este Anton, de Geo Dinescu. Vă așteptăm cu drag, începem la 18:30.

Poți vedea un video de la una din întâlnirile noastre din Mint Bistro aici: https://www.facebook.com/video.php?v=851044028271693

cover

„Ne plac mult ideile care stau la baza clubului de lectură Vocea cititorului: aceea de lectură împărtășită (pentru că textele pot fi și descoperite împreună, pentru că primele povești le-am auzit cu toții, pentru că așa se formează gustul pentru lecturile publice), aceea de dialog simplu și firesc pe marginea textelor ascultate (fiindcă nu doar criticii literari pot avea o părere despre o carte) și aceea de a promova lectura ca mod de viață (care e și una dintre misiunile Cărtureștiului).” (Cărturești Cluj)

„De aici farmecul, de aici vraja, de aici magia, de aici eficacitatea. De aceea a citi de unul singur şi a asculta ce este citit de către un altul nu sunt deloc operaţiuni echivalente, prin efectul pe care îl are asupra sufletului nostru.” (Horia-Roman Patapievici)

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1567509153491073/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.