900-x-900

Concurs: Câştigă un pachet exclusiv Harry Potter!

web
***UPDATE!***
În urma selecţiei random, fericita câştigătoare este Andreea!
Al Andreei este următorul comentariu: “Eu sunt cel mai mare fa Harry Potter pentru că după ce am citit toate cărţile şi am fost la şcoala de magie din Europa, am transformat-o pe prietena mea, Alexandra, în pisică.  Sper acuma,  în ultima carte,  să găsesc şi vraja ca să o transform înapoi,  pentru că a început lumea să întrebe de ea la birou.  Mulţumesc.”
Felicitări Andreea, te vom contacta pe email pentru a stabili detaliile legate de premiu.

Vă mulţumim tuturor pentru participarea în număr aşa de mare şi pentru comentariile emoţionante!

———————————————————————————————————————————————————–
Carturesti.ro dă sfoară în ţară: am început marea căutare al celui mai mare fan Harry Potter!
Pentru fanii săi, Harry Potter este mai mult decât un personaj: magia ţesută de J. K. Rowling l-a transformat într-un prieten drag care i-a acompaniat pe toată perioada copilăriei şi adolescenţei.  Pentru unii, chiar şi mai mult, după bine-cunoscută replică al lui Alan Rickman: “When I’m 80 years old and sitting in my rocking chair, I’ll be reading Harry Potter.  And my family will say to me: ‘After all this time?’  And I will say ‘Always'”.
Ştim că seria are o groază de fani, prin urmare, aici la carturesti.ro, ne-am ambiţionat să găsim cel mai pasionat, cel mai înflăcărat, cel mai FAN fan al lui Harry!
ÎNTREBAREA:
Lasă-ne un comentariu la acest articol, răspunzând la următoarea întrebare:
“De ce te consideri tu cel mai mare fan Harry Potter?”
PREMIUL:
Câştigătorul va primi un pachet special care include şi produse exclusive*, care nu pot fi găsite în magazine:
– o agenda Moleskine Limited Edition Harry Potter;
– un set de fanioane* cu diferite imagini din aventurile lui Harry, pe care îl poţi atârna pe peretele din camera ta;
– un set de 2 stickere* mari pentru fereastră: unul cu Harry, Hermione şi Ron, şi celălalt cu poşta-Bufniţă.
img_42671 img_42651img_42661
CUM ALEGEM CÂŞTIGĂTORUL?
Vom alege câştigătorul prin tragere la sorţi pe 31 octombrie, la ora 14:00 şi îl vom anunţa prin email şi aici pe blog.  Completează corect adresa ta de email fiindcă îţi vom trimite acolo toate detaliile necesare pentru a putea intra în posesia premiului, dacă vei fi desemnat câştigător.
Perioada de desfăşurare: 19 – 31 Octombrie.
Toate comentariile sunt moderate în maxim 24h, cu excepția zilelor de weekend.
Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere la concurs, pe baza comentariului la articolul concursului.
Prin participarea la concurs, îţi exprimi acordul de a primi ştiri despre evenimentele şi ofertele culturale ale librăriei carturesti.ro.
Mult succes!


There are 542 comments

Add yours
  1. Andreea

    Anul acesta s-au facut 15 ani de cand am descoperit cartile Harry Potter. Aveam 10 ani si am fost fascinata de poveste. Acum, la 25 de ani, dupa ce am recitit toata seria de ‘n’ ori (serios, chiar am pierdut sirul!), ma intorc la poveste cu aceeasi nerabdare de a redescoperi magia.

  2. constantin maricica

    sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am citit volumele, am savurat filmele…chiar si de mai multe ori si ma regasesc in personajul lui, imi place ideea ce vrajotorii, vrajitori, chiar mi ar place sa ajung la scoala de vrajitori pentru ca exista una chiar in Europa

  3. Adriana Oprita

    Sunt Cel Mai Mare Fan Harry Potter ! Am citit toate cartile, am vazut toate volumele, stiu toate incantatiile si le integrez in viata de zi cu zi, am un colt in casa, in care am toate filmele si cartile, o bagheta comandata de pe Amazon si figurine cu Harry, Ron & Hermione. Odata la cativa ani recitesc seria, si, in timpul liber ascult audiobook-urile cartilor. Accesez aproape zilnic site-ul Pottermore, pentru a ma tine la curent cu lumea magica contruita de J.K Rowling. Mi-am facut testul de casa pe Pottermore, si sunt un Hufflepuff 🙂 . Expecto Patronum!

    • Matei Andreea

      Ma consider cel mai mare fan, pentru ca mi-am petrecut copilăria în casa, sub pătură, citind seria Harry Potter, imaginandu-mi lumea de acolo mai bine decât în filmele ulterior apărute și pentru ca, acum, după 12 ani încă ma mai uit la filmele Harry Potter, încă îmi mai tin cărțile în biblioteca și încă mai visez la lumea descrisa de J.K.Rowling.

  4. Beatrice

    Sotul meu este cel mai mare fan Harry Potter. A citit de 2 ori, cel putin toate volumele HP, a vazut si revazut filmele. Mai mult, si-aduce aminte de toate personajele si nu a uitat niciun detaliu.

  5. Nita Marlena

    Sunt cel mai mare fan “Harry Potter” datorita personalitatii pe care mi-am dezvoltat-o cu trecerea anilor crescand alaturi de trio-ul Harry, Hermione, Ron, in minunata lume magica creata de J.K.Rowling atat prin intermediul cartilor, cat si al filmelor.

  6. Amalia Neagu

    Eu personal am crescut cu Harry Potter, am avut o copilarie magica si frumoasa, datorita cartiilor, filmelor si a jucariilor 🙂 de curand am inceput sa recitesc cartile, asta dupa un maraton al filmelor :)! Pentru mine a fost, este si va fi cea mai frumoasa poveste! Totul este magic

  7. Adriana

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am lecturat toate cărțile si am vazut toate filmele. Aceste cărti mi-au conturat personalitatea si m-au făcut cine sunt astazi.

  8. Ioana123

    Harry Potter este vrajitorul noii generatii, iar fiecare carte citita mi-a schimbat intr-o oarecare masura viziunea asupra vietii. Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit toate cartile aparute si am urmarit filmele aferente volumelor publicate. Mereu am studiat cu atentie diferentele existente intre carte si film, lucru ce este realizat doar de catre persoanele care sunt cu adevarate pasionate. Poate exista fani “mai mari” la nivel declarativ decat sunt eu, dar eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter.

  9. Dobre Iulia Patricea

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter pentru ca:
    -detin si am citit toate cele 7 volume “Harry Potter” atat in limba romana cat si in engleza;
    -la colectia mea se adauga si setul “Hogwarts library” si “Harry potter and the cursed child”-varianta in engleza;
    – mic copil fiind, mama mi-a facut cadou 2 oracole “Harry Potter”, unul din ele avand si un fel de agenda pentru a trece datele colegilor;
    -in fiecare an de Craciun, revad toate filmele, de la primul la ultimul 🙂
    -colectionam postere, albume de la chioscurile de ziare;
    -si desigur, stiu pe de rost replici si vraji;
    Imi doresc ca intr-o zi sa ajung si eu sa vizitez un parc tematic, si bineinteles ca si eu le voi citi copiilor mei despre un baietel care a trait! “After all this time? Always”

  10. Andra

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca alaturi de aceste carti am avut primele nopti cand citeam pe ascuns in timpul noptii, stand la geamul camerei, ca sa-mi fie luminata cartea de catre stalpul de afara. Pentru ca Harry, Ron si Hermione m-au invatat sa le fiu alaturi prietenilor mei, indiferent de ce cred despre ei oamenii care nu-i cunosc, pentru ca am plans, am ras si am suferit alaturi de personaje si pentru ca inca astept sa-mi vina scrisoarea de la Hogwarts, chiar daca stiu ca actele Ministerului din perioada in care m-am nascut referitoare la magicienii nascuti din Incuiati au fost distruse 🙂

  11. Smara David

    sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca raspund cu istetime cu citate din Hermione in ingrijorator de multe situatii sociale (for those who’ve got the emotional range of a teaspoon), pentru ca, desi sunt in perioada studentiei si ar trebui sa incep a trata lucrurile cu mai mare seriozitate, inca mi se subtiaza vocea si mi se dilata pupilele cand e vorba de Hogwarts, pentru ca l-am iubit pe Snape din prima clipa si pentru ca nu imi pot aminti copilaria fara de cartile si filmele cu Harry. 🙂

  12. Ana-Maria

    Sunt cel mai mare fan pentru ca am citit toate volumele, in romana si in engleza de 2 ori si am vazut filmele de doua ori. A… si pentru ca Patronusul meu este o bufnita alba 🙂

  13. Kruppa Mădălina

    Nu știu dacă sunt cel mai mare fan Harry Potter, dar știu că e prima serie pe care vreau s-o citească fiica mea. Încă aștept o bufniță cu scrisoarea mea de la Hogwarts, m-am pierdut în universul acela perfect de nenumărate ori (chiar nu mai știu de câte ori am citit cărțile, dar nu am atâtea degete la mână ) și dacă vreodată mă simt melancolică și lipsită de chef, filmele cu Harry sunt ingredientul perfect pentru combaterea tristeții. Deși am crescut, rămân cărțile care mi-au marcat adolescența și m-au alinat mereu când mi se părea că nu îmi găsesc locul în lumea devenită brusc amenințătoare. Sper ca și fiica mea să simtă aceeași fascinație pentru această poveste. Harry Potter va fi întotdeauna o parte din inima mea.

  14. Diana Vasiliu

    Am devenit cel mai mare fan Harry Potter de cand i-am citit Lizei,fetita mea de 6 ani atunci (acum are 7 ani)prima carte din serie si ea a fost atat de fascinata, incat am ajuns sa mergem la Londra,la magazinul Harry Potter de la King’s Cross,sa cumparam toata seria in limba engleza si sa i-o citesc seara de seara,traducandu-i.Intre timp am mers la camera de evadare Harry Potter-Chamber of Secrets din Bucuresti,unde mami s-a distrat la fel de mult ca si copilul.Dupa fiecare carte citita vedem filmul.Nu exista zi sa nu il pomenim pe Harry Potter sau sa nu ne jucam cu bagheta lui,cumparata de la Londra.Liza deseneaza personajele seriei aproape zilnic,mami tocmai i-a cumparat costum de Halloween Harry Potter.Tati e Lord Voldemort si o alearga prin casa pe Liz.Noi respiram zilnic Harry Potter.Toata familia Vasiliu.Iar tortul de ziua ei,pe 12 octombrie a fost,evident,cu Harry Potter si Book of Spells

  15. Darius Dabija

    Cand citesc Harry e magic, e ca si cum mi se deschide o poarta spre Hogwards si pe matura mea invizibila pornesc alaturi de el seara de seara intr-o aventura noua, pe care abia astept sa o descopar, iar si iar.Harry e eroul meu preferat!

  16. Iulia

    Incep prin a spune ca pana de curand nu am fost mare fan Harry Potter, dar acum la 22 de ani( da, putin cam tarziu) dupa ce intr-un final am reusit sa vad filmele,am fost cuprinsa de magia povestii despre care vorbea toata lumea. De ceva timp am inceput sa savurez si fiecare fila din carti iar aceasta carte ar fi perfect pt a-mi continua visarea in lumea plina de magie.

  17. Mihaela

    Cu siguranta, este o serie de carti care mi-a ramas intiparita in minte si in inima. Citind cartile mai mult de gura unui prieten, am ajuns astfel sa imi descopar pasiunea pentru lectura. Nu stiu daca in viata voi avea multe lucruri materiale de impartit cu cei dragi, dar, in mod sigur, aceste carti merita date mai departe, sa le citeasca si nepotii si sa ramana un cadou transmis urmatoarelor generatii. Ma consider un fan pentru dorinta, placerea si lacrimile date avand aceste carti in mana.

  18. Adrian

    Ma consider cel mai infocat fan Harry Potter pentru ca de fiecare Craciun, volumul care aparea in acea iarna era cadoul cel mai asteptat de toti membrii familiei, fiecare incercand sa fie cel care o va citi primul, devenind asta un fel de virtute intrafamiliala. Am avut norocul sa citesc volumele inaintea aparitiei filmelor, pentru ca asa la cinema puteam sa completez sau corectez replicile actorilor. 😀

  19. Crina Iloaea

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit toate volumele in decursul unei saptamani (si am repetat povestea de inca 2 ori) si pentru ca sper ca băiețelul meu de 3 ani si 4 luni va primi scrisoarea…..

  20. Gogan Mihaela

    Buna ziua! Baietelul meu ( Claudiu, 7 ani ) este fan Harry Potter si este foarte incantat de acest concurs. Raspunsul lui la intrebare: ” Ma consider fanul numarul 1 al lui Harry Potter pentru ca am vazut toate filmele si am inceput sa citesc si primul volum Harry Potter si Piatra Filozofala ( pagina 142 🙂 ) . Imi plac foarte mult aventurile celor 3 prieteni dar cel mai mult admir curajul lui Harry de a salva lumea de cel mai rau vrajitor. Mi-am facut o bagheta si am scris pe o hartie toate vrajile si ma joc cu sora mea, ea e Hermione si eu Harry Potter. Nu cred ca exista in lume fan mai mare ca mine. ” Multumim frumos, o zi frumoasa!

  21. Frentiu Anamaria

    Ma consider cel mai mare fan a lui Harry Potter nu doar pentru ca am citit și văzut toate filmele lui de un milion de ori ci și pentru faptul ca de fiecare data când citesc citesc și revăd filmele exista aceeași emoție de nerăbdare și entuziasm ca la început. Harry a fost cel mai bun prieten al copilărie mele și încă este. Cu el am început sa citesc cu el am adormit seara și cu el am majoritatea copilăriei mele. Mi-am petrecut copilăria așteptănd următoarele cărți

  22. Soimu Ionela

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter! Si spun asta pentru ca, desi am 26 de ani de curand m-am apucat sa recitesc Harry Potter. Cred ca le-am citit in jur de 5 ori pe fiecare pana acum. Am trait alaturi de Harry, am plans cu el, am ras, am stat noaptea tarziu pentru ca nu puteam sa ma opresc din citit, am suferit dar m-am si bucurat, am simtit ca am facut parte din poveste. Bineinteles ca am vazut si toate filmele, nu de atat de multe ori cum am citit cartile pentru ca e destul de complicat sa comprimi actiunea din carti (cel putin de la volumul patru pana la volumul sapte) in doua ore de film. Sunt fana carti, am colectionat postere cu ei si le am si acum. Faptul ca am locuit la tara nu a fost un avantaj in a-mi procura cartile si materialele cu Harry Potter dar am reusit cumva sa am destul de multe acasa. Imi doresc din suflet cartea, aveam in plan sa o cumpar numai ca sper sa am noroc si sa castig primul concurs din viata mea, mai ales ca este un concurs cu Harry Potter!

  23. Pascu Bianca

    Personal,ma consider cel mai mare fan Harry Potter,nu doar pentru ca am văzut toate filmele și am citit toate cărțile din aceasta serie a doamnei J.K. Rowling, ci și pentru ca am trăit aventurile lui Harry Potter împreună cu prietenii sai.Am ras la momentele de eșec total ale lui Drago Malfoy,am plâns la moartea lui Albus Dumbledore, și cate și cate…In concluzie, ma consider cel mai mare fan Harry Potter nu numai pentru ca doar am vazut (cu ochii mintii,citind carti și cu ochii reali,văzând filmele),ci pentru ca am simțit,prin toate simțurile,dar mai ales cu cel al 6-lea simt al unui fan,sufletul,tot ce este legat de Harry Potter și aventurile acestuia…

  24. Tărnăuceanu Oana

    Poate sunt fani mai infocati decat mine poate nu, dar stiu sigur ca iubesc aceasta serie de carti. A fost dragoste la prima pagina, “Harry Potter si Piatra Filozofala” fiind cea dintai carte pe care am citit-o. Cand incepi sa o citesti te desprinzi de realitate, esti trup si suflet alaturi de personaje. Am recitit si tot recitit volumele pana am ajuns sa duc lectura la un alt nivel, am luat cartile in limba engleza. Imi doresc foarte mult sa castig pentru a intra inca o data in lumea magica creata de J.K. Rowling.

  25. Corina

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca aceasta serie m-a facut sa citesc cu drag. A fost prima mea carte si cu siguranta si la 80 de ani o sa o recitesc cu drag. In fiecare an in jurul Craciunului vad filmele si citesc cel putin prima carte inca o data pentru a redescoperi magia lor. Aceasta serie de carti ma invatat putera prieteniei si ca fericirea poate fi gasita si in cele mai intunecate momente.

  26. Bunescu Victoria

    Sunt fan Harry Potter deoarece este sursa mea de inspirație și calea de evadare într-o lume magică și diferită

  27. Ilinca Zirra

    Sunt indragostita de seria Harry Potter fiindca am crescut cu aceste carti si fiindca am asteptat cu sufletul la gura sa mai apara cate un volum, cate un film sau cate un interviu cu J.K. Rowling. Am avut placerea sa joc joculete Harry Potter, sa fiu sortata de Palarie intr-o casa de la Hogwarts (Ravenclaw) sa fiu aleasa de Thunderbird in Ilvermony, sa colectionez mape, stickere, pene si alte articole Harry Potter. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea a fost cand am ajuns la King’s Cross sa vizitez peronul 9 3/4. Sper sa apuc sa ajung intr-o zi la parcul de distractii Harry Potter si la Studioul Harry Potter.

  28. Neacsu Cristina Simona

    Fetita mea este mare fan “Harry Potter”,deoarece a primit cadou de ziua ei, bagheta si o carte de care nu se poate desparti .

  29. Ines

    Sunt chiar cea mai mare iubitoare de Harry Potter! Am citit cele 7 volume si am vazut filmele, am crescut o data cu Harry si am invatat si toate vrajile o data cu el si tare mi-ar placea ca scoala mea sa se transforme in Hogwarts! Il consider pe Harry ca pe un al doilea frate si il tot astept la o partida de quidditch pe strada mea!

  30. Oprea Andreea-Diana

    Consider ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece încă îmi aștept scrisoarea de la Hogwarts. Cărțile din seria Harry Potter mi-au sporit pasiunea pentru lectură și m-au învățat cât de importanți sunt prietenii.

  31. Paul

    A fost prima mea carte pe care am citit-o, am crescut cu aceste carti si filme. Rupeam din pom bete si ma jucam pe strada cu prietenii si bineinteles aveam semnul pe frunte. Sunt prea frumose amintirile legate de acest personaj.
    Cred ca toti dintre noi meritam sa castigam pentru ca pentru fiecare dintre noi Harry Potter a insemnat ceva, fiecare are o poveste aparte si magica.

  32. Roşoaga Darius

    Chiar daca nu am citit toate cartile, ma pot considera cel mai mare fan Harry Potter prin faptul ca am citit cartile pe care le-am citit pana acum cu sufletul la gura, am vizionat filmele cu mare bucurie, de miliarde de ori. In fiecare an, de Carciun, cand ma trezesc, primul lucru care imi iese in ochi este raftul dedicat lui Harry Potter. Editia ilustrata, editiile in romana si cele in engleza, bagheta, cana, hotoaica aurie si, nu in ultimul rand, The Cursed Child, imi fac ziua mai frumoasa.
    Fara Harry Potter, copilaria si viata mea nu ar mai fi atat de frumoase!

  33. Bejusca Madalina

    Am citit volumele Harry Potter in facultate…un maraton de nopti albe de care-mi aduc aminte cu drag. Noptile acelea mi-au adus aminte de copilarie si m-au facut sa realizez ca anumite povesti iti fac zborul mai inalt, mai frumos si mai demn…

  34. Bea

    Nu eram deloc atrasa de citit, eram o mare lenesa si preferam sa astept filmul decat sa citesc cartea. Prima carte care mi-a picat in mana a fost Harry Potter, am vazut primul film si mi-a placut si am zis sa ii dau si cartii o sansa. Le-am devorat. In fiecare an fac un maraton de vizionare a filmelor, si incerc sa recitesc seria cat mai des. Acuma citesc partea a 3-a, again 🙂 Nu stiu daca sunt cel mai mare fan dar cu siguranta seria asta mi-a facut un mare bine, mi-a deschis apetitul pentru lectura.

  35. MihaelaBenghea

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru că am făcut un pariu cu o prietenă că dacă o să port o pălărie de vrăjitoare prin oraș voi câștiga 10 lei. Pe care i-am și câștigat. Am numeroase postere, agende, am scris un fan fiction, aparțin casei Ravenclaw, am un autograf de la Daniel Radcliffe. Și deși am crescut, în adâncul sufletului voi fi mereu un fan Harry Potter.

  36. Madalina

    După multe încercări de a vedea prima parte din filmul Harry Potter, am cedat. Am zis ca e prea copilăresc pentru mine și nu merita. Trecând anii, iubitul meu mi-a recomandat sa citesc măcar prima carte Harry Potter. M-am îndrăgostit pe loc de cărți. Citeam în continuu. M-au fascinat. Adormeam citind, ma trezeam citind. După fiecare carte, vedeam și filmul. Finally! De 2 ani sunt fan Harry Potter (având 24 de ani). Pe 18 noiembrie, va apărea “Fantastic Beasts and Where to Find Them” pe care îl astept cu nerăbdare.
    Fiindcă ii iubesc cartile lui J.R.R. Tolkien, era de așteptat sa iubesc si o “inspirare” scrisa de J.K. Rowling.
    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca atunci când citesc, eu și totul din jurul meu suntem intr-o lume magica din care nu as vrea sa ma mai trezesc.

  37. Gabriela

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter inca de la prima aparitie a cartii in Romania (eram in scoala generala atunci)! Primul volum l-am citit in doua zile si am reusit sa imi corup si colegele de clasa ca in cateva zile sa devina obsedate de poveste. Am avut si un fan club si chiar daca au trecut atatia ani, inca ma pot declara fan Harry Potter!

  38. Ana

    Mă consider un adevarat (şi cel mai înfocat Potterhead) deoarece dacă mă întâlnesti, ma vei putea vedea mereu cu un volum “Harry Potter” in brate sau ma vei auzi mereu ca vorbesc despre lumea magica. Colegii, parintii si prietenii imi spun mereu: “Iar Harry Potter? Tu nu te plictisesti mereu citind mereu aceeasi carte??”, iar eu le raspund: “DA, iar!! Harry Potter este trecutul, prezentul si viitorul meu, Încuiaţilor!!”
    Ma bucur foarte tare ca l-am descoperit pe Harry si aventurile lui cu Ron si Hermione. Mereu stiu ce se va intampla atunci cand citesc cartile, dar tot simt acea adrenalina, acei serpisori in stomac atunci cand urmeaza sa se intample ceva interesant. Sunt alaturi de eroii mei in fiecare clipa. Atunci când deschid cartea, ma afund in lumea mea,lumea magica… sunt alaturi de personaje, simt ceea ce simt si ei… efectiv e minunat. Nu prea pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt, dar cu siguranta ceilalti PotterHead stiu despre ce vorbesc pentru ca toti avem acel sentiment.

  39. Ioana Cornelia Roman

    Am descoperit Harry Potter undeva prin clasa a 9a… le-am savurat, respirat, mancat pe paine, imprumutat de la prieteni, citit sub banci in liceu si facultate…
    Le-am citit de zeci de ori, am vazut filmele de zeci de ori, folosesc referinte din carti si filme in mod frecvent, stiu replici si pasaje intregi – nu se poate uita nimeni la vreun film sau mentiona Harry Potter fara sa mi se activeze antenele si sa debitez in viteza tot ce urmeaza sa se intample cu virgule si mimica de rigoare, detin colectia de carti si de fan fiction-uri (un cadou minunat la 30 de ani) si diverse bijuterii inspirate (Time Turner-ul din volumul 3, bratara cu simbolul din Talismanele Mortii). Am dezbateri infocate si frecvente cu prieteni la fel impatimiti si ori de cate ori sunt in pana de idei legat de ce as vrea sa citesc, Harry Potter e mereu optiunea perfecta pentru ca mereu il citesc cu aceiasi ochi flamanzi si cu mintea antrenata pentru ca mereu e ceva nou de descoperit. Always!

