eivor_concert_2016

Concertul cântăreţei feroeze Eivor de la Sala Radio se mută în noul club Expirat-Halele Carol!

eivor_concert_2016Din motive logistice, împreună cu managementul trupei, Twin Arts a decis mutarea  concertului Eivor de pe 13 noiembrie de la Sala Radio,  în noul  club Expirat-Halele Carol din strada Constantin Istrati nr 1, la ora 21’00.  Accesul se va face începând cu ora 20’00.

Noul preţ al biletelor va fi de 70 de lei, şi le puteţi găsi ca şi până acum în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV), online pe www.eventim.ro, dar şi la clubul Expirat-Halele Carol în seara concertului.

Persoanele care au cumpărat deja bilete la pretul inițial anunțat  se pot adresa în punctele  de vânzare de la care au achiziţionat biletul începând cu data de 27 octombrie, pentru a-și recupera banii. Va fi rambursată  suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.  Pentru detalii, puteţi scrie pe adresa office@twinarts.ro

Accesul la concert se va face doar în baza noilor bilete de 70 de lei.

Primul concert Eivor în România!

Copilul fenomen al Insulelor Feroe, Eivør e pe scenă de la 13 ani, găsindu-și inițial inspirația în folk-ul tradițional feroez și continuând cu jazz, trip-hop, grunge și rock, până la folktronic. Devine o prezență importantă în muzică scandinavă și câștigă premiile insulei vecine, Islanda, luând distincțiile care sunt de obicei rezervate artiștilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC.

Eivør vine pentru prima dată în România cu ultimul ei material, Slør și o suită de piese care ne vor rămâne multă vreme în playlist-uri.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=WiBlfFIFCk8



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.