  40. Ioana

    …pentru ca am inhalat, nu citit cartile. Pentru ca…inca imi astept bufnita cu scrisoarea de acceptare la Hogwarts 🙂 Pentru ca, in unele zile cand ma trezesc “plouata”, in inghesuiala din metrou cu care merg o ora pana la serviciu, citesc din nou HP si chiar ma intristez cand ajung la Pipera caci trebuie sa inchid cartea! Pentru ca, atunci cand sunt trista si nu vreau nici sa ies din casa, trag jaluzelele si imi pornesc maratonul HP. Pentru ca..inca plang la “Such a wonderful place to be with friends. Dobby is happy to be with his friend, Harry Potter”. Pentru ca pe peretele din camera mea scrie “I solemnly swear I am up to no good” 🙂

  41. Miruna

    Chiar acum 2 zile vorbeam cu prietenul meu despre cum am savurat fiecare carte de fiecare data cand am recitit-o si cum volumul 4 (e favoritul meu) e deja uzat de cate ori a fost foit si rasfoit. M-am indragostit de carti de la primele randuri citite si am trait fiecare moment cu o emotie incredibila

  42. Murgeanu Catalin

    Sincera sa fiu pana in aceasta vara nu am stiut cat de fascinanta este toata seria de volume Harry Potter . Dar toata vara am citit toate cele 7 volume chiar am vazut si filmele dar ele nu se compara cu cartile , care ne fac sa visam la lumea fantastica si uimitoare pe care autorul le exprima in aceste volume. Poate nu am fost atat de captivata de cartile cand au aparut prima data dar acum sunt intrigata de toare lucrurile pe care le le iubeste toata lumea la aceste volume.
    Sper sa castig noua carte , dar am sa inteleg daca nu o sa ma alegeti ca castigatoare.

  43. Alexandrina

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece
    -gândul ca undeva exista o lume plină de magie mi se pare adevărat si destul de captivant
    -nu doar am vazut toate filmele si am citit toate cărțile încât le stiu pe de rost, ci si am trecut toate jocurile cu Harry Potter
    -acest univers mi-a înfrumusețat copilăria (care durează pana acum, in ciuda tuturor Muggles care ma clasifica drept adolescenta-adulta)
    -plus la asta, deja am primit scrisoarea de la Hogwarts si trebuie sa fiu la curent cu ceea ce se întâmpla acum acolo, informație pe care o voi lua din Cursed Child☺️

  44. Luciana C.

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am ales sa ma duc la un master in UK doar pentru ca facultatea arata ca Hogwarts :))))

  45. Mara

    La varsta de 11 ani am pasit pentru prima data in lumea magica creata de JK Rowling si am vrut sa raman acolo pentru totdeauna. Peste 15 ani inca am ramas fascinata de tot ce inseamna Harry Potter.

  46. Zavate Maria Madalina

    Sunt cel mai mega fan Harry POTTER pentru căăă m-a făcut să plâng atât de tare încât nici nu mai vedeam să citesc, curgeau lacrimile șiroaie cu tot cu mucificator. Când au murit Dobby și Dumbledore s-a rupt ceva în mine. Mai mult de atât, am depășit un record. Acela de a termina o carte de 700 de pagini în două zile. God, I miss those feelings!!!

  47. Andreiuța

    Harry Potter reprezinta cea mai mare parte a copilariei mele. La 6 ani, parintii mi-au cumparat primele 5 volume aparute, iar bunicul meu m-a invatat sa citesc pe paginile primului volum, ca mai apoi sa citesc pe sub banca in ora de abecedar.
    Am citit toate cartile, am vazut toate filmele si nu cred ca as fi putut sa cunosc solidaritatea, sacrificiul pentru prieteni si dorinta de a lupta pentru visele tale intr-un mod mai frumos decat prin aceasta lume magica.

  48. Ioan

    Inca de pe la 8-9 ani am asteptat sa implinesc 11 pentru a primi scrisoarea de admitere la Hogwarts. Din moment ce nu am primit-o niciodata, se pare ca sunt un Incuiat, dar asta nu m-a oprit sa explorez lumea magica din perspectiva lui Harry. A fost una dintre primele si in acelasi timp, cele mai captivante carti pe care le-am citit. Are cate ceva din toate: aventura, comedie, drama si, bineinteles, fantezie. M-am identificat usor cu personajele si m-am atasat de acestea. Povestea lui Harry este una de neuitat, iar cea a vietii lui J. K. Rowling este demna de respectat. As fi ipocrit sa spun ca sunt cel mai mare fan al lui Harry Potter, dar povestea “baiatului care a trait” va avea mereu un loc special in encefalul meu.

  49. Iulia

    Poate ca nu sunt cel mai mare fan, dar cu siguranta cartile astea reprezinta cartile mele preferate si sunt primele pe care le voi darui copiilor mei sa le citeasca, atunci cand va fi momentul. Povestile lui Harry mi-au schimbat modul de a privi lucrurile, mi-au deschis perspective noi si vor fi intotdeauna cu mine, atat fizic -nu imi vor lipsi din biblioteca- cat si in inima mea.
    “After all this time? Always.”

  50. Ina

    In jurul acestor carti si mai apoi filme au gravitat copilaria si adolescenta mea. Harry Potter a reprezentat prima mea pasiune, care nu m-a parasit nici acum si datorita careia in viata mea au aparut oameni deosebiti, cei mai buni prieteni ai mei. Pentru mine, Harry Potter e mai mult decat o serie de succes, e o poveste care m-a maturizat si mi-a asigurat o copilarie deosebita.

  51. Maria

    Cel mai mare fan Harry Potter? Prezenta! 🙂 Pentru ca ca am vazut fimele de nenumarate ori si citit cartile, si apoi citit cartile pe rand si vazut filmele pe rand doar pentru a identifica diferentele (sau cum zic eu Harry Potter audit). Pentru ca e o traditie pentru mine si sora mea sa facem maraton HP de care ori ne vedem, pentru ca absolut toata lumea care ma cunoaste stie cat de mult imi place harry potter (like a looootttt)… pentru ca la 27 de ani tortul a fost HP, pentru ca mi-am primit scrisoarea la Hogwarts (de 2 ori cu toate detaliile), pentru ca am primit-o pe Hedwig, pentru ca lumea mea e mai magica de cand am descoperit ‘the boy who lived’. Pentru ca e ‘my happy place’. Pentru ca urmatorul tatuaj va fi cu ‘felix felicis’ si pandantivul meu preferat e ‘deathly hallows’ Pentru ca am fost de curand in UK si desi nu am avut timp, tot am ajuns la King’s Cross Station pentru platforma si magazin. Pentru ca desi aparent sunt ‘hufflepuff’, am lucruri cu ‘gryffindor’ (but the sorting hat would put me there). Pentru ca ‘linia’ mea e ‘let the magic begin’. Pentru ca am crescut cu Harry Potter. Pentru ca m-a ajutat sa evadez din lumea mea. Pentru ca am ajuns din intamplare la lansarea “Harry Potter and the cursed child’ si lumea era imbracata in uniforme si m-am simtit perfect. Pentru ca ma face sa sper la o lume altfel. Pentru ca am trecut prin toate starile dealungul aventurii. Pentru ca ai mei copii vor creste la fel si vor iubi la fel de mult ca si mine Harry Potter…Astea find spuse…
    ‘Words are, in my not so humble opinion, our most inexhaustible source of magic. “

  52. Capraru Ana-Maria

    Ma pot considera o mare fana Harry Potter pentru ca am copilarit cu el. Imi aduc aminte ca la varsta de 10 ani mama imi cumparase prima carte Harry Potter si eram atat de entuziasmata cand am primit-o desi imi luase volumul 3 din serie, mi-a placut nespus de mult sa o citesc. Ulterior am achizitionat si celelalte volume Harry Potter ca sa le citesc. M-a captivat seria Harry Potter pentru ca este genul de aventura si magie de care ai vrea sa ai parte si te poti bucura de ea atat copil fiind cat si adult.

  53. Deaconu Sebastian

    Îmi place foarte mult Harry Potter,iar multi prieteni îmi spun că mă asemăn foarte mult cu el fizic.De fiecare dată când primesc cadou sau îmi cumpăr un volum nou,sunt fascinat de aventurile lui.In colecția mea,se regăsesc și câteva cărți în limba engleză iar volumul meu favorit e Prizonierul din Azkaban .

  54. Ana

    Pentru ca sunt indragostita de seria asta de cand eram un copilas fascinat de magie si vrajitorie si pentru ca nimic nu s-a pierdut din fascinatia mea pana acum legata de lumea HP.

  55. Cherri

    Bunicul meu mi-a cumpărat ”Harry Potter și Piatra Filozofală” când eram în clasa I cu câteva luni înainte să moară. Acum, cartea este ultimul lucru pe care l-am primit cadou de la el.

    Înainte de clasa a Va, mi-am târât părinții la Cărturești pentru lansarea nocturnă volumului al șaselea. Încă îmi amintesc cum se vedea răsăritul din mașină la 5 dimineața pe autostradă spre Pitești, și cum țineam de carte cu atâta anticipare…simțeam că ceva incredibil avea să se întâmple.
    Așa a și fost. Câteva luni mai târziu, am întâlnit alte trei fete care aveau aceeași pasiune pentru Harry Potter și împreună ne-am apucat să scriem al 7-lea volum.

    Aproape 11 ani mai târziu, manuscrisul nostru e undeva, uitat într-un sertar. Dar prietenia noastră e la fel. Iubesc ”Harry Potter” pentru că m-a transformat în persoana care sunt azi.

  56. Danut Carp

    Dupa ce am cumparat cartile cu Harry Potter pentru fetele mele care le doreau foarte mult am inceput sa urmaresc filmele cu el impreuna cu familia si asa am devenit cel mai mare fan al sau .

  57. Nicoleta

    Citind unele dintre comentarii… Am realizat ca nu exista un “cel mai mare fan” Harry Potter. Toti impartasim aceeasi dragoste. Tuturor ne tresare sufletul cand vedem titlul cartii pe undeva, cand fulgera afara si ne zboara gandul la cicatricea lui, cand zambim auzind cuvantul “always”, cand ne dau lacrimile atunci cand auzim parti din soundtrackul filmului. Ca si mine sunt convinsa ca toti participantii au citit cartile mai mult de o data (eu una le-am citit de foarte multe ori si in engleza si in italiana)… Filmele anual revazute in ordine… Am crescut toti cu aceasta poveste, ne-am maturizat,cartile ne-au educat, ne-au modelat personalitatea si sufletul. J.k.Rowling este ca o mama pentru noi iar personajele sunt prietenii nostri imaginari de ani de zile. Nu sunt destule cuvinte pentru a descrie ce inseamna Harry Potter pentru mine, pentru ca am 23 de ani si cand vine vorba de lumea aceasta magica parca am iar 8 ani. A fost prima carte pe care am citit-o in viata mea, primul film pe care l-am vazut la cinema… A fost poarta mea catre cultura! Multumesc J.K.Rowling!

  58. oana nitescu

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru lumea pe care a creat-o, un univers nou plin de posibilitati pentru copilul din mine. Pentru bucuria pe care o aduce fetelor mele si pentru toate momentele placute petrecute seara in pat cu copiii cand citeam impreuna aceste carti.

  59. Anca

    De ce mă consider cel mai mare fan Harry Potter? Pentru că m-a învățat acum mulți ani să cred în magie și… încă o fac!

  60. Sararu Nicoleta

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca , lumea creata de J.K.Rowling mi-a aratat, inca de la o varsta frageda ce inseamna curajul, prietenia, altruismul si increderea in propriile vise.

  61. Anna Maria B.

    Eram in clasa a 4 cand am vazut la Tv primul film din seria Harry Potter, pasionata fiind de lectura m.am apucat imediat de citit primele 3 carti care deja aparusera din aceasta serie. Sunt una dintre copii care la implinirea varstei de 11 ani l-a asteptat toata noaptea pe Hagrid sau scrisoarea de la Hogwarts prin care sa afle ca este vrajitor si chemat la Scoala de magie ,farmece si vraji, inutil sa mai mentionez dezamagirea traita cand am realizat ca nu fac parte din aceasta breasla. Seria Harry Potter este cartea copilariei si adolescentei mele si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa cresc odata cu ea.

  62. Andrei Tabacu

    Cel mai mare fan Harry Potter deoarece am crescut cu filmele si le-am vazut de zeci de milioane de ori si inca au acelas farmec si acelas suspans . Pentru mine e si acum este o sursa de inspiratie avand atatea mesaje de viata . Cartile pe care le-am citit recent pe laptop mi-au demonstrat si mai mult de ce Joanne a ales sa isi dedice viata acestei serii minunate de carti . Daca ma intreaba cineva pe strada ce carte imi place cel mai mult nu pot sa le zic ca imi plac doar 7 carti si anume toata seria Harry Potter. Stiu tot ce e de stiut despre personaje si carti si chiar am iesit de 2 ori pe Quizz Up numarul unu pe Romania cel mai recent in luna Septembrie. Am cont si de pottermore, sunt Ravenclaw si ma reprezinta total . Patronusul meu este un Ibizian Hound . Si nu exista an in care sa nu recitesc cartile si sa nu fac maraton de filme . Daca as avea banii as merge si la parcul cu tematica Harry Potter si mi-as cumpara toate celelalte lucruri magice : baghetele personajelor principale , roba de vrajitor , cartea The Cursed Child , as fi mers si la piesa de teatru daca aveam cum si abia astept sa fie lansat filmul The Fantastic Beasts and Where to fin them ! De asemenea , de mentionat si ca stiu majoritatea vrajilor folosite in carti , dar si in filme si ca oricine imi va spune ca Harry Potter e o porcarie ii voi demonstra ca se inseala si il voi converti si voi face din el un sustinator in toata regula !!

  63. Alina

    Harry Potter a fost prima serie de cărți pe care am citit-o pe nerăsuflate. Dacă aveam un volum din Harry Potter in mana nu mai conta nimic altceva, eram absorbita cu totul în lumea vrăjitorilor. Era singura carte pentru care mă duceam la biblioteca orașului să o împrumut. Am pierdut șirul de câte ori am văzut și am citit cărțile, dar și astăzi după 15 ani de când am descoperit această lume magică, citesc si ma uit la filme cu aceeași plăcere ca prima dată. Eu încă sper la scrisoarea mea pentru Hogwarts ( deși am depășit cu mult cei 11 anișori) 🙂

  64. Laurentiu Ionut

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru lumea fantastica si magica pe care am gasit-o in carti. Abia astept si Fantastic Beasts 🙂

  65. Briana Belciug

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece văd în fiecare bufniță o posibilă Hedwig, în fiecar elevă de-a mea care iubește cărțile, o Hermione Granger și în fiecare copil isteț și curios, un mic vrăjitor ca Harry Potter.

  66. LarisaM

    Ma consider fan Harry Potter deoarece seria m-a invatat mai multe despre viata decat a facut-o viata in sine. Harry, Hermione si Ron sunt exemple demne de urmat, oferindu-ne importante lectii in ceea ce priveste prietenia, curajul si sacrificiul. J.K Rowling a creat o serie la care ma voi reintoarce mereu cu aceeasi placere.

  67. nicoleta

    Am citit cărțile Harry Potter, iar apoi recitit, recitit, recitit…. Am văzut filmele, iar apoi revăzut, revăzut, revăzut… Și sunt sigură că acest lucru nu se va opri aici. Cu același suspans și entuziasm. Always

  68. Irina

    Nu știu dacă sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru că lumea asta este mai frumoasă avându-l pe Harry Potter în ea; este personajul literar îndrăgit de milioane de fani de pe tot Globul. Cu toate acestea, eu zic că sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru că mi-a deschis apetitul lecturii și mi-a făcut zilele urâte mai frumoase (eram bolnavă de pneumonie la acea vreme). Se întâmpla prin clasa a V-a sau a VI-a când am început să le citesc (deci acum vreo 10 ani) și eram certată rău de tot cu cititul. Nu îmi plăcea nimic. Nu vedeam rolul în a citi o carte, mă plictisea fantastic. Această serie m-a făcut să îmi dau seama cât de frumos ți se poate desfășura în fața ochilor o poveste fermecată folosind doar cuvinte. Urmăream cu atât de multă ușurință firul narativ, soarta personajului principal și al prietenilor săi te ținea cu sufletul la gură încât nu de multe ori a fost nevoită mama să verifice dacă sigur m-am culcat. M-am îndrăgostit de fiecare personaj în parte. Nici nu am mai ținut cont de câte ori am văzut filmele – știu sigur că am avut un caiet în care am notat toate vrăjile și incantațiile și mă jucam cu alte persoane care au văzut filmele și au citit cărțile.
    Am să asociez mereu Harry Potter cu Crăciunul, pentru că de Crăciun a apărut primul film – așa că de obicei de Crăciun încercăm să ne relaxăm, să lăsăm grijile deoparte și să ne uităm din nou la toate filmele. Este unul din momentele cele mai frumoase în familie.
    Pentru toate amintirile și sentimentele calde, mulțumesc Harry Potter!

  69. Cristina D.

    Pentru că am avut o copilărie nefericită și tocmai în cea mai grea perioadă a apărut primul „Harry Potter” tradus în română, pe care mi l-a împrumutat un coleg. L-am citit de 10 ori atunci, pentru a-mi umple nopțile în care nu puteam dormi, și de multe alte ori ulterior. Povestea a fost marele meu refugiu departe de toți ceilalți. Visam zi și noapte să primesc o scrisoare de la Hogwarts, pentru a scăpa de viața mea chinuită. Simțeam că eu și Harry trăim aceeași dramă… Apoi, firește, am împrumutat și restul de volume și chiar mi-am cumpărat cu bani munciți 3 dintre ele când au apărut – pe care le-am tot recitit!

  70. Nicoleta

    Pentru ca am citit toate cărțile, am văzut toate filmele de 7 ori and still counting, am album de abțibilduri de când aveam 12 ani, toate caietele mele din clasele 6-8 erau cu Harry Potter + cana + pixuri personalizate și pentru ca a fost fantezia copilăriei mele

  71. Ailoaie Larisa

    Pana in clasa a VI-a , pur si simplu nu intelegeam ce gasesc unii oameni atat de interesant in citit. O amica, care atunci nu imi era foarte apropiata, mi-a recomandat prima carte din seria Harry Potter deoarece tocmai o terminase de citit si era foarte multumita de carte. Asa ca m-am apucat de Harry Potter si Piatra Filosofala. M-au impresioanat atat de tare incantatiile, caracterizarile si mai ales actiunile, care, l-a sfarsitul cartii, luau o intorsatura la care nu aveai cum sa te astepti, incat m-am hotarat sa termin toata seria de carti. Cu fiecare fraza, pagina, capitol pe care le citeam intram tot mai mult in profunzimea cartii si nu ma mai puteam dezlipi de aceasta. Uneori ma trezeam ca trecusera ore in sir, iar eu nu ma mai opream din citit…pur si simplu citeam si nu imi dadeam seama cand treceam la urmatoarea pagina sau cand incepeam un nou capitol. Mi-a parut foarte rau cand am terminat seria si abia atunci mi-am dat seama cu adevarat care este semnificatia proverbului: “Iti dai seama ca o carte pe care ai citit-o ti-a placut doar daca iti pare rau ca ai terminat-o”, insa am contiunat sa aflu cat mai multe informatii despre Harry Potter si celelalte personje, unele lucruri pe care J. K. Rowling a vrut sa le puna in carte si am vizionat si filmele de zeci de ori. Mi-am facut cont pe Pottermore, apartinand casei Ravenclaw, si mereu citesc postarile cu ajutorul carora J.K. Rowling ne tine la curent cu lumea vrajitorilor. Aceasta serie de carti m-a facut sa iubesc cititul,iar fata despre care v-am vorbit la inceput a devenit una dintre cele mai bune prietene ale mele, impreuna cu alte cateva fete care au citit Harry Potter. Nu exista zi in care sa nu vorbesc despre Harry Potter , in care sa nu incerc incantatiile sau in care sa nu ma uit la imagini, citate si desene cu aceste carti si filme.
    Asadar, Harry Potter face parte din viata mea. Nu imi pot imagina viata fara aceasta lume….uneori ma gandesc ca la inceput paream un simplu si neimportant Incuiat, si chiar daca scrisoarea de la Hogwarts nu mi-a venit, magia si lumea vrajitorilor vor ramane pentru totdeauna in inima mea, usurandu-mi viata si ajutandu-ma sa trec peste toti Incuiatii din aceasta lume.
    Eu cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece nu exista cuvinte care sa ma poata ajuta sa-mi exprim sentimentele pe care le am in legatura cu Harry Potter. As putea sa va mai vorbesc foarte mult despre aceasta serie de carti si filme , insa cred ca tot ceea ce am spus mai sus rezuma tot ceea ce Harry Potter inseamna pentru mine. I will “ALWAYS” love Harry Potter.♡♡♡♡

  72. ANA-MARIA ROSU

    Nici nu stiu sa exprim in cuvinte cat de mult indragesc filmele si mai ales cartile Harry Potter. Desi le-am descoperit destul de recent m-au captivat atat de mult incat sunt sigura ca ma voi apuca cat de curand sa le recitesc. Ma consider un maaare fan Harry Potter pentru ca aceste carti m-au invatat multe lucrurip: in primul rand faptul ca totul e mai usor atunci cand ai langa tine adevarati prieteni asa cum sunt Hermione si Ron pentru Harry.

  73. Mariana

    Sunt mare fan Harry Potter deoarece am citit toate volumele intr-un timp foarte scurt si le recitesc de fiecare data când am ocazia. Mulțumesc!

  74. Ana Maria

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru faptul că am crescut odata cu acest fenomen, ca si tradiție, in perioada Crăciunului, in fiecare an, fac un maraton de doua zile in care vizionez toate filmele.

  75. Popa Alexandra

    Consider că mă număr printre fanii Harry Potter pentru că:
    Atunci când eram mică, mai exact prin clasa a doua, am început să devorez cărțile. Le luam cu împrumut de la verișoara mamei și i le returnam când le terminam. Seara, când mama dădea stingerea, eu n-aveam astâmpăr. Știam că nu am apucat să citesc îndeajuns de mult. Eram prea curioasă să văd ce se întâmplă mai departe. Așa că luam lampa de la birou și o băgam binișor sub plapumă (făceam un artificiu și cu un prelungitor ca să ajungă firul) și citeam până mă prindea mama. A fost cartea care m-a introdus în universul ăsta, al literaturii..și care mi-a format imaginația asta de a contura mereu personajele în minte, atunci când citesc rândurile.
    Am plâns sub plapumă, am râs și cu siguranță, copilăria mea nu ar fi fost completă fără a fi citit cărțile.

  76. Tina Saad

    Nu ma consider cel mai mare fan al seriei Harry Potter ci unul din multimea ‘cei mai mari fani’ si asta pentru ca Harry Potter a atins inimile si deschis imaginatia mai multor generatii de cititori, am citit seria in liceu si apoi ca adult de mai multe ori,de fiecare data descopar informatii ‘ascunse’, daca am o perioada grea,trista in viata ma afund in paginile cartilor,e mai sanatos decat alcoolul sau drogurile

  77. Vlad

    Am citit cartile atat in romana cat si in engleza,momentan strang bani pentru a completa seria in limba engleza, filmele le-am vazut fara numar, detin sosete Harry Potter si o cana ,nu sunt chiar obsedat de lumea lui J.K Rowling dar nici departe.

  78. Bianca T

    Pentru ca Harry Potter m-a facut sa cred in magie inca de cand am fost mica. Mi-a umplut copilaria cu si mai multa imaginatie iar de cate ori vreau sa retraiesc putin din anii copilariei, ma intorc cu drag inspre cartile lui J.K. Rowling. Volumele aceastea mi-au faurit dragostea pentru lectura si nu voi putea sa le uit niciodata.

  79. Teodor

    Sunt cel mai mare fan harry potter pentru ca am recitit de nenumarate ori magicile carti care m.au introdus in lumea literaturii: operele lui J.K.Rowling

  80. Dumitrache Larisa

    Toamna s-a așternut peste noi cu nerăbdare,
    Iar Hogwarts Express se zărește-n depărtare;
    Emoțiile ne cuprind și sunt copleșitoare,
    Acum vedem câtă imaginație are fiecare.

    În grabă trenul pornește,
    Iar în zare Hogwarts se ivește.
    Ne luăm uniformele la purtare
    Și baghetele în asortare.

    Îndată ne vedem ajunși în holul principal,
    Toți boboci, îndrumați de profa McGonagall;
    Ne așează de-a lungul culoarului
    Și ne pofteste câte unul, pentru decizia anului.

    Un joben ce pare pricăjit,
    Cântă ceva ce m-a vrăjit.
    Își termină însă prestația
    Și mai îmbună situația.
    Începe să strige noii elevi pe nume
    Și-i clasifică dupa renume.

    Cu dorință mare de carte și știință,
    Cu cinstire și iscusință,
    La Ochi-de-Șoim speram să fiu bine primită.
    De îndată numele mi-l aud strigat,
    Iar jobenul când mi-a fost pus pe cap,
    La Ochi-de-Șoim el m-a sortat!

    De ce mă consider eu cel mai mare fan Harry Potter? Presupun că vorbele ar fi de prisos, întrucât magia adevărată pe care mi-a inspirat-o această serie se află în inima mea și o port cu mine, zilnic. Prin 1090739 de cuvinte, 3363 pagini, 199 de capitole, 7 cărți și 8 filme am învățat lecții atât de importante în viață, de care adesea te confrunți fără să fii pregătit. Harry Potter ne-a oferit acest privilegiu: ne-a arătat că 2 lumi nu sunt chiar așa de diferite una față de alta, că iubirea este puterea supremă a universului, că este Ok să fii diferit și că, pentru unele lucruri merită să te sacrifici, nu să le sacrifici. Dar poate cel mai important dintre toate: magia nu constă în farmece, poțiuni sau vrăji(deși poate chiar aș avea nevoie de o poțiune de Felix Felicis ca să câștig acest concurs în mod sigur 🙂 ), ci în zâmbete împărtășite cu cei dragi, în amintiri colorate de râsete și sentimente puternice, în nopți nedormite cu prietenii și secunde de extaz pur. Sunt fan Harry Potter nu pentru că am citit toate cărțile și am văzut toate filmele, ci pentru că, după atâția ani, continui să resimt același sentiment de entuziasm molipsitor doar când mă gândesc la serie sau văd o bufniță, dar și pentru că știu un secret șoptit chiar de Jobenul Magic: toți oamenii, deși ei fără baghete și mături, sunt vrăjitori și vrăjitoare căci fiecare moment de inspirație, fiecare acțiune și decizie poate avea consecințe care să schimbe cursul istoriei. Vă las acum doar cu aceste rânduri, deși cuvinte mai sunt de spus. Până data viitoare, ”JUR CĂ SUNT PUSĂ PE ȘOTII!”.

  81. Raluca

    Iata de ce: atunci cand imi este greu si ma simt obosita sau dezamagita, lumea asta magica este unul dintre locurile cele mai calde si linistitoare, in care fug si ma ascund. Si…de fiecare data redescopar ca prietenia adevarata,iubirea, curajul exista cu adevarat .Atunci vad ca si lumea mea e magica; trebuie doar sa privesc mai atent.

  82. Ana

    Cel mai mare fan Harry Potter nu poate fi desemnat. Lumea magica in care traieste vrajitorul Harry lasa urme in inimile fiecarui cititor.
    Harry, Ron si Hermione mi-au aratat ca prietenia adevarata exista si ca trebuie pretuita. Hermione mi-a oferit exemple de tarie de caracter, curaj, devotament si valorificare a inteligentei si a cunostintelor. Severus Snape m-a invatat ce inseamna loialitatea fata de persoana iubita si mi-a demonstrat ca iubirea nu are limite. Mi-a aratat ca de multe ori oamenii nu sunt ceea ce par si m-a invatat sa nu ii judec aspru, dupa aparente, fara a le cunoaste povestea. Devoratorii Mortii m-au invatat ca influenta unui lider malefic asupra unei mase de oameni este extrem de periculoasa.
    Mai important decat a fi cel mai mare fan Harry Potter este sa inveti cate ceva de la fiecare personaj si din fiecare situatie, sa simti impreuna cu personajele si nu in ultimul rand, sa vezi magia din jur.
    Mischief managed!

  83. Roxana P.

    Harry Potter a fost seria copilariei mele. Ea m-a inspirat si mi-a deschis “apetitul” pentru lectura. Am citit cartile de mai multe ori, am vizionat si filmele si tot nu ma “satur” de ele. Astept cu nerabdare reeditari ale cartilor, pentru a o putea luea de la capat cu lectura!

  84. Carmen Tofan

    Copilul Meu e cel mai mare fan Harry Potter! Daca trebuie sa argumentez, iată: imi raspunde la întrebări cu citate din cărțile respective; am mers la studiourile unde s au filmat si m a carat peste tot explicându mi exact ce si cum s a întâmplat acolo de ca si cum eu n as fi văzut fiecare film de 100 de ori cu ea; pijamalele sunt Harry Potter; e in casa Slytherin; are bagheta ei; si a cumpărat singura cadoul de craciun, “chocolate frogs”, simte ca e ceva in neregula daca nu revede un film din serie măcar o data pe luna, își terorizează prietenele care vin la sleep over cu filmele astea si in plus, jocul favorit e trivia Harry Potter. As putea continua, dar ma striga S-o testez la Harry Potter knowledge pentru ca are un Quiz curând:)))

  85. Calin Alexandra

    Am văzut filmele, dar mai ales am citit și recitit seria (și probabil o voi reciti în continuare) nu pot spune neapărat ca sunt cea mai mare fana, dar ador aceasta lume magica.
    Când am citit la 11 ani pentru prima data primul volum, eram plina de speranța că îmi voi primi și eu scrisoarea către Hogwarts. Stăteam seara și îmi puneam întrebări, cum ar fi, ce patronus as avea sau în ce casă as fi, ce tip de bagheta as avea.
    Oricum lumea trebuie privita cu imaginație și sa credem în magie :))

  86. Miron Laura

    Ma consider a fi un mare fan Harry Potter. Am copilarit cu aceste carti, le-am citit si recitit pana la epuizare. Furam cartile de pe raftul de sus (unde mi le puneau parintii in speranta ca o sa-mi ocup timpul si cu altceva), ma ascundeam sub masa din bucatarie si incepeam sa citesc. Cu fiecare lectura am descoperit ceva nou. Pur si simplu le ador.

  87. Bogdan Buia

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca nu ma pot abtine in a viziona filmele- cred ca nu exista an fara Harry Potter. Pur si simplu le ador! Nu mai vorbesc de carti! Iar Hogwarts m-a fascinat dintotdeauna si mi-as dori sa existe o astfel de scoala cu niste profesori atat de devotati. Harry Potter este pentru toti un exemplu viu al virtutii si al curajului. “Vizitarea excesiva a lumii lui Harry Potter creeaza toleranta si dependenta”, cel putin la mine asta s-a intamplat.

  88. Gagiu Cristina

    Ma consider cel mai autentic fan Harry Potter, deoarece imi va placea intotdeauna sa mai arunc cu putin praf de magie peste colbul vietii mele. Ma regasesc in fiecare dintre cei trei eroi si cred ca suntem singurii capabili sa ne controlam fortele interioare.

  89. Gagiu Cristina

    Si cand se vor aduna gramezi de colb peste mine, eu tot Harry Potter voi savura. Fiecare dintre cei trei eroi se regaseste in mine si cred ca suntem unicii dotati cu puterea de a ne decide destinul si de a ne controla fortele interioare. Pentru mine praful de magie este interminabil, iar metaforele vor poposi intotdeauna pe buzele mele de copil-adolescent-adult-matur.

  90. Lucian

    Începând de la o vârstă fragedă cu jocurile și povestea acelui mic vrăjitor ce a fixat lumea magiei în gândirea de atunci și până-n prezent, cu o copilărie sub umbra cinematografică a filmelor (marcat de trăirile și emoțiile transmise de actori – efectiv simțeai că faci parte din lumea lor) și continuând continuu dorința de cunoaștere prin multele “săpături” în pasajele cărților și interpretările cronologice a evenimentelor ( “Always!” -RIP).. știu că sunt un împătimit al seriei Harry Potter și un mare fan.

  91. Vlad-Andrei

    De acum 15 ani, când l-am descoperit prima dată pe Harry Potter, până în ziua de azi, am citit cărțile de nenumărate ori, atât în limba română cât și în engleză, am urmărit filmele până am ajuns să le știu pe de rost, ba chiar am fost și eu ”Harry Potter” jucând toate video-games-urile inspirate de serie. Cred că sunt cel mai mare fan al acestui univers care mi-a influențat o mare parte din viață.

  92. Diana

    Cartile Harry Potter sunt probabil singurele despre care pot spune cu absoluta siguranta ca vor avea un loc in inima mea pana cand voi fi batrana si abia daca voi mai distinge literele de pe pagini. Au fost alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele, si anume atunci cand mi-am dezradacinat viata total si m-am mutat intr-o alta tara pe la 15 ani. Prima data le citisem pe la 13 ani si au fost primele carti care m-au facut sa plang, sa rad, sa adorm cu ultimul volum in brate dupa ce l-am terminat. De atunci au devenit cel mai bun prieten al meu si in perioadele cele mai urate si mai dificile am avut intotdeauna un loc unde sa ma refugiez si sa uit de toate supararile, de aceea sunt pentru mine cele mai pretioase obiecte pe care le am si doar uitandu-ma la ele pe raft simt ca oricat de denivelat devine drumul, oricand ma simt zdruncinata il pot parasi si pasi intr-o lume atat de familiara si calduroasa in care ma pot simti din nou ca acasa, in siguranta. Intre paginile acestor carti intotdeauna am un prieten bun, niciodata nu ma plictisesc si viata parca pare invaluita intr-o lumina aurie care face sa mi se stranga stomacul, ca atunci cand mi-e foarte dor de cineva.
    Le-am recitit de atat de multe ori ca am pierdut sirul, si le voi mai reciti tot atatea ori.

  93. Nevile

    Nu ma consider un fan Harry Potter. Dar eu si familia mea am citit seria Hary Potter. Am citit ultima carte in prima saptamana dupa aparitie (toti). Casa noastra se numeste “Vizuina”. Cutia noastra are forma de bufnita :). Motanul nostru se numeste Smecherila. In fiecare gara cautam peronul 9 3/4. Am cerut la posta un abonament la “Profetul zilei”… sau macar la “Zeflemistul”… au spus ca inca nu au pe oferta :(. Avem maturi Fulger, Nimbus sau Comet (de firma). Si facem zilnic vraji. Noi traim in lumea Harry Potter. Inca nu am gasit intrarea spre Aleea Diagon. Cred ca o sa comand un semineu. 🙂

  94. Aluculesei Brindusa

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter,fiindca regasesc copilul din mine ori de cate ori citesc si recitesc volumele sale!

  95. Andreea Popa

    Nu stiu daca sunt cel mai mare fan pe care seria Harry Potter il are, dar stiu ca din toate cartile citite Harry Potter are un loc special in sufletul meu. Inainte de Harry Potter consideram cititul o pierdere de timp, dar Hermione,Harry si Ron mi-au demostrat contrariul si mi-au deschis apetitul pentru lectura. Nu vreau sa imi imaginez cine as fi fost astazi daca nu as fi descoperit aceasta serie si nu m-as fi apucat niciodata de citit. Freamat de nerabdare sa citesc noul volum, deoarece stiu ca se va simti ca revederea cu un prieten vechi si drag!

  96. Tuduce Alexandru Florin

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece cu ajutorul cartilor Harry Potter am invatat limba engleza citindu-le de la o varsta frageda . Imi aduc aminte ca efectiv m-au fascinat iar stilul si felul de a scrie a autoarei este inconfundabil si maret , te atrage inca de la primele pagini si nu mai poti lasa cartea din mana . Am vazut si filmele aparute in decursul anilor insa nu se pot nici macar compara cu cartile (parerea mea) . Cat despre ultima carte , recent aparuta Harry Potter and the curse child – nu pot spune ca imi place foarte mult insa imi era foaaaarte dor 🙂

  97. Cătălina Macovei

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter pentru că a fost alături de mine mereu, pentru că nu e iarnă fără cărțile citite a mia oară și maratonul făcut împreună cu familia. Pentru că cititul cărților cu el m-a ținut trează nopți întregi pentru că nu le puteam lăsa din mână. A fi fan adevărat nu înseamnă a avea multe produse cu un anumit personaj, înseamnă a nu renunța niciodată la el. Sunt fan adevărat pentru ca sunt cărțile mele de suflet, cărțile mele preferate, pentru ca fiecare personaj în parte m-a învățat câte ceva, pentru ca fiecare pagină dată m-a ținut cu sufletul la gură și pentru că, atunci când ei au plâns, am plâns și eu împreună cu ei. Pentru că, datorită lui Harry cred în magie și am învățat să prețuiesc prietenia. Sunt fan adevărat pentru că Harry Potter e acolo când alții nu sunt și e eroul copilăriei mele. Sunt fan Harry Potter pentru că, la 22 de ani nu pot renunța la el și nu o voi face nici când voi avea 80 de ani.

  98. Raluca

    Ma consider cel mai mare fan al Harry Potter pt ca am crescut cu el, am citit cărțile și am trăit în ele, am așteptat filmele cu nerăbdare și am mers cu gașca la cinema de fiecare data.

  99. Radu Aura Daniela

    Ma consider a fi unul dintre cei mai mari fani Harry Potter pentru ca am crescut o data cu persoanjele, am citit cartile atat in romana cat si varianta originala in engleza (de teama ca la traducere s-au pierdut ceva esente), am vazut si revazut filmele de zeci de ori, stiu replici pe de rost. Am molipsit-o cu sindromul HP si pe fiica mea, acum isi doreste de la mos craciun exemplarele ei din HP, pentru ca eu nu vreau sa i le dau. Despre ultimul volum nu pot spune ca a fost pe gustul meu insa a fost ca o dulce revedere cu familia care ti-a lipsit multi ani.

  100. Anda

    Cartile cu Harry Potter au fost cartile copilariei mele, am crescut cu ele si asteptam an de an sa mai apara un volum. Cand am vazut ca anul acesta apare un nou volum, eram in culmea fericirii. E cadoul perfect, pe care mi-l doresc de Craciun. Sunt cel mai mare fan pentru ca am citit toate cartile, le am in biblioteca, le-am imprumutat si altora si i-am facut sa iubeasca seria cu vrajitori la fel de mult ca mine.

  101. Diana Popa

    Eeeeu sunt cel mai mare fan Harry Potter! Pentru că citesc cu același drag cărțile, deși au trecut…destui ani de când eram “publicul țintă” 😀 …pentru că încă aștept scrisoarea de la Dumbledore, care să îmi comunice că am fost acceptată la Hogwarts (bufnițele se mai rătăcesc, nu-i așa?) …pentru că crăciunul meu de anul acesta nu va fi pe 25 decembrie, ci pe 18 noiembrie, cand e premiera Fantastic Beasts and Where to Find Them…pentru că, vizitând Londra, m-a entuziasmat cel mai tare peronul 9 3/4 din gara King’s Cross…în fine, pentru că Hogwarts e locul în care, de câte ori sunt tristă, sau un obstacol pare greu de trecut, îmi place să merg să rătăcesc pe coridoare și totul pare mai ușor de depășit. “After all this time?” – ați putea întreba. “Always…” 🙂

  102. Oana, potterhead Ravenclaw

    Cand eram mica, sora mea insista mai mereu sa ne uitam la Harry Potter. Dar eu nu voiam. Pe la 6-7 ani, cand am inceput si eu cu cititul cel mai tare ma atrageau cartile tip jurnal, despre vieti obisnuite. Intr-o zi, 14 noiembrie2014, cineva mi-a dat cadou Harry Potter si piatra filosofala. Era o carte, pentru copii,deci, creierul meu ma punea sa o citesc. Am citit primele 20 de pagini dintr-o data. Si m-am minunat! Era o carte incredibila! Am citit prima carte, am vazut primul film…erau incredibile! Sora mea avea dreptate.Devoram magnifica colectie de carti incet, ce-i drept,dar ma miscam incet pentru ca eu nu ,,citeam” acele carti, ci le TRAIAM! Plangeam cu cartea-n brate cand murea cate un personaj, ma bucuram atat de mult cand murea Bellatrix. Cred ca cel mai tare am plans, in film ce-i drept, la moartea lui Dobby si a lui Snape. O tristete, care ma cuprinde si acum.
    Bucurie. Asta e singurul cuvant care imi vine in minte pentru a decrie Harry Potter and the cursed child. In acea carte, intr-un anumit capitol, la o anumita pagina, SNAPE TRAIA! Si Ron avea tepi in cap. Nu voi sta sa descriu mai multe amanunte, cititi cartea! sau vedeti piesa de teatru.
    Eu Harry Potter indragesc
    La casa Ravenclaw ma gasesc
    Cu Luna vreau sa ma-nprietenesc
    Sper ca o sa reusesc.
    *girls do not want boyfriends girls want a seven books series about the Maraurders* life at Hogwarts*
    *Rowenta Ravenclaw a fost aici!*

  103. Moraru

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am vazut toate filmele (dvd) si am achizitionat si citit intreaga serie – 7 vol. , inclusiv cele asociate ei precum “Ghidul vrajitorului. Un indrumar catre lumea magica a lui Harry Potter” etc .

  104. Vladutu Raluca

    Imi plac foarte tare atat cartile cat si filmele Harry Potter motiv pentru care le-am citit respectiv vizionat de nenumarate ori. E drept ca un film nu o sa se ridice niciodata la nivelul unei carti insa de fiecare data cand gaseam filmul la tv nu imi venea sa mai schimb canalul. In cazul cartilor, oricand deschid una, imediat reusesc sa ma plasez in mijlocul actiunii si ca traiesc alaturi de personaj emotiile acestuia. Cu drag recomand oricand cartile Harry Potter pentru ca sunt minunate.

  105. Andreea

    Eu sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca dupa ce am citit toate cartile si am fost la scoala de magie din Europa, am transformat-o pe prietena mea Alexandra in pisica. Sper acuma in ultima carte sa gasesc si vraja sa o transform inapoi ca a inceput lumea sa intrebe de ea la birou. Multumesc.

  106. Muşat Mihaela

    Am devenit recent fană Harry Potter. Am fost fascinată de magia poveştii. Doresc să îmi întregesc seria de cărţi.

  107. Diana

    Acum am 24 de ani si nici nu-mi vine sa cred cat de mult timp a trecut de cand am descoperit magia Harry Potter. Totul a inceput cu prima carte Harry Potter descoperita sub bradul de Craciun, dupa acea carte citita a inceput nebunia. Cu siguranta pot spune ca am crescut impreuna cu Harry, Hermione si Ron pentru ca suntem cam de aceeasi varsta si de fiecare data cand aparea un film aveam cam aceeasi varsta ca si cei 3 vrajitori… ceea ce ma fascina. Imi aduc aminte ca ultima carte am citit-o pe nerasuflate, eram pe la ultimele capitole si s-a luat curentul pe scara blocului si atunci am luat lanterna de la tata, pentru ca ardeam de nerabdare sa vad cum se termina povestea care m-a tinut fascinta si interesata atat de mult timp. Azi ma bucur enorm cand vad ca magia Harry Potter revine si ma bucura si mai mult gandul ca intr-o zi copiii mei vor trai si ei magia lui Harry Potter. Cu siguranta sunt unul dintre cei mai mari fani Harry Potter si cele 7 carti care se afla in biblioteca mea pot confirma asta.

  108. Simina

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece mă fascinează această poveste! Am citit de o grămadă de ori cărțile și am văzut toate filmele de câteva ori. Consider că această poveste trebuie citită de către toți oamenii și indiferent de vârstă putem învăța din ea și ne putem bucura alături de Harry.

  109. Cristina Irina

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit pentru prima data cartile avant exact aceeasi varsta cu cea a personajului din fiecare carte. Am ras, am plans si am stat cu sufletul la gura alaturi de cei 3 mici magicieni la fiecare aventura de-a lor. Stiu replici din carti si din filme, si chiar daca stiu ce urmeaza atunci cand le recitesc traiesc cu-aceeasi emotie de parca ar fi prima noastra intalnire. Cred cu tarie ca aceasta serie este una nemuritoare si cu siguranta si copiilor mei le va capta atentia si le va fura nopti stand sa termina capitolul/ cartea exact cum mi se intampla si mie. Am fost fascinata de tot ce-nseamna magie, mi-a deschis apetitul pentru a cunoaste cat mai mult, ca multi altii imi doream sa existe o astfel de lume, am colectionat toate pozele/posterele/figurinele pe care le-am gasit..Am o agenda cu si despre personaje..cu functiile ocupate, descriere, poveste de viata. Atunci cand am primit prima mea carte a durat doar cateva ore ca sa o termin, dar..apoi mi-a parut rau ca s-a terminat si-am recitit-o. Revad cu mare placere filmele ori de cate ori ma apuca nostalgia..dar imi pare atat de rau ca nu redau multe dintre intamplari.. Mereu am considera ca ar fi un serial nemaipomenit.

  110. Ghenescu Ionela Bianca

    Consider ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am crescut alaturi de acest personaj care a reusit sa-mi bucure copilaria si adolescenta, iar astazi ma ajuta sa evadez din rutina maturitatii pe acele taramuri magice, atat de cunoscute. Am asteptat cu nerabdare aparitia fiecarei carti, acestea reusind sa-mi dezvolte imaginatia, aducand imposibilul in limitele normalului cu ajutorul magiei.

  111. Raluca P.

    Accio premiu! Pentru că Harry Potter mi-a dăruit o copilărie atât de frumoasă, cu nasul în cărţi şi ochii la geam, aşteptând o bufniţă şi o scrisoare :). N-au mai venit, nici bufniţa, nici scrisoarea. Dar magia a rămas! Poate acum, Hogwarts va reveni la mine, sub o altă formă :D, iar vraja “accio” va funcţiona!

  112. Predescu Valentina Elena

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter fiindca iubesc povestile,chiar daca am o anumita varsta.In momentele mele de liniste ador sa citesc povestile din copilarie,sa ma transpun pentru un moment in lumea magica a povestilor.

  113. Ungurean Gabriela

    Prima mea carte citita a fost Harry Potter si inca tin minte, la varsta de vreo 11 ani, mirosul cartii. Nu aveam bani sa o cumpar asa ca am mers la biblioteca orasului sa o iau. Am terminat cartea in doua zile, statea si noaptea sa o citesc, iar bibliotecara a fost foarte uimita ca am terminat-o asa repede. Am fost in aventurile lui inca de cand eram mica si nu m-am oprit nici acum. Chiar acum o saptamana am terminat de citit cartile, a nu stiu cata oara. Si chiar daca stiu totul despre carti parca invat ceva nou in fiecate zi. Iubesc cartile si filmele si imi doresc enorm de mult noua carte pentru ca am auzit atatea lucruri bune despre ea.

  114. Cosmin

    Am vazut filmele de sute de ori, editiile normale dar si cele dvd. Am toata colectia de carti mai putin – evident, ultima.. am trait cu Harry Potter, am visat sa exist intr-o lume cu vraji , baghete si maturi pe care sa zbori.. pentru mine Harry Potter reprezinta o parte din mine, si asta ma face sa fiu cel mai mare fan al acestei lumi.

  115. Alina Mehedintu

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am vazut toate filmele, am citit toate cartile si am in casa tot felul de obiecte, postere cu Harry Potter

  116. Valentina

    Nu mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece știu că fenomenul “Harry Potter” a atins multe suflete, dar în inima mea pot spune că iubesc cărțile Harry Potter, și tot ceea ce reprezintă ele, cel mai mult. Am crescut cu ele și toată copilăria mea a fost ascunsă în aceste cărți. De fiecare dată când apărea o nouă carte Harry Potter mă rugam de mama cu disperare să mi-o cumpere deoarece voiam să aflu ce se întâmplă mai departe cu atâta ardoare încât nimic altceva nu mai conta. În acea perioadă lumea mea nu era lumea reală, ci lumea descrisă de Rowling în Harry Potter. Am iubit aceste cărți sincer și cu tot sufletul meu și “always” le voi iubi.

  117. Haba Daniela

    Sunt cel mai mare fan “Harry Potter” pentru ca am citit volumele, am savurat filmele si am intrat in pielea personajelor.

  118. Petrovan Ionut

    1 – am vazut toate filmele de cel putin 3 ori fiecare. Ordinul Phoenix l-am vazut de 7 – 8 ori
    2 – am citit toate cărțile
    3 – am facut prozeletism, incercand sa conving toti prietenii mei sa vada seria sau sa citeasca volumele
    4 – cu Dumbledore vreau sa imi fac un tablou sa il pun pe perete, alaturi de un citat de la el
    5 – screen lockul pe telefonul meu este biroul lui Dumbledore
    6 – Mi-am cumparat carti de magie ale unui autor inspirat din Harry Potter
    5 – In gândul meu inca mai folosesc anumite vraji din serie
    6 – La cateva scene din filme am plans
    7 – era sa intru in depresie cand am vazut ultimul film.
    8 – era sa lesin de fericire cand am vazut ca exista o continuare
    9 – am amenajat în camera sa arate cat mai asemanator biroului lui Dumbledore
    10 – mi-am facut rost de un vas care seamana cu un pensive
    11 – mi-am cumparat un lantisor de argint care e exact acelasi model ca cel al lui Dumbledore, doar ca mai micut
    12 – sunt la serviciu, dar scriu acest mesaj pentru ca nu pot amâna
    Si mai sunt destule motive. ..

  119. Ionita Irina

    Am urmărit toate seriile de foarte multe ori însă de fiecare dată trăiesc aceleași emoții desi stiu ce urmează 🙂 este filmul copilăriei noastre iar Harry este eroul copilăriei mele .Magia si trucurile făcute de el ma fascinează chiar și acum cănd am crescut 🙂

  120. Ioana Bonda

    Harry, Ron si Hermione nu sunt doar niste modele (de moralitate, de prietenie, de umanitate). Sunt unii dintre cei mai vechi prieteni ai mei, sunt mereu in mintea si in sufletul meu, ca o busola morala, dupa care ma ghidez. Universul narativ creat de JK Rowling e locul meu fermecat, in care revin mereu cand am nevoie de o pauza de la lumea dezvrajita in care traim.

  121. Aghinitei Maria

    Harry Potter este vrajitorul noii generatii, iar fiecare carte citita mi-a schimbat intr-o oarecare masura viziunea asupra vietii. Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit toate cartile aparute si am urmarit filmele realizate dupa aceste volume, Harry Poter fiind vrajitorul noii generatii. Am studiat diferentele existente intre carte si film, lucru realizat doar de o persoana pasionata.

  122. Uță Ana

    Sunt unul dintre cei mai mari fani Harry Potter, deoarece m-am născut odata cu povestea. Aceasta serie m-a format ca om, mi-a definit principiile si valorile in viata. Am crescut, invatat, evoluat cu J. K. Rowling. Am plâns, am ras si m-am îndrăgostit odata cu Harry si prietenii lui. Niciodată nu este prea mare sa pierzi sau sa câștigi. Prietenii adevărați raman pe viață, dar si dusmanii la fel. Asta am invatat din aceasta poveste.

  123. Mariana

    Povestea palpitanta a lui Harry mi-a incantat copilaria. Desi ma tem de spiritele intunecate, aventurile protagonistului au reusit sa imi alunge frica si sa ma tina cu sufletul la gura, asteptand nu doar fiecare intamplare, ci fiecare carte. Harry poate fi considerat cel mai iubit personaj al copilariei noastre.

  124. Cernat Maria

    Ma consider un mare fan Harry Potter pentru ca am citit toate volumele (in romana si in engleza) de cel putin 5 ori, am ascultat audiobook-urile de 2 ori, am vazut toate filmele de cel putin trei ori, am toate cartile din colectie inclusiv povestile lui Beedle si istoria quidditch-ului si am in plan achizitionarea noului volum Fantastic beasts in momentul in care apare; detin o hotoaica aurie si urmeaza sa imi cumpar si bagheta, am in plan o calatorie in UK pentru a vizita peronul 9 3/4 dar mai ales: INCA ASTEPT SA PRIMESC SCRISOAREA DE LA HOGWARTS!!!

  125. Delia Maria

    Am terminat seria Harry Potter acum un an si am asteptat enorm de mult sa apara acest volum. Am incercat sa gasesc eu ceva chiar:) Ma gandeam ce nume o sa poarte cartea si ce coperta va avea. Am vazut si filmele de +8 ori si as face-o de inca 8 ori
    Consider ca seria Harry Potter chiar e geniala si cea mai magica serie pe care am citit-o. De la prima carte pana la ultima nu m-am mai oprit. Iubesc aceasta serie si chiar imi doresc sa castig acest concurs.
    Consider ca sunt cel mai mare fan si chiar vreau sa am aceste lucruri si sa ma simt ca in lumea lui Harry Potter avandu-le in camera 🙂

  126. Eva Ancuta Hamza

    Ma consider cea mai mare fana “Harry Potter”, deoarece am indragit aceasta serie inca de la inceput, am crescut citind cartile, pe masura ce acestea au fost publicate. Si deoarece ultimul volum a durat mai mult pana la aparitia in limba romana, am decis atunci sa il citesc in varianta sa originala – in engleza. Ghidata de acea ambitie, am recitit toate volumele pe cand au fost traduse toate in romana, iar apoi le-am recitit pe toate si in engleza. Le-am citit de vreo 3 sau 4 ori, si am vazut si filmele de nenumarate ori.

  127. Alexandra

    Am citit prima data cartile prin liceu, in roamana… De atunci le-am colectionat si pe cele in engleza si le-am recitit.
    Din cand in cand revin si mai citesc cate un capitol, e locul meu secret unde ma retrag de cate ori mi-e dor de copilarie.

  128. szende

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter deoarece am crescut impreuna cu aceste carti si copilaria mea nu ar fi fost la fel fara ele.

  129. Serbu Madalina Cristina

    Sunt cel mai mare fan pentru ca am de gand sa imi fac luna de miere in Orlando, Florida , la Lumea Harry Potter, ce a fost deschisa de curand. De asemenea am citit si revazut filmele de foarte multe ori si as putea sa raspund la orice intrebare legata de lumea Harry Potter

  130. Nicol Cxena

    Sunt fan Harry Potter, pentru ca, uneori, atunci cand comand suc de dovleac intr-un restaurant, toata lumea se uita la mine ca la un nebun. Sunt fan HP pt ca mi-am pierdut interesul fata de orice sport, care nu e Vajthat sau pt ca ezit inainte de a manca biscuiti cu Custard Cream, de teama de a nu ma transforma intr-un canar, etc.

  131. Andreea

    Cu siguranta sunt cel mai mare fan Harry Potter! Am “mostenit” asta de la sora mea. Ea m-a initiat in aceasta lumea magica, o lume in care mi-am gasit refugiul de fiecare data. Am citit toate cartile, de numeroase ori, si savurez fiecare film alaturi de ea, de cate ori este posibil. Am invatat toate citatele reprezentative din carti iar uneori le integrez chiar si in viata de zi cu zi. Mi-am innebunit cea mai buna prietena, pana s-a hotarat sa incerce si ea aceasta “pastila” magica. De atunci, in fiecare seara, in loc de “noapte buna” ne spunem “After all this time?” iar cealalta raspunde “Always” . A devenit o parte din mine, nu sunt doar niste cuvinte, ele sunt o promisiune. Am ras si am plans alaturi de personaje, am urat, si am iubit, nu vreau ca povestea sa se sfarseasca vreodata, de aceea ma agat de fiecare oportunitate de a face rost de “material” nou pentru obsesia mea. Unii consuma droguri, altii tutun, insa viciul meu este Harry Potter! I SOLEMNLY SWEAR THAT I’M UP TO NO GOOD <3

  132. roman ovidia

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca imi place aventura. Am citit cartile si am urmarit filmele cu sufletul la gura.

  133. DAVID-ANDREI IIZUKA

    Sunt cel mai mic(7 ani) Mare Fun Harry Potter!!!…pentru ca am invatat sa citesc cursiv pentru a citi singur cartile “Harry Potter”, pentru ca ma bucur in fiecare seara sa intru in lumea magica a lui Harry, citind si imaginandu-mi ca sunt langa Ron si Hermione ajutandu-l pe Harry in aventurile lui sau uneori …sunt chiar el.Mi-as dori sa fiu elev la Hogwarts, sa fiu un maestru al magiei…sa fiu un mare vrajitor!Cu Harry cresc si ma bucur…Sunt cel mai mare fun si poate intr-o zi voi primi si scrisoarea de la Hogwarts!

  134. Dan Ababei

    Stefan al meu(8 ani jumatate) m-a innebunit cu Harry Potter.Stau și fac seri de lectură,vedem filme, scociorâm net-ul dupa ceva nou.Despre cât cheltuit cu “boala” asta nici nu vreau sa-mi amintesc.

  135. Maria

    Mi-e greu sa nu ma surprinda cati mari fani are aceasta serie, desi stiu ca merita. Am implinit 28 de ani recent si unul dintre cele mai dragute cadouri pe care l-am primit in ultima vreme a fost Time turner-ul lui Hermione. Stiu ca alti fani mai infocati ca mine au colectii deja de lucruri ce tin de uninversul “Harry Potter” dar mie acest cadou mi-a starnit niste amintiri care cred ca merita impartasite. Aveam 15 ani cand am descoperit aceasta serie, la acea varsta pasiunea mea pentru literatura era la varful maxim, poate si datorita timpului liber pe care nu il mai am acum. Ma consideram o cunoscatoare si o cititoare adevarata descoperind la varsta accea literatura rusa si evident razand de prietenele mele apropiate care citeau “carti de copii”. Eu eram cea matrura si cu probleme existentiale, nu aveam timp de asa ceva. Tin minte si acum cand una din pritetenele bune a venit la mine mi-a pus in mana “Harry Potter si prizionerul din Azkaban”, abia o terminase de citit, si mi-a zis: “citeste-o ca altfel o sa iti para rau”. A avut dreptate, mi-am dat seama ca sunt un copil si ca mi se imoaie inima la ideea condamnarii la moarte a unui hippogriff nevinovat si cat de tare ma pot bucura ca exista the time turner. As vrea ca si cel primit acum sa functioneze, nu ca sa indrept unele alegeri nefericite, ci ca sa ma conving sa citesc mai repede cartiile. Am inceput cu a 3a carte pe care am citit-o intr-o noapte si prietena mea cand m-a vazut a 2a zi de dimineata mi-a zis incantata: “hai citeste-le si pe celelalte ca trebuie sa apara a 5a” oh! Cata bucurie ca sunt atatea. Poate inca caut sa citesc carti obscure dar Harry Potter va fi tot timpu oaza mea de relaxare, fie filmele, fie audio books, fie cartile citite noilor Griffindori din familie.

  136. Cozma Teodor

    De ce ma consider cel mai mare fan? Sunt cel mai mare fan “Harry Potter” pentru ca am citit volumele, am savurat filmele si am intrat in pielea personajelor. Aveam 10 ani cand am descoperit lumea lui Harry Potter, primul film l-am vazut alaturi de fratele meu, el mi-a aratat aceasta lume magica. Acum am 17 ani si recitesc a 4 oara cartile si am revazut iar filmele. Cand a aparut a 8 carte din serie am vrut sa continui aventura copilariei. “I don’t need therapy, I just need to go to Hogwarts”. Pentru mine nu este doar o poveste, esto o viata, o viata a fanilor “Harry Potter”. “It’s not our abilities that make us who are, Harry. It’s our choices” -Albus Dumbledore

  137. Gabriela K.

    Am crescut odata cu Harry Potter! aveam cam 13 ani cand a aparut primul volum in Romania si citind toate aventurile gastii lui Harry m-am maturizat, am trecut prin incercarile vietii, am simtit primii fiori ai iubirii si puterea prieteniei. De atunci si pana acum, am citit si am rascitit volumele, iar filmele la savurez mereu ca prima oara. Dojenesc pe oricine nu a citit si incerc sa convertesc cat mai multi cititori in Cercetasi, Ochi-de-Soim, Viperini sau Astropufi.

  138. dumitrescu raluca

    Fetita mea are 11 ani si a primit cadou o carte cu Harry Potter ,desi nu este o infocata a cititului decat ceea ce ii place. Pe acesta a savurat-o cap coada ,nu am mai vazut-o citind cu aceasta placere cred ca niciodata , isi imagineaza cum ar fi sa fie si ea din acel film ,sa invete magie ,sa invete la aceea scoala,este fascinata.

  139. Roxana Elena

    Eu sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca doresc sa transmit mai departe aceasta pasiune si fetitei mele. Desi mica, vreau sa priveasca posterele, sa lipeasca stickerele si sa pipaie paginile celei mai captivante povesti.

  140. Mona

    Anul 2001, apare primul film Harry Potter. Deja citisem prima carte dar copil fiind, aveam nevoie de ceva mai mult decat simpla imaginatie. Eu aveam deja 12 ani impliniti si mi-am dat seama cum deja a trecut 1 an de cand trebuia sa primesc scrisoarea… deprimare totala timp de cateva luni 🙂
    Nu cred ca exista un cel mai mare fan pentru ca nu ai cum sa nu iubesti aceste povesti.
    Pot doar sa afirm ca inca imi amintesc cu placere si ocazional, mai vizionez cate un film, nereusind sa trec peste sentimentul placut ce m-il provoaca o potentiala lume magica, plina de surprize si prieteni adevarati 🙂

  141. Tinca Paul Gabriel

    Singura serie pe care nu am putut sa o las din mâna si o citeam pe nerăsuflate. Filmele la fel de spectaculoase la fel ca si cărțile un must seen. Pe lângă toate acestea studioul din Londra si parcul tematic din Orlando sunt senzaționale cu siguranța le voi vizita cel puțin odată.

  142. Cipriqn Cala

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am de gand sa fac impreuna cu prietena mea o camera decorata in tematica Harry Potter.

  143. Maria Raluca

    Consider ca Harry Potter este trecutul , prezentul si viitorul meu. Daca nu ar fi existat seria asta eu nu m-as fi apucat de citit(din placere).
    A durat exact 2 luni sa citesc toate cartile, si pur si simplu le-am adorat. Am intrat in lumea magiei , si pot sa zic ca acolo am ramas.Cand am aflat ca J.K.Rowling scrie si o a opta carte , am explodat.
    Am descoperit arta cititului datorita acestei serii ,si ma consider un adevarat fan al ei .
    “After all this time? Always.”

  144. Shamin

    Nu am citit ca trebuie să scriem în limba română 😛
    I’m the biggest Harry Potter fan cause he changed my life!
    I was about 10 years old when my mom bought the books for me cause I was a bilingual child and she couldn’t help me improving with my Italian, she was really afraid for me to not be able to write or speak as well as the other kids in my class, so she bought for me the same books that one of my Italian class mates was reading.
    The books literally opened new horizons for me! Not only I got passionate about reading but I had something to talk about with my friends and I improve my writing skills soon enough, you couldn’t tell the difference between my essays and the ones written by my class mates.
    11 years after I met an amazing guy hanging out with mutual friends, we found out that we both live HP, we are both Gfyffindors and in 4 days we are going to celebrate our first anniversary!
    Nothing can beat Gfyffindors love for one another, love is love, but we are Gfyffindors! ❤

  145. Teodora Birliba

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter, pentru ca toata aceasta lume magica mi-a ocupat multi ani din viata si inca imi ocupa, cu filme, cu carti, cu detalii si povesti scrise de alti fani, cu entuziasmul specific la fiecare declaratie de a lui J.K. Rowling si cu toata dragostea si pasiunea cu care incerc sa raspandesc aceasta poveste 🙂

  146. Codescu Silvia

    Ok, deci Harry Potter reprezintă întreaga mea copilărie. Iubesc pur si simplu sa ma uit la filme din nou si din nou, imi da o anumită senzație si imi amintește sa visez si sa fiu plina de speranța. Mi se pare mai mult decât geniala lumea in care intru cand ma uit la filme, mi se pare perfecta.
    Categoric cel mai mare fan 🙂

  147. April Furtos

    Atunci cand am inceput sa citesc Harry Potter, o noua lume s-a deschis in fata mea. Un cadou de Craciun, facut de catre parinti, primele trei volume ale seriei, s-a transformat in dragoste pentru carti. Cum sa nu fiu fana Harry Potter cand, datorita acestor carti, am descoperit un univers magic, minunat? Once Harry Potter, Always Harry Potter !

  148. Adrian Lazar

    Pai am ajuns la concluzia asta deoarece parintii imi spun mereu: Cum reusesti sa dispari asa usor din casa, fara sa fii vazut? 🙂

  149. Lavinia Toma

    Am crescut cu Harry Potter si personajele sale, filmele nu au lipsit de la niciun Craciun, parca creand o atmosfera asa, de basm… Mi-aduc aminte cu nostalgie. Iar acum, cand sunt departe de casa, inca-s un copil cand vine vorba de Potter. Tocmai de-aia m-am apucat sa recitesc cartile… in suedeza!

  150. Diana

    Sunt fan Harry Potter pentru că avem un univers plin de o magie, că binele învinge mereu și că prietenii adevărați sunt cei mai tari.

  151. Ilinca

    Îmi amintesc si acum ziua copilului din 2000, când eram în clasa Ia. Mama mea mi-a cumpărat prima carte Harry Potter la foarte scurt timp dupa ce apăruse în țară. Eram sceptică, desigur. Dar după ce am dat prima pagină, nu a mai fost cale de întoarcere. În fiecare nou an la Hogwarts al lui Harry, eu începeam un nou an de școală. Am crescut împreună, deodată, literalmente. După cartea a 3a, nu am mai avut răbdare iar părinții mei s-au găsit obligați sa-mi cumpere cartea în limba engleză, cu ceva luni înainte de apariția celei din limba romana. Mi-am făcut prima bagheta la 8 ani din lemn sculptat si vopsit de către mine. Prietenii mei toți considerau, înainte sa apara primul film, ca as fi perfectă sa o joc pe Hermione si chiar și acum lumea observa asmanarea mea cu Emma. Pana in ziua de azi îmi învinuiesc părinții pentru ca nu m-au dus la casting (:))). Am fondat primul fan club HP din orașul meu, am caiete umplute cu articole decupate din bravo si cool girl, cu vrăji, materii, profesori, iar ulterior, dupa fiecare carte devorată în maxim 5 zile, zeci de pagini umplute cu teorii si posibile scenarii ce ar urma. Recitesc cărțile cam o data la 3 ani și sunt cea mai trista când oamenii îmi spun ca ei nu au citit Harry Potter… Nu pentru ca îmi pasă sa fie cei mai fericiți copii, asa cum am fost eu datorită acestui univers , ci pentru că as da orice sa pot sa am din nou sentimentul pe care îl aveam de fiecare dată când începeam o carte noua cu sufletul la gură, complet inconștientă de cum ma va lăsa din nou fara suflu…

    • Neagu Daria

      Eu sunt o mare fana a persopersonajului Harry Potter deoarece, am vazut toate filmele si am citit toate cartile!!! Cand am fost in America anul trecut am fost la o gala cu multi actori printre care si Daniel Radcliffe(Harry Potter)si am putut sa obtin un autograf. Mi-as dori sa pot castiga acest concurs pentru ca eu consider ca sunt o mare fana a acestuia!!!!!

  152. Nicolae Odagiu

    Citesc Harry Potter de la șapte ani. Am citit cărțile în română de minimum doua ori fiecare. Apoi am inceput să le citesc în engleză. Le-am răsfoit la nebunie. Am fular și căciulă cu Ravenclaw, ba chiar și emblema acesteia. Hogwarts, profesori, elevi, magie, Avada Kedavra, ce ar putea fi mai interesant. E imposibil sa nu-ți placă una ca asta.

  153. Andreea Pitulescu

    De ce sunt cea mai mare fană a seriei HP? Aş putea da cele mai dubioase motive şi cele mai ciudate argumente. Care ar fi în totalitate adevărate până la urmă :))
    Sunt cea mai mare fană a seriei pentru că am descoperit-o prin puterea prieteniei. Exact esența cărților! Şi asta mi se pare un motiv la fel de solid ca baza unei prietenii adevărate construită pe magia cărților ❤ O să-i mulțumesc toată viața prietenei mele, Dydy “Pârş” :)) pentru faptul că aproape jumătate de an mi-a dat imboldul de a citi aceste volume. O să îi fiu mereu recunoscătoare pentru acel amărât de pariu care m-a făcut într-un final să încep această călătorie.
    Da, sunt cea mai mare fană a seriei şi a autoarei, pe care o consider un adevărat model, pentru că nu am învățat doar cum să mă apăr de Dementori sau cum să fac o poțiune Amorertia, ci am învățat ce înseamnă să fii un amic devotat, cum să iubeşti cu inima curată şi mai ales să lupți pentru ce este corect!
    Apropo, is vrajitoare 😀

  154. roxana

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citi de mica cartile,am vazut multe filme si chiar am si personajele din Lego.
    Si nu in ultimul rand ma regasesc in povesti si citate.

  155. Cristina Mititelu

    Eu cred ca sunt un mare fan Harry Potter, deoarece nu e zi in care sa nu vorbesc de Harry. Am vazut toate filmele Harry Potter si am inceput sa citesc si cartile. Mi-am cumparat bagheta lui Hermione si lantul Time Turner a lui Hermione. Tot ce tine de filmele Harry Potter ma fascineaza.

  156. Marcu Lucica

    Ma consider cel mai mare fan harry potter pentru ca am vazut toate filmele si sunt pasionata de tot ce inseamna magie si sf.

  157. Matei Mancuta

    Hello, everyone!
    Sunt un mare fan si ca sa va dovedesc v-as scrie multe cuvinte, dar am doar 7 ani! Asa ca, am rugat-o pe mami sa va spuna ca, desi am doar 7 ani, am citit deja 4 volume in engleza din colectia Harry Potter. De abia astept sa citesc si restul povestilor, poate o convingeti pe mami sa imi cumpere un volum si in romana!

  158. Ferenczi Andrea

    Consider ca sunt printre cele mai mari fani a seriei pentru ca pur si simplu fiecare carte ma face sa imi imaginez ca sunt in carte si am parte de actiunile petrecute. Imi doresc sa castig deoarece inca n-am putut cumpara cartile doar am citit in format electronic.

  159. Sandica Elena

    Cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece imediat cum am auzit ca apare un nou volum am dat iama toate librariile din orasul meu si din altele in speranta ca il voi gasi. Sunt un mare fan pentru ca, clolotind de furie aproape am tipat la o vanzatoare cand, dupa ce m-a vazut invartindu-ma in sectia pentru copii mi-a sugerat sa incerc “carti mai mature”. Chiar si la 80 de ani, voi reciti aceasta serie cu aceasi pasiune ca si acum.

  160. Denise Kay

    Ma consider cea mai mare fana HP, iubind aceasta serie, din urmatoarele motive:
    1. Eu una, am fost precum Harry, multi considerandu-ma anormala, chiar “o ciudatenie”
    2. Sunt o mare fana a povestilor cu vrajitori
    3. Este in opinia mea, cea mai buna serie de carti, iar filmele au fost extraordinare
    4. Creaza dependenta: Am citit cate o carte zilnic, in timpul vacantei de vara. Am reusit sa invat toate personajele si vrajile, cu minim de efort
    5. M-a invatat ca mereu trebuie sa lupti si sa nu te dai batut
    6. M-a invatat sa nu mai judec oamenii si sa fiu mai toleranta
    7. Toata familia mea si toti prietenii mei sunt fani inraiti
    8. Am citit si a opta carte, si mi s-a parut super
    9. Postarile de pe retelele de socializare legate de aceasta serie sunt grozave si populare
    10. Castig mereu testele de cultura generala cu minim 95%
    11. Contul meu de Pottermore imi reflecta personalitatea (casele de la Hogwarts si Ilvermorny, bagheta si Patronusul)
    12. Imi place ca pot impartasi dragostea pentru “Harry Potter” cu alte persoane.
    13. Ori de cate ori deschid cartea, ma simt de parca tocmai m-am intors acasa dupa o lunga absenta.
    14. Asa mi-am facut primii mei prieteni. 🙂
    15. Este o poveste nemuritoare, care va dainui pentru totdeauna.

  161. Vasile Lupsa

    Din fiecare tara pe care o vizitez, imi cumpar un exemplar din seria Harry Potter, in limba tarii respective. Reascult audiobookurile anual.
    PS: nickname-ul meu e Harry.

  162. Alissa Dorintan

    De ce iubesc “Harry Potter”:
    Reprezinta copilaria mea, cea mai frumoasa parte a vietii mele. De asemenea, iubesc tot ce tine de el: carti, jucarii, carti de colorat (si cateva figurine, de la verisoara mea), chiar si meme-urile, headcanon-urile si fan-art-urile. Abia astept cele 5 filme “Fantastic Beasts”. Iar Hogwarts este casa mea, gata sa ma primeasca ori de cate ori voi vrea acest lucru.

  163. Alina Somesan

    Ma consider cel mai infocat fan Harry Potter deoarece am citit seria de mai multe ori si de fiecare data mi se parea ca particip efectiv la actiune, alaturi de eroii mei indragiti. Cred ca seria “Harry Potter” este cea mai buna serie fantasy ever!

  164. Laura Dinca

    Pentru mine Harry Potter, reprezinta o mare bucurie, o buna bunacata din copilaria mea. Nu cred ca trece vreun an in care sa nu citesc macar o carte sau sa nu revad filmele. In orice stare as fi, universul Harry Potter imi aduce fericire si ma face sa ma simt ca acasa. 😀

  165. Teo_Potter

    Eu cred ca sunt un mare fan Harry Potter (Pot spune cel mai mare? Da, pot), pentru ca am citit toate cartile (Toti fanii au citit cartile, evident, insa nu cred ca toti au citi cele 7, mai nou 8, volume Harry Potter), pentru ca m-am aventurat sa citesc toate cartile cu placere. Cand eram mica, recunosc ca l-am privit pe Harry cu frica, insa, cand mama m-a indemnat sa citesc ceea ce se gaseste intre cele 2 coperti, nu l-am mai lasat jos. Cele 7 volume m-au captivat total, asadar m-au facut sa o rog pe mama sa-l iau si pe al 8-lea. Am inteles destul de mult din carte (varianta in engleza) si, deci, abia astept sa vad cartea in romana si sa o “devorez” in patul meu, cu lampa aprinsa, recitind ce am citit in vara. Pe scurt, ma consider un mare fan Harry Potter pentru ca am citit toate volumele cu entuziasm si multa fericire, inclusiv ca asa le-am adus si colegilor mei dorinta de a citi cartile!

  166. andra

    Pentru mine Harry Potter nu sunt doar niste carti, este acea poveste care mi-a schimbat viala, la propiu. Inainte sa citesc Harry Potter nici nu vroiam sa aud de carti, nu cred ca deschisesm una de buna voie. Apoi am citit Harry Potter si am uitat sa pun stop pasiunii mele pentru lectura. Am trecut prin toate fazele, nopti nedormite, zile in care imi uitam toate responsabilitatile, crize de pans sau de ras. Si nu regret niciun moment. Acum recitesc pentru a nu stiu cata oara Harry Potter, am ca scuza faptul ca mi-am cumparat o versiune noua in engleza. Sunt unul din fanii care au trait cartile, am mers la cinema sa vad filmele si am iesti de acolo in urma cu cinci ani simtind ca ma despart de o parte importanta din viata mea. Da stiu ca este o poveste care va face mereu parte din mine.

  167. Mihaela I

    Harry Potter este un personaj care imi va ieși greu din minte, un personaj care s-a tipărit pe o porțiune din mintea mea. Inca din copilărie, de abia apărute, am participat la “aventurile” lui Harry Potter prin intermediul jocurilor. Emoții diferite s-au consolidat încercând sa depășesc capcanele si sa il conduc pe personaj către finalul fericit. Recunosc , nu am fost atenta la poveste in acel moment, dar fascinata câțiva ani mai târziu si dupa ce am vizualizat filmele, mi-am achiziționat setul de carti complet. Imediat dupa ce a aparut ultimul film. Povestea jocurilor infantile din copilărie au început sa prindă contur si m-am scufundat mai adânc in lumea magiei. Nu regret timpul dispus pentru acest ocean si nu voi regreta nici timpul pe care o sa il acord pentru viitoarele continuări ale seriei.

  168. Stelea Daniela

    Nimic nu se compara cu o zi friguroasa de iarna cand te refugiezi in casa, sub o patura pufoasa, cu o cana delicioasa de ciocolata calda alaturi si lasi sa iti patrunda magia in casa si in suflet, vizionand filmele Harry Potter sau savurand cartile. Indiferent de varsta, aceste romane reusesc sa ma transpuna intr-o lume de poveste in care cel mai important lucru este sa iti permiti sa visezi la taramuri magice cu jobenuri fermecate, baghete magice, oameni ce pot calatori cu polenul zvar sau pot ajunge in locuri nebanuite cu ajutorul unui portal.

  169. Holban Diana

    Cine s-ar fi gândit că o carte schiţată în timpul unei călătorii cu trenul avea să devină de-a lungul timpului o adevărată revoluţie imaginară pentru fiecare dintre noi.
    Uneori am atâtea lucruri de făcut încât imi vine să-mi arunc toată viaţa de adult deasupra patului şi să mă ascund sub birou,prefăcându-mă că sunt Harry care locuia în acea debara minusculă. Când eram mică stăteam noaptea cu ochii sprijiniţi de geam gândindu-mă care ar fi cele mai bune tehnici de îmblânzit o bufniţă. De câte ori mergeam la baia şcolii îmi imaginam cum ar fi să dau şi eu de un troll sau să mă aşez la o masă imensă deasupra căreia fantomele şi lumânările plutesc deopotrivă.
    Acum ascult uneori soundtrack-ul filmului în timp ce merg cu trenul şi aştept ca la un moment dat să întoarcă spre Hogwarts. J.K.Rowling a reuşit să contureze o lume care deşi nu e a mea,îmi aparţine cu atâta naturaleţe.
    P.S. Still waiting for my letter.And my wand.And my train.

    “Hey little train! We are all jumping on
    The train that goes to the Kingdom
    We’re happy, Ma, we’re having fun
    And the train ain’t even left the station”

  170. Stefania

    Buna ziua!
    Eu ma consider cea mai mare fana Harry Potter deoarece cele 2 carti pe care le-am citit din aceasta serie m-au facut sa ador magia si vrajitorii.Imi doresc sa castig acest concurs pentru a fi mai aproape de aceasta serie si pentru a termina cat mai repede seria.Ma face sa simt ca sunt in scoala de vrajitori,ca ma lupt cu fortele raului si ca sunt alaturi de prietenii mei.Ma face sa ma simt ca si cum scoala aceea este casa mea.Odata cu aceasta serie am inceput sa visez.Datorita acestui lucru imi doresc sa castig concursul: pentru a putea visa in continuare.

  171. Miriam Gurguta

    Sunt cel mai mare fan a lui Harry Potter deoarece aceasta serie m a facut sa iubesc sa citesc si m a facut sa inteleg cat de magica poate sa fie o carte .

  172. Cristina Manolache

    Ce nu face un parinte pentru copilul sau? Daca fiicei mele ii plac cartile din seria Harry Potter sunt si eu fan alaturi de ea. Asteptam cu nerabdare reeditarea volumelor 3-6 pe care din pacate nu le avem.

  173. alex

    Pentru ca am citit cele 7 volume intr-o luna, ultimul volum nu l-am achizitionat inca, sper sa il castig, daca nu poate mi-l aduce mosu:)

  174. Ioana Rusu Sadovei

    In primul rand, am crescut alaturi de aceasta serie, sora mea a fost pasionata de aceasta cultura, parintii mei mi-au insuflat si mie aceasta, iar de fiecare data cand recitesc volumele sau revad filmele simt o caldura familiara, si ma simt de parca Harry, Ron si Hermione sunt persoanele in care pot avea incredere, si care sunt alaturi de mine. In al doilea rand, temele abordate sunt foarte inteligent sugerate, iar faptul ca autoarea a scris dupa evenimente din viata ei, transformandu-le in adevarate aventuri este un motiv pentru care aceasta lume este la fel de importanta si pentru copii, dar si pentru adulti, formand caractere.

  175. Raluca Costea

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca odata intrata in lumea fantastica a magiei londoneze, m-a urmarit si in lumea reala. Replicile memorabile si obiectele fantastice ale celebrului personaj m-au ajutat sa imi creez o imaginatie nemarginita 😀

  176. Bianca

    Ma consider cel mai mare fan “Harry Potter ” nu datorita faptului ca am citit cartile sau am vazut toate filmele de nenumarate ori ,ci datorita faptului ca am reusit sa ma integrez in acea lume . Am reusit sa simt cum totul prinde viata in jurul meu , cum ma plimb pe coridoarele şcolii de magie Hogwarts . Am retrait fiecare moment al cartilor si al filmelor . Am ras ….Am plans … Dar mai ales , am simtit ca fac parte din acest univers fantastic inca din primele paginii . Aceste cartii au fost primele citite de mine in copilarie . Fara acestea probabil ca nu as fi avut aceeasi pasiune pentru citit . Pentru asta as dori sa imi multumesc scriitoarei noastre indragite J.K.Rowling . Fara ea nimic din toate astea nu ar fi fost posibil .

  177. Oprescu Alexia

    Bună!Mă numesc Alexia, am 11 ani si cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit vol.1,2,3,4,5,6(si continuui sa citesc),am vazut filmele 1,2,3,4,5,6,ador magia si as vrea sa fiu o vrăjitoare, la scoala in pauza vorbesc doar despre aventurile lui Harry ,pe telefon am descarcat poze cu toate personajele din Harry Potter, am muzica de la filmele cu Harry descărcată pe telefon,cand imi suna telefonul tonul de apel este cu muzica de la filmele respective,am un caiet in care am scris vrajile de la a -z ,am jocuri cu Harry ,am căni cu vrăjitoare, vorbesc 2 ore despre Harry cu prietena mea,Denisa, stiu toate vrajile, toate compunerile mele sunt inspirate din aceste carti,ador tot ce are legătură cu magia,mi-as dori sa am camera decorată in stil Harry Potter, am scris in jurnal despre minunatele aventuri ale lui Harry, etichetele de pe carti sunt cu Harry,nu ma pot opri din citit si sunt fascinată de aceste cărți, imi imaginez cum ar fi sa vorbesc cu J.K.Rowling in engleză, in fiecare secunda mă gandesc doar la ce se va întâmpla in continuare în cărți, abia astept sa am timp liber ca sa citesc despre Harry si fac teste cum ar fi:”In ce casa te-ar repartiza jobenul magic”si “Esti un adevărat fan Harry Potter? “si uneori ma prefac ca ma duelez cu răufăcători. Mi-as dori foarte,foarte mult sa castig acest concurs!

  178. Maria Petrus

    Ma consider cea mai mare fana Harry Potter pentru ca pur si simplu mi-a schimbat viata. Suna pompos, dar e adevarul. Cand aveam 7 ani am vazut primul film si chiar am fost uimita. Era ceva nou pentru mine, eu fiind mereu atrasa de lucruri supranaturale. Un an mai tarziu, am primit cadou “Piatra Filozofala”. Ce-i drept, nu am mai lasat-o din maini dupa aceea. Pot spune ca J.K. Rowling mi-a dezvoltat pasiunea pentru citit si mi-a deschis ochii in privinta modului de a gandi. Probabil ca doar mama mea stie prin ce a trecut cand o bateam la cap in fiecare zi sa nu uite sa imi cumpere DVD-urile, alte carti pe tema vrajitoriei si tricouri. Multe tricouri.
    In prezent, am vizionat filmele de zeci de ori si cartile sunt putin deteriorate la cat le-am carat dupa mine peste tot pe unde ma duceam.
    Pe scurt, sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am reusit sa inteleg mesajul transmis de catre autoare: trebuie sa credem in fortele proprii pentru a ne indeplini visul. Si bineinteles, trebuie sa avem grija ce ne dorim.

    P.S.: Inca imi astept scrisoarea de la Hogwarts.

  179. Mihaela Grigoras

    Sunt cel mai mare fan pentru ca am citit toate volumele Harry Potter impreuna cu copiii mei , am vizionat cu ei toate filmele si acum abia astept sa citesc si volumul “Harry Potter şi Copilul Blestemat”. Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am 47 de ani dar iubesc povestile frumoase pline de magie.

  180. Ioana Cirstea

    Am citit cartile in 2 saptamani. Am savurat fiecare cuvant, fiecare paragraf. In fiecare personaj regasesc o parte din mine. Lumea Harry Potter este lumea la care visam cu totii de cand am citit primele pagini ale seriei. Cu totii vrem o prietenie ca a lui Harry, Ron si Hermione, cu totii vrem sa fim acolo printre ei. Nu pot zice ca a trecut mult timp de cand am descoperit seria, dar pot spune mandra ca fac parte din “noua generatie” Harry Potter (nascuta dupa anul 2000). Am citit cartile in limba engleza, pentru ca am vrut sa fie exact asa cum le-a scris J.K. Rowling. Am citit prima carte dintr-o provocare pusa de sora mea, si pur si simplu m-am indragostit de serie. Este o poveste care te invata multe. Te invata despre prietenie, iubire, curaj, dar si despre tristete, gelozie si rautate. Este o balanta perfect echilibrata intre bine si rau, intre frumos si urat, intre viata si moarte. Nu cred ca exista “cel mai mare fan”. Noi toti oamenii care am citit cartile iubim lumea Harry Potter. Iubirea nu are masura. Nu se cantareste. Dar eu stiu cat de mult inseamna aceste carti pentru mine . Cat am ras si am plans citindu-le. Cat de fericita sunt cand le vad in fiecare dimineata in biblioteca si cum m-as simti daca acele stegulete pe care daca le castig le-as atarna deasupra patului ar fi ultimul lucru pe care il vad seara si primul lucru pe care il vad dimineata.

  181. Maria-Teodora Maftei

    Eu clar sunt cea mai mare fana “Harry Potter”, atat a seriei de carti cat si a filmelor. Primul film pe care l-am vazut a fost ecranizarea primei carti “Harry Potter” si de atunci m-am indragostit iremediabil de acest concept. A fost un caz fericit de genul “filmul vazut inainte de a citi cartea”, dar partea frumoasa este ca se completeaza cartile cu filmele.

  182. Ana Dragomir

    Harry Potter este si va ramane reperul copilariei mele, un refugiu la care pot apela mereu cand simt nevoie sa ma intorc in timp. Cartile citite, filmele vizionare, ba chiar si jocurile care m-au tinut captiva pana in orele tarzii ale noptii, pe furis, mi-au conferit o stare de siguranta, de a apartine unui univers aparte, un univers magic. Ce poate fi mai frumos pentru un copil? Am crescut, dar sentimentele au ramas neschimbate. Sunt sigura ca fiecare are propriile motive pentru a se considera un fan dedicat, si fiecare valide, si stiu, ca in sufletelul nostru, toti suntem cei mai mari fani Harry Potter, deoarece toti apartinem acestui univers:) Asadar, atat eu, cat si copilul din sufletul meu afirmam entuziasmati ca da, sunt cea mai mare fana Harry Potter!

  183. Goleanu Anisoara

    Cu Harry Potter ramai mereu copil. Cand nu mai esti copil, nu mai traiesti cu adevarat, esti un om batran. Trebuie sa visezi mereu cu ochii deschisi la ceea ce iti place cu adevarat si sa speri mereu ca visele ti se vor implini, sa crezi in minuni. Cu Harry Potter vei trai copilaria ca pe o realitate in care minunile apar cand nu te astepti, si zambetul nu va mai disparea de pe chipul tau.

  184. Cristina

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece citind cartile mi-am conturat un taram perfect, i-am însoțit pe Harry si prietenii lui in aventuri, am îndrăgit atat personajul, cat și seria.

  185. Alina Stan

    Buna 🙂 Sotul meu este cel mai mare fan…m-a innebunit cu toate cartile si filmele 🙂 Sper sa castig sa-i fac o mare surpriza 🙂 (mai ales k urmeaza ziua lui ).

  186. Raluca

    Pentru ca au trecut atatia ani de cand am descoperit universul Harry Potter si inca sunt fascinata de el, tot ma uit periodic la filme, tot mai citesc cartile, tot vorbesc despre aceasta lume magica. 🙂

  187. Visan Gabriela Anisoara

    Ma consider cel mai mare fan pentru ca orice-as face intr-un anumit moment si cineva vorbeste despre Potter, sau se proiecteaza un film, sau se face referire la carti , sau se face vreo aluzie binevoitoare sau rauvoitoare , las totul si ma dedic intr-totul acelei situatii, discutii sau vizionari.

  188. Baran Andreea

    Harry Potter a fost seria de carti care m a facut sa visez si sa ma transpun in lumea vrajitorilor inca de la 10 ani. M a tinut intotdeauna cu sufletul la gura, am citit si rascitit cartile si am vazut si filmele de atatea ori ca nu le mai stiu. La cinematograf, la ultimul film al seriei am plans ca un copil caruia ii iei jucaria preferata la gandul ca ceea ce mi a marcat copilaria s a terminat – asta m a dus cu gandul si ca am o varsta si ca ar trebui sa ma maturizez :)) De aceea, cand am avut posibilitatea, din primele 3 salarii si ceva cadouri de la familie am zburat catre Londra, intr o zi cu cod galben de ninsori si viscol. Destinatia finala: Studiourile de filmare Warner Bros. via Platform 9 3/4 din statia King’s Cross, unde am vazut un carucior pe jumatate intrat in perete cu o bufnita si cateva cufere ( era timpul de mers la scoala! ). Am fost atat de incantata cand am ajuns la studiouri, mai ceva ca un copil (si aveam 23 de ani). Am petrecut cele mai frumoase 3-4 ore din toata experienta numita Londra, mi am umplut telefonul de poze si filmulete si a trebuit sa il imprumut pe al prietenului meu, iar finalul turului m a facut sa mi se inmoaie picioarele si sa trebuiasca sa stau undeva la 15 minute pe banca. De ce? Am vazut Hogwarts, in sezonul iernii: falnic, inalt cam de 7-8 metri, cu lumini albastre si albe care sa il puna in valoare si sa reprezinte tranzitia noapte/zi. Nu am cuvinte sa descriu ce emotii am trait si cum am plans. Urmatorul meu plan, intr un viitor apropiat este sa ajung sa vad piesa de teatru, tot in Londra iar pe termen lung este sa ajung la Studiourile de filmare din Orlando, SUA. M ati face extrem de fericita daca as castiga cadoul pus in joc de voi asa ca … fingers crossed!

  189. Caraman Alexandra

    Eu sunt de parere ca prima carte citita reprezinta un rol esential din punct de vedere al experientei de cititor.
    Ei bine…pentru mine aceasta a fost ‘Harry Potter si piatra filosofola’ de J.K.Rowling, o carte ce
    m-a fascinat prin originalitatea si impresionanta imaginatie cu care a fost construita inca de la prima pagina.
    Taramul magie frumos conturat in filele rupte din poveste este unul “scaldat ” de personaje si creaturi surprinzatoare ce te fac sa-ti doresti ca macar pentru un moment sa te afli in pielea lor si sa simti impulsionarea spre vraji si potiuni radiindu-ti din toti porii. Am ras impreuna cu Harry,am plans si am fost de-a dreptul extaziata de succesul acestuia la Hogwarts. Cu toate ca am citit multe carti,aceste volume au ramas si-mi vor ramane etern in mine si in suflet ,deoarece datorita acestora citesc si mi-au oferit o perspectiva diferita asupra carilor SF,reusind a-mi ”colora”frumos perioada copilariei.

  190. Mingheat Antonio Gabriel

    Am crescut odată cu Harry Potter. M-am maturizat împreună cu avansarea poveștilor. Am fost , sunt și voi fi fan Harry Potter datorita lumii magice , lume ce ne poate îndepărta de grijile cotidiene . Harry Potter este și va fi povestea mea de suflet, deoarece mi-am trăit întreaga copilărie, adolescenta , fiind fascinat de creaturile magice și de atmosfera unica ce a fost creata de J.K.Rowling. FASCINANT !

  191. Daniela Negut-Hossu

    Binenteles ca am citit toate cartile, binenteles ca am vazut toate filmele de mai multe ori … normal ca stiu pe dinafara incantatii si replici … si nu numai eu, toata familia mea. Baiatul meu a crescut cu Harry Potter. Cu totii suntem fani Harry Potter. Cu totii ne consideram cei mai mari fani. Si chiar suntem. Fata de Harry Potter nu poti fi un fan mai mare sau mai mic … esti pur si simplu fan. Nu poti fi indiferent fata de Harry Potter; il iubesti sau il urasti. Harry Potter iti place sau nu; e genul tau sau nu; te regasesti in el sau nu … DA. Mie imi place; il iubesc; e genul meu; imi regascsc in el toata copilaria; SUNT FAN. CEL MAI MARE FAN. LA FEL CA TOTI FANII :).

  192. Mitoi Alexandra

    Sunt cel mai mare fan al lui Harry Potter!!
    De ce?
    Pai am citit toate cartile, si acum nu exagerez, de cate 7 ori. Filmele le-am vazut de atatea ori incat am pierdut sirul.
    Toata nebunia a inceput cand eram prin 2002 cand am decoperit prima carte si m-am indragostit iremediabil de personaje. Timp de 14 ani, am ras, am plans, am suferit, m-am bucurat alaturi de personaje si am trait alaturi de ele toate momentele importante din viata lor.
    O serie superba potrivita pentru orice varsta!!!

  193. Mănescu Alexandra Nicoleta

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter pentru că am citit primul volum mult înainte ca filmul să apară. Chiar când citeam primul volum cățelușa mea a murit otrăvită. Sigur am plâns dar citind puțin in carte și văzând aventurile și greutățile prin care trecea Harry Potter și amicii lui deosebiți m-am simțit mult mai bine. Apoi am căutat următoarele volume și la un moment dat vânzătoarea din librărie când mă vedea că vin zicea de departe exasperată că nu a venit încă următorul volum… mă recunoștea deja pe stradă. Dar nu îmi pare rău, și am citit toate volumele eu și familia mea. La început le împrumutam eu volumele apoi a cumpărat și fratele meu. Sper din suflet să câștig deoarece trec printr-un moment greu (lupta cu cancer) și ar fi o mare bucurie.

  194. Cacso Ioana

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am crescut odată cu acesta și cu universul lui magic. Chiar și acum, când întâmpin o problemă, mă întreb ,,Ce ar face Harry/ Hermione/ Ron?”. Încă aștept scrisoarea (cred că bufnița me‭‭a s-a blocat pe undeva). ✨

  195. Tamas Monica

    Il iubesc pe Harry Potter. Datorita lui fiul meu de 11 ani a inceput sa citeasca. Cand l-am vazut asa de interesat am inceput si eu sa citesc seria Harry Potter. E fascinant. De fiecare data ne intrecem care sa puna mana primul pe carte. Am vizionat si filmele dar in limba engleza. Sunt fan Harry Poter.

  196. Carolina Cretu

    Sunt o fana declarata Harry Potter!
    Am citit cartile pe nerasuflate pe masura ce au aparut si astfel mi-am prelungit si imbogatit copilaria cu lumea plina de magie, aventuri si prietenie. Recitesc cu placere cartile, iar filmele ma tin in fata televizorului indiferent de ce alte treburi (de adulti) ar mai exista.
    Ma mandresc cu faptul ca am putut transmite dragostea pentru aceasta saga si copiilor mei, astfel incat la varsta de noua ani, baiatul mare are toate cartile citite cu cel mai pur entuziasm, iar baiatul mic, de nici patru ani, cunoaste o multume de personaje dupa infatisare, dar si dupa nume si prenume.
    Daca esti fan Harry Potter – esti fan pentru toata viata!

  197. Ioana Pericleanu

    Harry Potter m-a facut sa descopar placerea de a citi. Carte dupa carte, fila dupa fila, suspansul crestea continuu iar mama venea sa ma roage sa ma culc pentru ca eu nu eram in stare sa inchid cartea inainte de a o termina de citit. Colectia mea de carti face parte din primele editii.
    Au fost primele editii ale mele, vor fi a copiilor mei si a nepotilor 😀
    Harry Potter este o lume magica ce poate fi retraita la orice varsta. Dupa 15 ani de la prima lectura, am recitit seria pentru continuitatea ultimei carti 😀 Foarte interesant ca am observat noi detalii pe care le-am omis initial.

    Cu siguranta le voi mai citi.

  198. Cristina Elena

    Am crescut cu Harry Potter . Cand ma gandesc la copilărie ma gandesc la filmele vizionate si cartile citite cu Harry Potter .Nu stiu ce ar trebui sa fac sa fiu cea mai mare fană ,dar ma simt asa si cred ca asta e tot ce contează . Si in prezent are un efect puternic asupra mea ..so mai mult Harry Potter .

  199. Andreea Istrate

    Buna, Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca atunci cand am descoperit cartile (dupa ce a aparut volumul 3) a trebuit sa-mi sun prietenii in miez de noapte sa imprumut cartile si le-am terminat de citit in mai putin de 24 ore (cu tot cu procurarea acestora). De asemenea, pot spune cu exactitate toate discrepantele dintre carti si filme!

  200. Denis

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca tocmai am terminat de citit pe nerasuflate intreaga serie, acum la 30 de ani. Si abia astept sa vad si filmele ;)) Stiu, cam tarziu, dar bineinteles ca cel din urma va castiga 😉

  201. Alexandru Chirea

    Poate, ca in majoritatea cazurilor, am descoperit Harry Potter prin intermediul filmelor – si am fost convins pe loc ca este seria preferata din toate timpurile. Am citit cartile acum 2-3 ani, intr-o luna, se dadeau la un ziar si le-am luat si eu. Cand am terminat prima carte am zis “Pacat ca am descoperit de abia acum cartile!”. Adevarat magie a povestii este ca te poarta intr-o lume in care oricine si-ar dori sa traiasca (exceptand partile cu Devoratorii Mortii) si care te invata cum sa fii tu insuti si cum sa fii mai tolerant cu cei din jurul tau.

  202. Musat Ana Maria

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter pentru ca nu ma satur sa citesc si sa recitesc cartile. Am revazut cu drag filmele, si de abia astept sa mai creasca cei mici pentru a le viziona iar impreuna cu ei.

  203. Iulia IONEL

    Cred in Magie! Volumele Harry Potter m-au captivat intai pe mine. Acum, baiatul meu de 10 ani le citeste pe nerasuflate. Eu si baiatul meu suntem cei mai mari fani ai lui Harry Potter. Cred ca spune multe faptul ca aventurile lui Harry Potter captiveaza atat copiii cat si adultii. Cred ca toti avem nevoie de aceasta lume plina de magie, indiferent de varsta. Cu drag si prietenie, mult succes la concurs, tuturor fanilor Harry Potter!

  204. Dumitru Ana-Maria

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter deoarece am citi si recitit toate cartile, am vazut filmele de atat de multe ori incat am memorat replicile actorilor, stiu toate povestile care au stat la baza scrierii seriei Harry Potter si tot ce se petrecea in spatele scenelor. Am avut cont pe pottermore.com cu mult inainte ca site-ul sa se schimbe. De asemenea, am citit o gramada de fanfiction-uri si fac parte din foarte multe comunitati Harry potter din Romania si nu numai.

  205. Janette Barzon

    Nu ma pot declara cel mai mare fan, si nici copilul meu, care e absorbit cu adevarat de lumea Harry Potter… e clar ca toti cei care suntem aici avem aceeasi pasiune si toti am merita premiul :-). Cu siguranta ni-l dorim cu totii, deci succes!

  206. Alexandru Daniela

    Cel mai mare fan este o fetita de 12 ani, foarte pasionata de intreaga colectie si care ii citeste cartile cu suflletul la gura de fiecare data, careia vreau sa ii fac cadou acest premiu si cand spun asta va rog sa ma credeti pe cuvant 🙂 . Din pacate nu participa ea pentru ca , evident, trebuie sa fie o surpriza!

  207. Mihai Ionela

    Ma consider cel mai mare fan, pentru ca mi-am petrecut copilăria în casa, sub pătură, citind seria Harry Potter, imaginandu-mi lumea de acolo mai bine decât în filmele ulterior apărute și pentru ca, acum, după 12 ani încă ma mai uit la filmele Harry Potter, încă îmi mai tin cărțile în biblioteca și încă mai visez la lumea descrisa de J.K.Rowling.

  208. Avram Teodora-Codruta

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece eu “dispar” în cărțile cu el, asta e “superputerea” mea :).

  209. Stefania Papadopol

    Pentru că m-am plimbat pe străzile din Edinburgh, uitându-mă mereu în jur după J.K. Rowling. Nu am fost suficient de norocoasă să mă întâlnesc întâmplător cu ea cum îmi doream, dar am fost la cafeneaua The Elephant House unde se spune că venea adesea și scria. Mi-am luat o cafea și m-am uitat pe geam la liceul de unde se pare că s-a inspirat când a făcut descrierea Hogwarts-ului.

    Pentru că mi-au dat lacrimile de fericire când am intrat în magazinul Harry Potter din Kings Cross platforma 9 3/4 și am văzut căruciorul înfipt în perete.

    Pentru că m-am plimbat prin Oxford și Christ Church College unde s-au filmat câteva secvențe din Harry Potter și am simțit și am retrăit magia cărților din nou.

    Pentru că personajul/creatura mea preferată din toate cărțile citite este Dobby!

    Pentru că am avut o copilărie fericită și norocoasă pentru că am crescut odată cu Harry Potter.

  210. Casandra Pascu

    Nu stiu daca sunt cel mai mare fan, fiindca fiecare simte cartile intr-un alt mod si magia ne cuprinde diferit. Insa am citit cartile de multe ori, am vazut filmele de si mai multe ori, mi-am convins fiecare prieten sa creada in Harry Potter. Am invatat multe din Harry Potter si notiunea de fan sau de admirator e dincolo de a citi sau de a vedea filmele, e despre a simti cuvintele si a aplica ce inveti fix cand ai nevoie, cand stii ca iubirea e magia suprema, ca prietenia merita totul, ca e important sa crezi in visurile tale, dar mai ales in tine si ca nimic nu e imposibil.

  211. Sonia

    Eu am participat live la lansarea volumul VII al seriei in Anglia. La miez de noapte, am facut turul librariilor care vindeau cartea:; printre altele, am interactionat cu bufnite vii purtatoare de mesaje, ne-am imbarcat de pe peronul 9 si 3/4, am mancat “muggle icecream”. Si am citit toata cartea in acea noapte – tin minte ca la radio anunta ora 7 cand am terminat de citit ultima pagina.

  212. Alexandra Enache

    Primul contact cu Lumea Harry Potter a fost cand vizionat filmul Harry Potter si Piatra Filozofala. Pe vremea aceea eram foarte mica si cu greu aveam acces la un dvd player sau la cinema. Cu toate acestea, fiind clasa a 2-a sau a 3-a in acea perioada, am fost complet vrajita de ideea de magie, asa ca am inceput sa iau la mana si prima carte HP. De la an la an imi stresam parintii sa fiu prima in librarie si sa cumpar fiecare carte care aparea. Ajunsesera sa imi spuna ca poate sunt un pic cam prea mare pentru genul asta de carti (eu crescand cu Harry Potter), insa necitind cartile ei nu realizau ca si acestea cresteau odata cu mine.
    Am recitit fiecare carte de cel putin 5 ori, si mereu gaseam teme si motive noi, cautam conexiuni intre actiune si intre personaje si imi dadeam seama ca nu era o simpla carte pentru copii. Deja devenise un motiv al vietii mele si chiar si acum sunt uneori uimita de noi povesti ce apar despre acest personaj, povesti ce tin in viata visul tuturor copiilor si adolescentilor de acum 10 ani care acum sunt deja adulti. Nu cred ca exista cineva care a crescut cu Harry Potter si nu este de acord cu mine.

  213. Alexandra

    Pentru ca povestea lui Harry Potter te ajuta sa descoperi o lume pe care nu o credeai posibila, o lume in care intamplarile fantastice sunt de fapt obisnuite si viata este diferita in fiecare zi. Pentru ca, desi adult, imi permit sa ii zambesc copilului din mine!

  214. Hulia Suliman

    Magia exista in fiecare dintre noi, trebuie doar sa crezi in ea. Universul Harry Potter este mai mult decat magie, inseamna prietenie, curaj, incredere, familie si magia iubirii. Cartile Harry Potter m-au invatat toate acestea inca din copilarie, am descoperit suspansul si mi-am creionat imaginatia. Nu sunt doar fan Harry Potter, eu cred in Harry Potter.

  215. Sandor Veronica

    Textele din volumele Harry Potter m-au ajutat să realizez proiecte interesante cu elevii mei. “În lumea lui Herry Potter”a for titlul unui proiect în care mijloacele de expunere, dialogul și caracterizarea personajelor au depășit limitele formale . Mă declar fan Harry Potter 🙂

  216. Alina Haiducu

    Am vazut filmele Harry Potter, de ‘n’ ori, si pot spune ca nu am nici cea mai mică problema de a le revedea ori de câte ori am ocazia. Nu am avut posibilitatea de a citi cărțile, chiar dacă mi-am dorit acest lucru. De cand am vazut primul film, imi amintesc cât de repede am ieșit afara, am luat un băț in mana si am spus: “Expecto Patronum” așteptând ca ceva sa se întâmple. Din păcate, singurul lucru posibil a fost sa se rupă bățul de la prea multă agitație.

  217. Ema Putila

    Inca de la primul volum am fost fascinata de lumea magica a lui Harry Potter,de vrajitori si creaturile magice, dar si de relatiile dintre personaje.De-a lungul anilor am recitit cu placere aceste carti dar am vizionat si filmele de nenumarate ori,acest lucru devenind o traditie.Desi am 18 ani, inca mai astept scrisoarea de la Hogwarts si imi doresc sa mai apara si alte carti despre acesta lume magica.

  218. Radu Ionut Alexandru

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am crescut impreuna cu personajele si am descoperit o lume noua, fascinanta prin ochii lor, o lume mai buna decat cea in care traim si in care prietenii sunt pentru toata viata. Aceasta poveste mi-a oferit o viziune noua asupra lumii si m-a facut sa-mi doresc sa fiu un om mai bun si sa imi doresc sa am prieteni ca Hermione, Ron, Luna sau Nevile. Inca mai sper ca bufnita care aduce scrisoarea de acceptare la Hogwarts s-a ratacit pe drum si inca mai sper ca va ajunge intr-un tarziu si ca ma va purta in aceasta lume minunata departe de toate problemele cotidiene ale unei vieti normale si cat mai aproape de situatiile pe muchie de cutit ale unei vieti de vrajitor.

  219. Mânjescu Alina-Elena

    M-a fascinat si inca ma fascineaza personajul Harry Potter si povestile cel integreaza. Cred ca sunt milioane de fani in toata aceasta lume , iar eu ma numar printre ei. Povestile cu Harry Potter au scos la iveala copilul din mine, mi-au imbogatit imaginatia si mi-au dezvoltat spiritul de aventura.

  220. Maria Elena

    Iubesc cititul, iar aceasta serie m-a “lipit” cu totul de aceste carti.
    Sunt fanul lui Harry Potter pentru ca ma simt ca un copil ce ma pot refugia in lumea magica si plina de magii a lui Harry Potter.
    Am citit cu mare interes toate cartile si am urmarit cu sufletul la gura toate filmele, abia astept sa citesc ultima carte aparuta “Harry Potter şi Copilul Blestemat” !

  221. Tantar Gheorghe

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter,pentru ca ,am citit toate cartie lui ,pe ascuns .Fiind o persoana cu dizabilitate venitul meu este redus ,si nu am putut,sa-i cumpar baiatului meu ,cartile ,atunci cind apareau.De aceea ,el le imprumuta de la biblioteca sau de la colegi ,iar eu ,fiindca imi placeau,”le imprumutam”,pe ascuns atunci ,cind el era la scoala.

  222. Andra

    Harry Potter a fost cartea ce mi-a schimbat copilaria si pot spune chiar si viata! Am primit prima carte cadou si am asezat-o in biblioteca, uitand de ea. Dupa 2 ani, intamplator, mi-am adus aminte de ea si am inceput sa o citesc! Am avut o revelatie! Cele mai frumoase carti pe care le-am citit si recitit de nenumarate ori! Asteptam cu nerabdare sa apara urmatorul volum! Citeam noaptea sub plapuma, la scoala, in timp ce mancam, nonstop!
    Am insistat ca in loc de bicicleta, de ziua mea, sa primesc o figurina Harry Potter si inca o mai am pe birou 🙂 !
    Fiecare persoana cred ca are o carte de suflet, iar aceasta carte, pentru mine, este Harry Potter!

  223. Oprescu Alexia

    Bună! Mă numesc Alexia,am 11 ani si cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit vol. 1,2,3,4,5,6 (si continuui sa citesc ),am vazut filmele 1,2,3,4,5,6,ador magia,as vrea să fiu o vrăjitoare, să merg la o scoala de magie, am muzica de la filmele cu Harry descărcată pe telefon , am salvat pe telefon pozele cu toate personajele din Harry, stiu toate personajele, am căni cu vrăjitoare, stiu toate vrajile,am scris intr-un caiet vrajile de la a -z,mi-as dori sa am camera decorată in stil Harry Potter, când îmi sună telefonul tonul este cu muzica din filmele cu Harry, am scris in jurnal despre minunatele aventuri ale lui Harry, la scoala in pauza vorbesc doar despre Harry si celelalte personaje, imi imaginez cum ar fi sa vorbesc cu J. K.Rowling in engleza, ador tot ce are legatura cu magia,în fiecare secunda mă gandesc doar la aventurile lui Harry, nu pot sa mă opresc din citit,etichetele pentru cărți sunt cu Harry, de Halloween mă îmbrac mereu in vrăjitoare (BUNA) ,abia astept sa am timp liber ca sa citesc despre Harry, sunt impresionată de aceste cărți, mereu când sunt stresata sau tristă citesc sau mă uit la pozele cu Harry,câteodată mă prefac că mă duelez cu răufăcători, toate compunerile mele sunt inspirate din cărțile cu Harry, as vrea sa am un rol intr-un film cu Harry,vorbesc la telefon cu prietena mea,Denisa,si cate 2 ore despre Harry.Mi-as dori foarte, foarte mult sa castig acest concurs!

  224. Andreea

    Aveam 10 ani cand am inceput seria Harry Potter si asteptam cu nerabdare sa implinesc si eu 11 ani si sa primesc si eu scrisoare de la Hogwarts. Astazi, dupa 12 ani eu tot astept sa mi se spuna ca mi-au ratacit scrisoarea.

  225. Silvia

    Cand citesti cartile si vezi filmele de zeci de ori si ai acelasi entuziasm si curiozitate ca si cum ar fi prima data, ii molipsesti si pe altii si esti la curent cu tot ce se intampla in lumea creata de J.K., asta consider ca face din mine un fan infocat al lui Harry Potter.

  226. Angheluta Mihai

    Harry Potter a fost seria care mi-a starnit dorinta de lectura, au fost primele carti pe care, realmente, le-am sorbit nedorind sa ies din universul lor. Sunt cel mai mare fan pentru ca ii datorez o parte din culoarea copilariei.

  227. Ana

    Harry Potter este o serie care nu poate să nu te influențeze major. M-a dezvoltat enorm și acum, după ce am citit seria de mai multe ori și am și văzut filmele de nici nu mai știu câte ori (încât știu toate replicile din primul film și enervez pe toată lumea când vizionăm) nu pot să îmi imaginez cum m-aș fi raportat la tot ce fac fără să fi cunoscut vreodată seria. Sunt sigură că nu sunt singura, dar pentru mine aceste cărți și filmele (care sunt atât de bine făcute) au adus magia în formarea mea ca persoană ☺️

  228. Zaharia Andreea-Elena

    Sunt cel mai mare fan al cartilor “Harry Potter”, deoarece aceasta serie scrisa in cerneala aurie de catre J.K.Rowling mi-a alimentat imaginatia copilariei, m-a facut sa cred in magie, m-a facut sa ma simt prietena iubita a celor trei copii fantastici si mi-a dat ocazia ca si acum, la aproximativ 17 ani, sa ma bucur ca o fetita atunci cand se anunta difuzarea filmelor la tv…sau atunci cand vad orice are legatura catusi de putin cu HP. Iubesc Harry Potter pentru ca Harry Potter m-a iubit pe mine. <3

  229. Dumitru Luminita

    Harry Potter mi-a schimbat viata! Atat de mult l-am indragit pe acest mic…mare vrajitor incat am toate cartile originale …in limba engleza, romana si spaniola, toate filmele, audiobookul si cam tot ce am gasit obiect promotional. De cateva ori pe an recitesc..revad si ma indragostesc iar!

  230. Pavel Iulia

    Am descoperit Harry Potter încă de mică. Inițial am văzut ecranizările la TV și am decis că trebuie neapărat să citesc cărțile. Am petrecut zile în șir citind și tot citind, nemaiputând lăsa cartea din mână. Sunt fascinată de modul în care a fost scrisă cartea, de faptul că nu te poți plictisi de ea oricât de multe ori a-i citi-o. Anul acesta am recitit-o, însă în limba engleză, deoarece există o foarte mare diferență de scriere.
    Am făcut testul pe Pottermore și se pare că sunt o HufflePuff.
    Love “Harry Potter” for life!!!!!

  231. Lia Crosswer

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece povestea lui m-a schimbat în a deveni mai bună decât eram înainte. Mă fascinează aventurile și întâmplările prin care trece el în fiecare an la Hogwarts și mă simt de parcă aș fi chiar acolo, cu el, ajutându-l în clipele grele și distrându-mă cu el în clipele de fericire. Deși nu se poate, mi-aș dori să fiu și eu un personaj din carte și să cunosc fiecare elev din școala Hogwarts (exceptandu-l pe Draco Malfoy și celelalte personaje rele). Nu îmi pasă dacă câștig sau nu, știu că aceste cărți vor fi mereu în sufletul meu.
    Iubesc Harry Potter!

    P.S Ca și MARIA PETRUS, și eu aștept scrisoarea de la Hogwarts.

  232. Diana

    Cred ca ar fi correct sa spunem ca suntem o armata de “cei mai mari fani” Harry Potter 🙂 Eu am descoperit cartile can aveam probabil 15 ani. Atunci am citit fiecare carte in maxim 2 zile (si asta din cauza faptului ca ma obligau parintii sa dorm si sa fac pause de masa 🙂 si am fost cu adevarat trista cand am realizat ca Hogwards nu exista in realitate – mi-am dorit atat de mult sa primesc o scrisoare care sa ma anunte ca “Surpriza, esti o vrajitoare!”.
    Acum, inca mai citesc toate cartile o data la 2 ani si descopar foarte multe lectii de viata legate de iubire, prietenie, puterea de a trece peste greutati si puterea de a face sacrificii pentru cei pe care ii iubesti.
    Cartile Harry potter au si vor avea un loc special in inima mea si sper ca vor rezone cu multi copii de acum incolo 🙂
    Bafta tuturor participantilor si cred ca un pusti sau o pustoaica de 10-11 ani ar trebui sa castige 😉

  233. Craciun Ionut-Marius

    Buna! Ma numesc Ionut,am 22 de ani si sunt din Craiova.Pot spune ca sunt un mare fan Harry Potter! Spun asta deoarece am citit cartile de foarte multe ori si am vizionat filmele cu el de cel putin 30 de ori.Ma captiveaza foarte mult aceasta poveste cu Harry Potter si pot spune ca de cele mai multe ori cand vad niste lucruri le aseman oarecum cu niste momente din film.Cel mai mult imi place sa citesc si sa vad filmele cu acest renumit personaj in perioada sarbatorilor deoarece atunci in acele momente parca se asterne o vraja care ma face oarecum sa traiesc momentele petrecute acolo in poveste.Am schitat in desenele mele multe momente de glorile ale renumitului,pot spune ca am reusit impreuna cu colegii mei sa aplicam o idee pentru bobocii de la facultatea unde studiez(FEAA CRAIOVA),ideea a constat intr-o harta pe care o avea harry potter in volumul ”Harry Potter si Prizonierul din Azkaban” numai ca noi am notat salile pe unde se afla pentru a fii mult mai usor ca bobocii sa le gaseasca.Am schitat oarecum pentru sigla facultatii o stema aproximativ asemanatoare cu cea de la Hogwarts,oarecum Harry Potter ma inspira foarte mult.Imi doresc enorm de mult sa vizionez si sa citesc noul volum aparut deoarece sunt foarte curios ce se mai intampla in aceasta minunata poveste.Ca ton de apel am am melodia de la Harry Potter.Imi doresc foarte mult sa castig premiile puse la bataie si acesta ar fii un prilej care in vacanta de iarna m-ar tine ocupat adica as sta sa citesc cartea! Multumesc, o zii cat se poate de frumoasa!

  234. Turlea Gianina Mădălina

    Deși am doar 13 ani, am descoperit seria Harry Potter la recomandarea profesoarei mele de limba română. Romanele m-au lăsat fără aer, sunt de-a dreptul extraordinare și consider că nu ai cum să nu te îndrăgostești de Harry, de gașca lui și de aventurile lor magice.
    Eu mă consider cel mai mare fan Harry Potter, întrucât am citit toată seria și am vizionat toate filmele, de cel puțin trei ori până acum. De altfel, nu este zi în care să nu mă joc sau să nu-mi închipui că sunt în lumea miraculoasă a lui Harry, că am de a face cu Bellatrix Lestrange, Voldemort sau Draco și că școala e, de fapt, Hogwarts, doamna dirigintă- doamna McGonagall, iar colegii mei de bancă- Hermione și Ron Weasley.
    Nu cred să existe vreun fan Harry Potter mai înfocat decât mine…!

  235. Amadia

    De ce sunt cel mai mare fac Harry Potter? Pentru că de fiecare dată când aud numele Harry, replica “You’re a wizard, Harry” îmi apare în minte. Pentru că încă îmi aștept scrisoarea la începutul lui Septembrie. Pentru că Pottermore e ca a doua mea casă. Pentru că au trecut atâția ani, dar încă simt magia pe care am simțit-o prima oară când am văzut filmele. Vă întrebați “After all this time?” și eu răspund “Always”, iar inima mea nu știe dacă să râdă sau să plângă.

  236. Thomas

    Iubesc aceasta serie si ma consider cel mai inrait fan, deoarece Harry Potter nu este doar o serie care doar isi gaseste locul in orice biblioteca, este tot ce poate lumea iubi la o carte. In plus, imi tot disper prietenii cu teste legate de toate personajele. 😀

  237. Nicoleta

    I’m still waiting for my letter! Am citit cartile de cateva ori pana acum si inca le-as mai citi. Ma bucur ca a fost o sincronizare asa buna – cartile Harry Potter au aparut in perioada copilariei mele.
    Atunci asteptam luna decembrie pentru ca se difuza la televizor un film Harry Potter. Acum, cu orice ocazie (dupa licenta de exemplu) fac un marator Harry Potter.

  238. Leia

    Iubesc Harry Potter, pentru ca am copilarit cu aceasta serie, asteptand cu sufletul la gura aparitia fiecarei carti sau a fiecarui film. Nu e doar o saga incredibila, ci un stil de viata, o religie. In plus, dorm cu seria de carti pusa pe noptiera de langa pat. :))

  239. Olguta

    Eu nu am “crescut” cu volumele Harry Potter, ci m-am maturizat cu ele. Eram deja in liceu cand au fost traduse primele doua volume la noi. Le primise mama mea (care e profesoara) de la o prietena. Nu stiu cat au zacut in biblioteca pana cand le-am descoperit, intr-o vacanta de vara. Pe primul l-am citit in cateva ore si tin minte si acum, dupa atatia ani, senzatia de gol, de pustiu, pe care am avut-o cand am terminat cartea. Senzatia pe care o am, de altfel, dupa fiecare carte buna pe care o termin, dar parca niciodata nu am mai simtit-o la fel de acut ca atunci. O poveste atat de bine scrisa, atat de complexa, de detaliata, incat e imposibil sa nu simti ca faci parte din aventura. Si pentru ca vorbim de magie aici, in aceeasi zi, in mod magic, am descoperit ca aveam si volumul 2 (pe care am incercat sa il citesc un pic mai incet, ca sa tina mai mult – fara prea mult succes!). Au urmat apoi ani intregi de asteptare, de emotie, de speculatii, de intrebari si de raspunsuri, dar mai ales de bucurie pura.
    Nu stiu ce inseamna “cel mai mare fan”. Cred ca toti cei care ne refugiem in lumea lui Harry Potter, toti cei care ne-am regasit in dedicatia lui J.K. Rowling din ultimul volum, toti cei pentru care Hogwarts chiar e acasa, chiar daca e doar pe hartie, suntem cei mai mari fani. A zis-o mai bine cineva mult mai intelept ca mine: “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?” – desigur ca pentru cei mai mari fani lumea lui Harry e reala, chiar daca ea exista numai in mintea si in inima noastra.

  240. Dumbrava Ioana

    Am cunoscut magia tesuta jn jurul acestui personaj prima data la televizor pentru ca eram mai mica si inca nu se stiau prea multe despre ele. Ulterior am cautat cartile si am savurat fiecare pagina si fragment de text de parca as fi fost si eu una dintre micile vrajitoare care invatau tainele vrajitoriei alaturi de Harry. Chiar daca am mai crescut, inca tresar de bucurie cand aud melodia de fundal de la film sau vad afise sau diferite imagini pe internet cu unul dintre personajele cele mai importante din copilaria mea.

  241. Sanda Popoiu

    Prima oara cand am avut contact cu Harry Potter a fost prin anul 2002, cand aveam 8 ani si l-au dat la televizor pe un post romanesc, de la 20:30 si de abia asteptam sa inceapa. Bineinteles ca filmul tinea cu tot cu reclame pana la ora 23:00 asa ca am adormit fara sa vreau si toata noaptea am visat lucruri din film. A doua zi mi-a fost tare ciuda ca nu am reusit sa-l vad pana la capat. De atunci, desi am 23 de ani acum, Harry Potter inca e un motiv de bucurie si entuziasm, reprezinta o amintire tare draga a zilelor acelea cand eram acasa la mama si la tata si citeam cartile pana dimineata la ora 4 si le devoram in 2 zile. Acum incerc sa-mi conving toti prietenii cat de cool e seria asta si incerc le transfer din entuziasmul meu, dar parca nu e la fel la ei cum e la mine, ei nu l-au vazut de cand erau mici si acum e doar un film pentru copii pentru ei. Insa eu tot mi-as luat orice obiect ce are legatura cu acel film, mi-as decora camera cu motive din Harry Potter, vreau sa ajung sa vad studiourile unde s-au filmat unele scene si pe langa asta imi doresc si noua carte care inca nu o am si vreau sa aflu ce se intampla cu povestea care m-a fascinat.

  242. Turlea Iulia

    Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece ADOR toate cartile,dar evident si filmele. Este seria mea de carti preferate fiindca atunci cand citesc aceste carti e ca si cum m-as desprinde de lumea reala si as intra in lumea vrăjitorilor si este pur si simplu magic. Atunci cand citesc o carte din aceasta serie nu ma mai deslipesc de ea,as putea sa stau ore in sir si sa citesc una dintre carti. De exemplu volumul doi l-am terminat in doar o zi si jumatate. De cand citesc cartile pot spune ca m-a fermecat modul in care este scrisa si cat de interesante sunt intamplarile continute in aceste carti superbe.
    Iubesc aceste carti! Hogwarts-ul e ca si o a doua casa,dar imaginara.

  243. Ana S.

    Am citit toate volumele în română. Mi-am comandat “Fantastic Beasts and Where to Find Them” & “Quidditch Through the Ages” ambele în engleză, de cum au apărut. Am vizionat filmele de nenumărate ori şi pe wishlist-ul meu trebuie să bifez o vizită la faimosul Studio Harry Potter din UK. Am şi eu colecţia mea de suveniruri pe acest subiect, inclusiv un magnet mişto cu 9 and 3/4 luat de la un butic din gara King’s Cross. Mi se pare inutil să mai afirm că sunt cel mai mare fan; Seria Harry Potter este un cadou frumos pe care J.K. Rowling l-a lăsat întregii umanităţi.

  244. Nenciu Cornelia

    Maria la 9 ani si jumatate sigur este cel mai mare fan Harry Potter! Se viseaza deja la scoala Hogwarts, orice creion poate deveni bagheta magica si l-a pictat pe Harry foarte frumos! Pacat ca nu pot sa va trimit poza cu desenul!

    Bafta Maria!

  245. Adna

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am crescut odata cu filmele si citind cartile. Acest personaj e o parte din mine pentru ca mi-a oferit o lume alternativa, plina de mister si magie, in care aproape orice este posibil. Pe masura ce am crescut, am redescoperit universul Harry Potter si am invatat lucruri noi de fiecare data cand am reciti cartile sau am revazut filmele.

  246. Turlea Iulia

    Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece ADOR cartile,dar evident si filmele. Aceasta este seria mea de carti preferate fiindca atunci cand citesc o carte din serie e ca si cum m-as desprinde de realitate si as intra lumea vrăjitorilor. As putea sa stau ore in sir citind o carte Harry Potter. De exemplu volumul doi l-am terminat intr-o zi si jumatate. Aceste carti sunt pur si simplu fascinante. Imi place foarte mult modul in care este scrisa cartea si felul incare sunt prezentate toate intamplarile. De cand citesc cartile pot sa spun ca sunt fermecata de ele. Au ceva special care cum am mai spus te duc departe in lumea vrăjitorilor. Cartile te fac sa traiesti alaturi de personaje tot ce se intampla,sa simti emotiile pe care le simt ele,sa traiesti fiecare clipa alaturi de ele si chiar sa simti ca esti tu acel personaj.
    Iubesc cartile Harry Potter!!! Hogwarts-ul e ca si a doua casa,dar imaginara.

  247. Andreea Maruntelu

    Desi eram deja prea “mare” cand a inceput nebunia, am descoperit lumea aceasta magica inca si mai tarziu. Si am aflat ca nu e niciodata prea tarziu daca te lasi prins si surprins de actiune si nu esti niciodata prea mare pentru magie.

  248. Hermione

    Fiica mea, Teodora, este o mare fana Harry Potter. A citit toate volumele si mereu acestea ii aduc inspiratie! Le considera divine, pline de magie! Ar fi incantata sa aibe si volumul 8 in limba romana, pentru a-si putea completa seria, sa aibe agenda-editie limitata pentru a parea unica si stikerele de pus pe geam pentru a fi vazuta de prietena ei care sta in blocul din fata, o alta admiratore Harry Potter, iar fanioanele ar ajunge jumatate la Teodora si jumatate la prietena ei!

  249. Anduta

    E seria mea preferata 🙂 De fiecare data cand o recitesc, ma uimesc detaliile lui J.K. Rowling, felul in care descrie atmosfera magica de la Hogwarts, mancarea, vrajile, interactiunile umane, emotiile. Seara, cand nu pot sa dorm, imi place sa ascult audiobook-urile, in special prima carte, in care Harry afla ca e vrajitor si porneste in cea mai frumoasa calatorie descoperita de mine vreodata in lumea fantastica a fictiunii. Ma consider cu adevarat norocoasa ca Harry Potter exista si l-am putut descoperi.

  250. Mihaila-Sopca Darius

    Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece din primul volum m-a PASIONAT si mi-a PLACUT la nebunie. Imi plac aventurile lui si imi place cum scapa de la familia Dursley. Imi place prietenia dintre Harry,Ron si Hermione. Sa citesc Harry Potter a devenit un hobby pentru mine si sa fac aces lucru ma umple de bucurie.

  251. Ioana

    Am ajuns fan HP undeva prin clasa I, când aveam ochelari exact ca cei purtați de Daniel în film, iar doamnna mea învățătoare m-a poreclit “Harry Potter”. Apoi tata mi-a luat prmul volum, și de atunci am fost pierdută. Sufletul meu se regăsește în cărțile pe care le recitesc, câte una în fiecare an, de Crăciun. Am ajuns anul ăsta și în LA, la Universal Studios, unde mi-am îndeplinit visul, după vreo 5 ani: am ajuns în parcul tematic Harry Potter. Cum eram? Ca un copil de 4-5 ani de Crăciun. Nu te puteai înțelege cu mine, țipam de fericire, mi-au dat și câteva lacrimi, zbieram incantații la toate chestiile din Hogwarts-ul de acolo… A fost un vis devenit realitate. Cărțile mele HP (toate volumele + Poveștile bardului Beedle + Fantastic beasts & where to find them + HP & the cursed child, varianta în engleză) stau la loc de cinste în biblioteca mea. Le-am luat cu mine și când m-am mutat de la ai mei, fiindcă sunt o parte din mine. Următorul tatuaj pe care doesc să mi-l fac (al doilea) este cuvântul “Riddikulus”, iar primul meu tatuaj este un contur al unei pisici, aluzie la Minerva McGonagall.
    Tot ce mai pot zice este că sper doar ca arhivele Ministerului de Magie să se refacă, iar cei născuți după 1995 să-și primească scrisoarea de la Hogwarts/Beauxbatons sau orice altă școală de magie. <3

  252. Emiliana

    E seria de carti cu care am crescut impreuna cu sora mea. Am asteptat cu sufletul la gura de cate ori se anunta aparitia unui volum, iar apoi cand s-a continuat cu filmele am mers impreuna la fiecare. Cel putin o data pe an avem un maraton de filme. Impreuna am adunat o colectie de obiecte Harry Potter si inca asteptam scrisoarea sa soseasca (probabil s-a pierdut pe drum). Am citit, vazut si jucat cam tot ce are legatura cu lumea magica Harry Potter si am fost pana si in Londra si am vizitat locurile. Harry Potter e universul in care ma pierd cand responsabilitatile de adult sunt prea multe, amintindu-mi cum e sa fii copil.

  253. Andreea

    În opinia mea , eu m-as considera un mare , poate chiar cel mai mare , fan Harry Potter , deoarece am reușit sa înțeleg povestea ,asociind-o cu lumea reala . Pentru mine , Harry Potter este un erou al copilăriei mele , fiindcă odată cu aceasta serie miraculoasa am început nu sa citesc , ci sa “devorez” cărțile în special genurile  fantasy și SF  . Orice carte care îmi poate transmite ceva special , orice poveste al cărui final e neașteptat , fiecare întâmplare din care poți învața merita citita . Totuși , pe mine m-a fascinat și amuzat în același timp , 2 momente din carte :
    1. Când am observat ca Harry Potter  și J.K.Rowling sunt născuți pe 31.07 , iar odată cu ei și eu . Păcat ca profeția se referă la un băiat ⚡.

    2. Când cel mai  mare coșmar al meu s-a adeverit ! Am încheiat lectura a celor 8 cărți ( recent a 8-a ) . Deodată mi-am zis :
    -Nu se poate ! Aceasta poveste nu poate avea final ! Nu mă dezamăgi Hermione ! Of , pe Dumbledore ca nu mă așteptam la asta !

    Dar … Se pare ca încerc sa mă obișnuiesc cu acest aspect.  Diversele serii de cărți scrise în același tipar îmi asigura o creșterii a imaginației cât mai sporită .

  254. Stavar Simona - Elena

    Sincer, nu stiu daca as putea fi numita “cea mai mare fana Harry Potter”, dar sunt sigura de faptul ca cele 7 romane din serie si ecranizarile lor au reprezentat o parte extrem de importanta din copilaria mea. Sunt prea multe amintiri care ma leaga de Harry Potter, amintiri care in prezent ma emotioneaza extrem de mult atunci cand stau si ma gandesc la ele. Dupa aproape 7 ani de cand am terminat de citit ultimul volum, mergand in biblioteca, deschizand acel volum, pe care mi l-am dorit enooorm si pe care parintii mei (asa cum mi-au povestit ulterior) l-au cautat aproape in disperare prin librarii pentru a mi-l aseza sub brad, de Craciun, si dand cu ochii de paginile muuult mai ingalbenite decat mi le aminteam, aproape ca am inceput sa plang, pentru ca pur si implu mi s-a facut un dor inimaginabil de Harry Potter si de acea parte a copilariei mele in care stiu ca nu voi putea niciodata sa ma intorc, dar pe care o pot retrai din cand in cand atunci cand citesc sau vad noi lucruri legate de universul creat de J.K.Rowling. Din nou, nu pot afirma ca sunt cea mai mare fana, pentru ca nu am prea multe lucruri ce au legatura cu seria, nici macar toate cele 7 volume nu le mai am pentru ca la momentul cand le-am citit eu erau destul de scumpe si preferam sa le imprumut de la altii, dar cele pe care le am ocupa un loc extrem de important din biblioteca mea si nu trece saptamana fara sa le rasfoiesc si sa le admir macar putin, pentru ca pur si simplu de fiecare data cand fac asta simt din nou aceiasi fluturasi in stomac ca acum multi ani de zile, cand mi-au fost daruite 🙂

  255. Laura

    Povestea Harry Potter este mai mult decât o carte, un film sau câteva figurine la mâna a doua. Este un portal care se găsește în inima fiecaruia dintre  noi, mai mult sau mai puțin .  De ce multi ne insultă și ne umilesc, pentru că noi credem în ceva inexistent pentru ei astazi? În cele din urmă ne scriem propria noastră poveste, care nu are nevoie de critici. Cel puțin, unii dintre noi au simțit nevoia de a se cufunda  într-o altă lume pentru a isi repara rănile. Deci, nu fiți  tristi! Lăsați  parfumul fericirii sa va invadeze simturile, catre inimile  voastre! Pentru Harry Potter și Vitejie !

  256. Ilioiu Nicoleta

    Datorita seriei Harry Potter a inceput sa imi placa sa citesc. Inainte era ca o povara pentru mine sa citesc, dar acum este o placere. Imi doresc sa existe 100 de volume Harry Potter si se le citesc incontinuu si sa stau cu sufletul la gura si sa descopar ce s-a mai intamplat si ce va urma sa se intample. Ador cartiile Harry Potter si de fiecare data cand le citesc traiesc aceeasi emotie ca si cum nu as sti ce va urma.

  257. Toma Maria

    Iubesc cartile Harry Potter. Nu sunt fan de foarte mult timp, dar ma bucur ca imediat ce am terminat primele 7 carti a aparut si numarul 8, care a intregit povestea si am putut sa le leg foarte usor.

  258. Luna

    Cred cu tărie ca nu exista un singur cel mai mare fan al lui Harry Potter . Fiecare îi suntem fanii lui într-un stil propriu . Ceea ce e sigur este ca , dacă ar mai exista un singur om pe pământ ,acela ar fi un fan al lui Harry Potter . Acest personaj alături de mulțimea de caractere ale prietenilor respectiv dușmanilor săi este fascinanta . Aceasta minunata serie ne va rămâne atât în minte , cât și în suflet . Personal , cred ca fiecare copil , adolescent sau adult poate confirma următoarea afirmație :
    Printre aceste cărți (cu care nu ne-am pierdut timpul) ne regăsim intru-totul . Aceasta e magia lui J. K. Rowling . A compus o poveste ce ni se potrivește tuturor . Mulțumesc Harry Potter ! Pe Dumbledore ca Îți sunt una dintre cele mai mari fane , poate chiar cea mai mare ! ☺

  259. Adriana P.

    De ce sunt eu cel mai mare fan Harry Potter? Pentru ca-mi plac bunatatea, inteligenta si inocenta lui atat de mult incat vreau sa cred ca e real. Si de ce n-ar fi? Fiecare dintre noi poate sa fie un Harry Potter.

  260. Andrusca Catinca

    Harry Potter nu reprezinta o carte pentru mine.
    El reprezinta un prieten care ma intelege perfect.Acest lucru am realizat cand am citit fraza din volumul 7: “Harry nu stia daca voia sa fie singur sau sa fie cu cineva.”
    Consider ca in unele situatii,Harry Ron si Hermione au fost singurele persoane care au reusit sa ma faca sa zambesc.
    Si nu imi este rusine sa le numesc persoane;atata timp cat au un nume si o poveste,ei exista,la fel si Hogwarts si sunt mandra sa ma declar studenta in cea mai buna scoala de magie ,vrajitorii si farmece din lume!

  261. Anda Alexandra R.

    Stiu ca toti iubim pe Harry Potter & J.K. Rowling. Am crescut cu povestile si lumea creata de J.K. Am plans, am ras, am suspinat, am citit si recitit cartile pana cand a tb sa cumperi iar si iar aceleasi volume again and again and again… Cand ultimul volum din HP a “iesit pe piata” eram in SUA. M-am inregistrat pe lista de asteptare cand cartea a fost publicata. M-am inscris cu o luna inainte si la ora 12 – midnight – I was there, in the queue, waiting for my precious 🙂 Primul film care l-am vazut la IMAX a fost Harry Potter and The Order of The Phoenix. Acum am si eu un pui mic… de 2 luni! Abia astept sa ii prezint si ei lumea magica a lui Harry 🙂 Cadoul ar fi pt ea!

  262. Mihaela Muresan

    De cand eram mica mi-am dorit sa fiu cercetas. Tot ce era mai frumos pentru mine, de alt fel inca este, sa-l ajut pe Harry sa-l invinga pe Stiti-Voi-Cine… dar se pare ca intr-un final, a reusit sa-l invinga si fara ajutorul meu… Poate acum voi putea face un popas in trecut si voi putea incerca, totusi, cumva, sa-l ajutut pe eroul nostru, Harry Potter!

  263. Sandu Mălina

    Nu sunt sigură dacă mă pot autodenumi cel mai mare fan Harry Potter; îmi place să cred asta, dar nu ştiu cât de adevărat e. Singurul fapt cert este acela că, oricât de înfocaţi şi dedicaţi ar putea fi alţii, eu continui să rămân loială filmelor şi mai ales cărţilor, pentru că nici prin gând nu mi-ar fi trecut acum câţiva ani că e posibil ca o carte să îţi schimbe viaţa şi întreaga perspectivă asupra lumii într-atât încât să ajungi să porţi cu tine, în fiecare zi, în suflet, o mică parte din învăţăturile lui J.K. Rowling. Niciodată nu reuşesc să îmi găsesc cuvintele atunci când vreau să arăt ce înseamnă întreg unviersul Harry Potter pentru mine, pentru că pur şi simplu simt că orice cuvânt aş folosi, tot n-ar fi de ajuns ca să pot explica cu adevărat sub cât de multe aspecte povestea aceasta absolut minunată mi-a influenţat întreaga existenţă şi tot continuă să o facă.

  264. Stefan Georgiana

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca lumea zugravita in aceste carti si filme ma fascineaza pe deplin. Totul este o poveste cu adevarat magica pentru ca a reusit sa ma captiveze intr-atat de mult. Toata perioada Harry Potter a fost o experienta magnifica si de neuitat!

  265. Ivan Janeta

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am lecturat toate cărțile si am vazut toate filmele si am jucat toate jocurile Harry Potter alaturi de fiica mea. Harry Potter a fost o experienta magnifica si plina de suspan si magie.

  266. Iuliana Cluci

    Am făcut cunoştință cu Harry Potter recent,dar m-a atras in lumea lui foarte repede.
    Deşi am 17 ani nu am fost suficient de motivată să pătrund în lumea lui Harry,însă după ce mi l-a recomandat o prietenă si după ce mi-a vorbit atât de frumos despre filmele create pe baza cărților,nu m-am mai putut abține. După primele 10 minute de cănd am început sa-l vizionez am ştiut că va urma ceva mai mult decât minunat. Am văzut toate filmele într-un timp scurt şi chiar le-am revizionat. In viitorul apropiat vreau să intru în posesia cărților pentru a le savura şi pe ele.
    Sunt sigură că şi peste 10 ani voi fi la fel de încăntată de tot ce ține de această frumoasă serie,la fel cum sunt şi acum.

  267. Ioana Lacriteanu

    Care dintre noi nu si-a dorit sa locuiasca la Numarul 4 Privet Drive, sa mearga la Hogwarts, sa foloseasca magia, sa zboare in inaltul cerului ca Vantul si a gandul pe un Nimbus2000. Pentru noi fani si prieteni ai lui Harry aceste lucruri ne-au imbogatit copilaria, sufletul si ne-au invatat ca Magia exista. Caput Draconis!

  268. Laura

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece sunt ferm convinsă că Patronusul meu este un urs Panda. Visez deseori pe Draco Malfoy și am ajuns să îmi doresc o bufniță ca și animal de companie.

  269. Gatea Mihai

    Sunt un mare fan al series inca din copilarie, am vazut seria harry potter de circa 10 ori cap coada, traditia din fiecare an fiind sa revad seria in cateva zile complet, am citit si cartile foarte mult, si acestea de 2-3 ori complet. Noroc tuturor si sa speram ca vom castiga fiecare cate ceva !

  270. Florentina

    Cartile Harry Potter m-au facut sa am o copilarie frumoasa. Am crescut impreuna cu povestea acestor carti minunate. Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca cum am mai zis am crescut impreuna cu ele si vor ramane mereu cartile mele de suflet si evident cartile mele preferate. Iubesc mult aceste carti si fac parte din sufletul si vor ramane mereu.
    Eu sunt cel mai mare fan Harry Potter!!!

  271. Alina Miron

    Harry Potter (volumul 1, pe vremea cand aproape nimeni nu stia despre el) a fost gura de oxigen pe care a primit-o, in urma cu multi ani, pe cand sufeream de “astm de viata”. M-a scos timp de 2 ore (atat mi-a luat sa citesc cartea, pe nerasuflate) dintr-o depresie profunda. Da, e drept, am inchis cartea si am revenit in drama mea, intr-o negura care ma sufoca de luni bune… si urma sa ma mai sufoce cateva luni de atunci incolo. Cu toate acestea, cele 2 ore de (sa ii zic asa) resetare de la depresie mi-au adus lumină. Ca un bec care s-a aprins brusc in lumea mea intunecată. Nu, nu sunt un fan Harry Potter. Sunt mai mult decat atat. Sunt o admiratoare muta de bucurie, un vesnic indragostit de aceasta opera desavarsit de inocenta si, totodata, realista, cu morala si umor. O creatie grozava, care a putut face pentru mintea mea atat de mult. Aducandu-mi inapoi copilaria aceea inocenta, idealista, atotputernica… Ii sunt recunoscatoare lui Harry, dar mai ales creatoarei lui, J.K. Rowling. Pentru eroul ei si pentru lumea fabuloasa a vrajitoriei, dar si pentru exemplul personal, de om care se poate ridica de jos doar pe aripile creatiei. Multumesc, asadar! Iata micul meu omagiu, pe care-l aduc printre toate aceste comentarii incantatoare. Salutare, fani ai lui Harry Potter! 🙂

  272. http://blog.carturesti.ro/2016/09/

    Ma consider cel mai mare fan harry potter deoarece am citit toate cartile, am vazut toate filmele. Am fost alaturi de cei 3 prieteni in toate cele 7 volume. Seria este preferata mea si cartile acestea sunt niste carti nemuritoare. Vor ramane mereu in sufletul meu. Lumea din cari mi s-a parut o lume fantastica si as fi dornica sa traiesc toate aventurile din lumea vrajitorilor si sa merg la Hogwarts. Cartile acestea au fost cartile care pot sa zic ca m-au introdus in lumea cititului o lume minunata.

  273. Paula

    Pot spune ca am crescut cu Harry Potter. Încă îmi amintesc cum așteptăm cu sufletul la gura sa mai apară și ultimele cărți. Cum, citind ca unul dintre protagoniști moare, ma gândeam dacă merita sa citesc și ultima carte, temându-ma ca îmi va strica imaginea mea asupra acelei lumi magice. Am citit cărțile de zeci de ori, dar încă mi se face pielea de găină atunci când grupul aproape e prins într-o noua năzbâtie. Mi.am făcut o tradiție sa vad filmele sau sa citesc cărțile în fiecare crăciun, și chiar dacă timpul a trecut, încă mai simt în gol în stomac când termin seria, ca și cum am pierdut un prieten drag.

  274. Anastasia

    Eu sunt o admiratoare a lui Harry Potter pentru ca sunt cartile mele preferate, primele pe care le-am citit singura complet in clasa a doua. Astept si urmatoarele carti de la Arthur.

  275. FLO

    Am cărțile, am văzut filmele și mi am comandat diverse pandantive reprezentative. …Îmi place, sunt îndrăgostită de magia și lumea lui Harry Potter și revăd mereu cu drag filmele.

  276. Radulescu Stefania Daria

    Eu ma simt “CEL MAI MARE FAN ” a lui Harry Potter deoarece stiu aproape totul despre el. De exemplu , cand lucram la matematica, povesteam cuiva ce s-a mai intamplat pa la Hogwarts. Eu imi doresc , in momentele grele de la scoala sa fiu Hermione, ca sa stiu manualele pe din afara.:)) Romanul Harry Potter este cartea mea preferata.Ma simt norocoasa ca am la indemana o carte atat de frumoasa, impresionanta, plina de valoare sufleteasca.

    Eu ma numesc Radulescu Stefania Daria, sunt clasa a.V-a si am 11 ani. Am descoperit de curand cartile Harry Potter si, din primul rand, cartea si-a rezervat un loc in inima mea.

  277. Paul Marius Gelu

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece… De fapt de ce sa o spun cand pot sa fac o vraja, ridic bagheta si paffff, toata lumea stie!

  278. Ioana Iancu

    Citind cartile astea am fost motivata sa studiez, sa invat si sa muncesc precum Hermione, sa am curajul si spiritul de luptator al lui Harry, si sa imi iubesc prietenii si sa ma multumesc cu ceea ce am precum Ron. Personajele seriei Harry Potter m-au invatat sa “Fac Rai din ce am”.

  279. Maria Grosu

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca de cand am citit prima data cartile (la 15 ani), le-am recitit de atat de multe ori incat am si uitat numarul. De exemplu uneori, cand eram in sesiune in loc sa invat eu citeam HP. Imi plac atat de mult cartile incat am inceput sa i le citesc si baietelului meu de un an. Datorita cartilor Harry Potter eu am inceput sa citesc, deoarece imi doream sa gasesc o poveste care sa imi ofere aceeasi bucurie ca si cele scrise de J.K. Rowling.

  280. Mihaela S.

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am iubit aceasta serie de cand a aparut,eram.copil pe atunci si pana.si acum,cand sunt un adult,la 27 de ani iubesc sa recitesc cartile si ma bucur ca un copil cand apare ceva nou.

  281. Alina

    Sunt fan Harry Potter pentru ca oricand ma pot furisa din realitate intr-o lume fantastica in care dragostea poate mereu invinge.
    De curand am primit cadou a doua carte ilustrata Harry Potter care mi se pare foarte bine realizata. Sa redescopar cartea cu creatiile lui Jim Kay a fost o placere. Sper sa fie tradusa si in limba romana sa o pot cumpara nepoatei mele:)

  282. Andreea

    Seria Harry Potter a fost cea care mi-a deschis portile catre un univers fabulos, plin de magie. As reciti toata viata aceste volume. Ador povestea si este singurul loc din literatura in care as vrea sa ma transpun daca asta ar putea fi posibil. Harry Potter ma face sa raman fascinata de magie si imi da sansa sa patrund intr-o lume extraordinara. Iubesc aceste carti!

  283. Stan Luiza

    Mă consider un mare fan Harry Potter prin simplul fapt ca sunt foarte entuziasmată la orice mică veste despre această serie. Sunt entuziasmată la vederea oricărei poze, videoclip sau mai bine zis, orice are legătură cu Harry Potter.
    #ProudFangirl

  284. Mantescu stefania

    Eu mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit toare cartile și am văzut toate filmele nu numai o data ci de mai multerior ori și le-am savurat de fiecare data cu suflerul la gura. Eu mi-am petrecut toată copilăria alături de Harry Potter și chiar cu ajutorul acestor carti am prins gustul cititului .

    • Mantescu stefania

      Eu mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit toate cărțile și am văzut toate filmele nu numai odată ci de mai multe ori și le-am savurat de fiecare data cu sufletil la gura.Sincera sa fiu eu am copilărit alături de cărțile Harry Potter și chiar cu ajutorul acestory carti am aflat cât de interesante pot fi cărțile încât am pring gustul cititului.

  285. Ioana ⚡️

    ⚡️ Pentru ca citeam pe ascuns sub plapuma cartile, cu lanterna aprinsa, in copilarie, tarziu dupa ora de culcare a acelei perioade.
    ⚡️ Pentru ca recitesc cartile acum, fericita ca nu mai am ora de culcare.
    ⚡️ Pentru ca am suferit atunci cand nu mi-am primit scrisoarea de recrutare la 11 ani.
    ⚡️ Pentru ca refuz sa renunt la poveste.

  286. Osvat Bianca

    Nu stiu sigur daca sunt intradevar cel mai mare fan, pentru ca e un lucru destul de relativ, dar ce stiu e ca sunt cu adevarat fascinata de aceasta lume.
    Primul film pe care l-am vazut la cinema cand eram micuta, a fost Harry Potter si Piatra Filozofala. Iar acum dupa 15 ani, datorita unei prietene minunate, am ajuns sa citesc pentru prima data seria si in engleza. De-alungul acestor 15 ani am urmarit cu entuziasm fiecare film nou si fiecare veste noua legata de Lumea Harry Potter.

  287. Rosu Oana Nicoleta

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter, intrucat au fost singurele volume pe care le-am citit pe ascuns, sa nu ma vada mama ca nu ma pot dezlipi de ele, in detrimentul invatatului.

  288. Stroescu Alexandra

    Ma consider cea mai mare fană Harry Potter deoarece seria de carti a fost un tovarăș nemuritor in copilaria mea , încât nu m-am mai putut satura sa recitesc din nou colectia (cel puțin de 4 ori pana acum si ps:-am 15 ani…☺️) , sa încerc sa fiu mereu prima la premierele de film si chiar sa alerg personal dupa J.K.Rowling pentru un autograf .So basically uneori chair imi pun fularul de gryffindor si pălăria de vrăjitoare cand merg pe strada (cine zice ca nu-mi iau si bagheta uneori in geanta de scoala)…ce mai contează – pana la urma vreau sa locuiesc in universul magiei infinite!

  289. Bors Filotia

    Sunt Bianca. Cred ca sunt cel mai tanar fan al lui Harry Potter si al Hermionei. De cand eram mica de tot tata imi spunea povesti cu Harry Potter si acum pentru ca sunt in clasa pregatitoare abia astept sa invat sa citesc ca sa citesc singura povestile lui. Va scriu adresa si numele mamei mele si sper sa castig eu.

  290. Ruican Cosmin

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca nu numai ca am citit toate cartile in cele mai ciudate moduri si locuri posibile si am vazut si toate filmele dar inca de la 10 ani am o colectie de pijamale cu Harry Potter, grifoni, Ron, Hermione, Luna,etc. Am fost costumat cam in fiecare an de Halloween intr-un vrajitor si am o colectie de cani, cateva baghete o matura si cateva obiecte de vajthat… La steaguri si agenda chiar nu ma gandisem pana acum si mi-as dori foarte mult sa castig pentru colectia mea. Va multumesc!

  291. Iarin

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece sunt singurele carti care mi-au mancat timpul atat de mult,incat m-au facut sa uit ca trebuie sa mananc,sa beau apa sau sa ies din casa.Mereu m-am gandit la cat de genial ar fi fost sa fiu vrajitor si sa merg la Hogwarts. Din pacate…nu traim intr-o lume magica. Acestea sunt cartile pe care le-am citit de nu stiu cate ori,descoperind de fiecare data ceva nou si simtind ”magia” lumi lui J.K. Rowling.Aceste carti m-au facut sa uit de realitate si sa ma cufund intr-o lume incredibila,pe care nu o voi uita vreo data.

  292. Andreea Belciug

    De cand a aparut prima carte atunci cand eram mica si pana cand am citit ultima parte pe care am asteptat-o cu nerabdare la posta sa vina pre-ordered inca ma uit uneori in cutia de scrisori de la parter sa vad oare o sa primesc scrisoarea mea de la Hogwarts sau nu? 😀 Inca astept, dar pana atunci am toata colectia de carti si filme care sa ma consoleze atunci cand vreau sa fac si eu niste vraji sau sa joc niste Quidditch 🙂

  293. Simon Silvia Stefania

    Cel mai mare fan „Harry Potter” sunt eu 🙂 Prima carte din aceasta serie mi-a fost cumparata de bunica mea si a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata! In anii ce au urmat am citit si recitit cartile si, alaturi de prietenii mei, am format o traditie ca in fiecare Craciun sa facem maraton de filme Harry Potter. Aceasta serie imi aminteste de copilarie si imi aduce un strop de acasa, acum ca am ajuns la facultate.

  294. Velica Diandra

    Buna ziua,
    Eu sunt o fana Harry Potter de cand eram mica, am crescut cu aceasta serie, citind cartile. Magia Harry Potter a inceput de Craciun. Tin minte ca Mos Craciun mi-a adus in dar primele 3 volume ale seriei, iar eu m-am indragostit iremediabil. Eram extrem de bucuroasa cand vedeam ca si prietenii mei impartasesc aceiasi pasiune pentru cartile Harry Potter ca si mine. Pot sa spun ca sunt cartile cu care am crescut. Au urmat filmele, la care am mers impreuna cu prietenele mele. Respectiv la filmul “Harry Potter and the Order of the Phoenix”. A fost primul film la care am intrat fara parinti in sala de cinematograf, doar cu prietenele mele.
    Acum ca am crescut, am inceput sa calatoresc mai mult, sa vad locuri noi. Vara aceasta mi-am petrecut vacanta in Bruxel unde nu am ratat expozitia “Harry Potter: The Exhibition – Brussels”.
    A fost o experienta unica, am fost impresionata si entuziasmata in acelasi timp. Tricoul pe care mi l-am cumparat amintire cu Gryfindor este preferatul meu, sunt mandra de el.
    Pe viitor mi-am propus sa ajung si la ” Harry Potter Studio Tour at Warner Brothers Studios”.
    Avand magia acestor perosnaje in suflet, Harry Potter a fost, este si o sa fie in continuare parte din sufletul meu.

  295. Gabriela

    Adevarul e ca nu am citit niciodata cartile Harry Potter si nici nu stiu daca o s.o fac in viitorul apropiat, asa ca nu ma pot numi neaparat cel mai mare fan Harry Potter. In schimb, filmele m-au captivat din totdeauna, prietenii mei mereu intrebandu-se de ce le revad, ei neputand sa vada unul nici pana la sfarsit macar. De cativa ani care au trecut de cand le-am vazut prima oara, am vazut si revazut filmele Harry Potter. In primul rand pentru nevoia mea de aventura, de ceva palpitant in viata mea monotona, cotidiana deoarece, atunci cand vizionez orice film, pur si simplu ma indragostesc de personaje si de actiune. Plang cand ele plang, rad cand ele rad si o parte din sufletul meu moare odata cu ele. Harry Potter a avut un impact imens asupra mea deoarece pana sa il vad, eram o persoana destul de realista, nevrand sa ma amagesc cu irealul, asa ca, odata vazuta seria de opt filme Harry Potter am inceput sa sper ca, desi este imposibil, lumea este plina de magie si cine stie? Harry m.a invatat sa fiu curajoasa. Hermione mi.a dat rabdare pentru a invata si intelege, iar Ron, ei bine, m.a fermecat de tot. In concluzie, poate ca nu am citit eu toate cartile sau poate nu am niste argumente atat de solide ca alti fani, dar cred ca nu trebuie sa stii, sa ai totul in legatura cu ceva, pentru ca astea sunt lucruri mai materiale, eu cred ca pentru a fi cel mai mare fan, trebuie sa fie in inima ta argumentele…deci…ce rost au avut cuvintele noastre de acum, daca nu putem fi siguri ca sunt adevarate? Eu pot spune un lucru: ceea ce simt atunci cand vad filmul, este de nedescris, piele de gaina. Daca asta nu vine din suflet, atunci de unde?

  296. Aona

    Pai ar trebui sa incep cu faptul ca am vazut primul film imediat dupa lansare la un prieten care avea DVD-ul din Italia si ne traducea replicile, insa eram chiar fascinati, nu ne-am dezlipit de TV pana la sfarsit.
    Apoi cartile… Le imprumutam de la biblioteca pentru ca acolo apareau inainte sa le gasim in librarii. Parcurgeam rapid paginile, parca intram in transa.
    In scoala generala se infiintase chiar un fan-club Harry Potter! Hehe, ce vremuri!

  297. Tarzila Andrei

    Cand spun Harry Potter spun prietenie, magie, determinare, basm, constiinta, lupta, toate elementele importante din viata mea. Sunt un mare fan al acestor carti, si al filmelor, pentru ca mi-au modelat personalitatea si, copil fiind, am avut numai exemple bune, demne de urmat. De la Hermione am deprins iubirea pentru invatatura, exemplul lui Ron a fost cel care m-a ajutat sa trec peste fricile mele si cel mai important, Harry mi-a arata ca trebuie sa luptam pentru a aduce la suprafata doar binele din noi caci acesta este cel care ne defineste ca persoana.

  298. Andreea Alexandra Paun

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece inca de cand am citit prima carte, la 11 ani, m-am indragostit de povestea in sine. Am citit seria, dupa care am vizionat si filmele pentru a putea face o comparatie. Mi-a placut enorm intreaga serie deoarece ma captivau, facandu-ma sa ma simt ca si cum as fi fost si eu un vrajitor de success in fermecata si nesfarsita lume a vrajitorilor. Aceste carti au constituit un ,,refugiu” pentru mine din viata de zi cu zi, si le-as reciti oricand, deoarece ele mi-au redescoperit pasiunea pentru citit!

  299. Gusavan Ionut

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca mereu mi-am dorit sa ajung in acest univers si sa fiu unul dintre personaje. Am descoperit chiar si jocurile video si am avut ocazia, macar virtual, sa fac vraji, sa calaresc dragoni, sa ma ascund sub pelerine invizibile si sa il inving pe Voldemort.

  300. Lorena Ignat

    Eu ma consider cel mai mare Potterhead deoarece nu imi pot imagina o lume fara Harry Potter. Chiar daca am vazut filmele de abia in urma cu un an ele m-au tinut cu sufletul la gura, adrenalina a fost maxima, iar asta mi se intampla de fiecare data cand le vad, chiar daca e a suta oara cand o fac. Si da, poate ca am citit doar primele doua carti, dar asta nu inseamna ca nu sunt cel mai mare fan. Ba din contra deoarece vreau sa descopar lucruri noi despre lumea magicienilor mereu. Iar cand iau o carte Harry Potter din nou in mana e de parca niciodata nu i-am dat drumul.

  301. Radu Bogdan

    Toti care am postat aici suntem fani ai lui Harry si compania…. Nu cred ca se poate definii cel mai mare fan. Ce stiu sigur este ca atata vreme cat mi-ar place sa traiesc in lumea aceea (poate chiar mai mult decat in cea in care traim), cu siguranta sunt un mare fan Harry Potter.

  302. Alexandru Frusina

    Tocmai ce mi-am cumparat bilete la piesa de teatru Harry Potter and The Coursed Child 11 Decembrie 2016 London UK. Carte pe care inca nu am citit-o pentru ca vreau sa mentin suspansul pana la premiera piesei de teatru.
    Cat de #harrypotterfan sunt? Well good question, in martie 2015, am plecat la Londra fara ca parintii mei sa stie (unbelievable idea, i know) insa am fost acolo pentru ca imi era dor sa-mi vad cea mai buna prietena si pentru ca imi doream nespus de mult sa ajung la Gara King’s Cross si sa vad platfora 9 3/4 si sa imi vad visul din copilarie devenind realitate.

  303. Adi Negru

    Nu ma consider cel mai mare fan Harry Potter, eu chiar sunt cel mai mare fan Harry Potter. Iubesc tot ce inseamna aceasta lume minunata a lui.

  304. Damoc Daria

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece am patruns profund in poveste lui J.K.Rowling,am inteles ca prietenia este una dintre cele mai importante lucruri in lume,am invatat sa ma lupt cu greutatile vietii datorita lui Harry,Hermione si Ron,am invatat sa iubesc si sa pretuiuesc persoanele din jurul meu,oricum ar fi acestea,am inteles ca aparentele inseala.Multumita acestor carti,copilaria mea a fost una extraoridinara si nu voi uita niciodata momentul cand am deschis prima carte HP si am intrat in aceasta lume magica.

  305. Lorena

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter pentru că am crescut în această lumea magică, dacă nu fizic, cel puțin mental. Nici nu mai știu de câte ori am citit seria, de filme nici nu mai spun, dar cert e că totul a rămas la fel de spectaculos și palpitant ca la prima răsfoire. Deși am crescut și ar trebui să mă preocupe „chestiile de adulți”, Hogwarts, implicit fiecare creatură magică vor rămâne pe veci în sufletul meu.

  306. Ana Danescu

    Ma consider cea mai mare fana Harry Potter!Harry Potter este cartea mea de suflet, cu ajutorul ei mi-am dezvoltat o pasiune pentru citit. Am citit toate cartile si recitit de vreo 10 ori,si inca nu m-am plictisit de ele.Am cumparat Harry Potter si copilul blestemat din ziua in care a aparut(varianta in engleza). Peretii camerei mele sunt plini cu postere cu Harry Potter, iar vara aceasta am vizitat studiourile Warner Bros, unde s-a filmat Harry Potter. Hogwarts este ca o a doua casa pentru mine.Am bagheta magica a lui Hermione, o gramada de cartonase de la broscutele de ciocolata si tricouri cu Harry Potter. Am vazut toate filmele,si revazut de nici eu nu stiu cate ori. Nu exista zi in care sa nu intru pe Pottermore pentru a citi noutatile scrise de J K Rowling.Mi-am facut wattpad special pentru a citi si a scrie fanfiction-uri cu Harry Potter. Stiu pe de rost toate vrajile din Harry Potter. Iubesc Harry Potter^^

  307. Vasilache Teodora

    Cărțile Harry Potter au avut un impact emoțional enorm asupra mea. Aveam 9 ani cand le-am descoperit, eu neavând o afinitate foarte mare pentru citit. Seria de 7 volume m-a facut sa ma mobilizez si să ma apuc sa cercetez lumea romanelor fantasy pentru a descoperi si altele. Au trecut 6 ani de cand le-am citit pentru prima oara, iar acum, la 15 ani, inca nu am descoperit o serie care sa egaleze aceste cărți. J. K. Rowling merita lăudată pentru imaginația bogata care a bucurat milioane de fiinte, de diferite generatii, prin puterea cuvintelor ei. Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca, desi liceul imi impune alte carti, alte filme, eu imi continui pasiunea pentru aceasta serie magnifica. Colectionez tot felul de lucrușoare care au legatura cu Harry, am baghetele multora dintre personaje, am cartile in engleza si romana (pe care le stiu si pe dinafara), am filmele si, nu in ultimul rand, sunt trup si suflet alaturi de personajele mele preferate si de autoarea care le-a creat, spre bucuria intregii lumi.

  308. Nenciu Alexandra

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca desi imi place atat de mult, sunt mult mai fericita ca el apartine lumii si multor altor fani. Sunt cel mai mare fan Harry Potter, pentru ca nu sunt egoista in privinta asta.

  309. Alice Adela

    Harry Potter e copilaria mea. Am crescut asteptand cu sufletul la gura urmatorul volum din serie si dorindu-mi ca aventurile lui Harry, Ron si Hermione sa nu se termine niciodata. Iubesc Harry Potter si cred ca toti cei care au intrat in universul magic creat de J.K. Rowling nu pot face altfel.

    Harry Potter, mereu! Cu aceeasi bucurie pentru mine si la 14 si la 80 de ani.

  310. Maria Irina

    Poate sunt cel mai mare fan, poate nu, insa vad cum J.K.Rowling mi-a marcat copilaria. Lumea ei plina de magie si mister imi traieste adanc si etern in suflet. A dat aripi imaginatiei mele sa zboare si a dat incredere copilului ce am fost ca toate povestile au un final fericit. Datorita ei si lui Harry pot considera copilaria mea implinita. Nu spun de cate ori am citit volumele (poate nici nu mai stiu), insa pot spune de cate ori am plans, am ras, am suferit si am luptat alaturi de personaje. Volumele aduceau acea savoare diminetilor de Craciun in fata semineului si un zambet si o lacrima pe chipurile parintilor mei care ma vedeau atat de fericita. Am primit tarziu “scrisoarea”, insa emotia pe care am simtit-o a fost ca a unui copil de 11 ani ce afla ca va merge la Hogwarts. Seria Harry Potter va ramane colectia mea de suflet si da, probabil voi ajunge una dintre acele bunici care o va citi si la 80 de ani, cu nepotii pe genunchi si cu lacrimi in ochi.

  311. Dumitrache Elena

    Nu sunt Harry Potter si nu am o bagheta,
    Nici the invisible cloak sau vreun suflet amuleta
    Nu am o cicatrice desi port ochelari pe nas
    Dar sunt fermecat de serpi, sunt de Viperini atras.

    Nu-s bun la potiuni dar stiu s-arunc blesteme
    Bagheta mea e pixul si vrajile-s poeme
    Si nu am fani gen Myrtle, fantoma care plange
    Dar am fost convins de mic ca am Reptomita-n sange

    Si nici nu-s amuzant, nu-mi sta in caracter
    Sunt ca un fel de Snape cu ranjet de boier
    Voi spuneti Hufflepuff dar suntem un fel de Gryffindor
    Un fel de Tom si Jerry insa cu mai mult umor.

    Suntem curajosi, vicleni dar nu suntem Cap-De-Mort
    Suntem un fel de Arthur, dar fara Camelot
    L-avem in schimb pe Merlin, cu un maret destin
    Strigand din toti plamanii ca si el e Slytherin.

    Sunt cea mai mare fana Harry Potter pentru ca e cartea care imi aminteste de copilarie si care nu ma va lasa niciodata singura la clipele de nevoie. Care imi va reaminti mereu ca iubirea adevarata exista, ca nu trebuie sa fi ”cel ales” ca sa faci lucruri marete si ca magia exista oriunde daca ne uitam cu atentie. 🙂

  312. Dragan Andreea Cristina

    Cred ca toti suntem, intr-un fel sau altul, mari fani ai seriei. Nu exista cel mai mare fan.
    Din perspectiva mea, pot spune doar ca eram disperata. Seria asta a fost inceputul meu de cititor. Cu ea m-am nascut. Am citit toate cartile pe nerasuflate, am vazut filmele, m-am apucat dupa sa vad toate filmele in care jucau ceilalti actori, aveam vreo 45 de poze cu Daniel Radcliffe in telefon pe care le priveam inainte sa pun capul pe perna si oftam cu telefonul pe piept.
    Am postere cu Harry Potter si sunt disperata dupa Harry Potter, dar nu ma pot considera cel mai mare fan.

  313. Alexandra

    Eu am descoperit seria din intamplare. Cand auzeam de Harry Potter, mereu ma gandeam ca e o prostie, o copilarie. Intr-o zi, cand ma plictiseam la scoala, am mers la biblioteca si uitandu-ma printre rafturi, am dat de Harry Potter. “Ce prostie, chiar si cartile astea le au aici?” am gandit eu. Si am luat Piatra Filozofala si am inceput sa o rasfoiesc. “Interesant. O iau acasa!” Si asa a inceput totul. Am fost fascinata de cat de frumoasa este aceasta lume magica. Atat de bine scrisa, cu personaje care iti ajung la suflet. Poate nu sunt cea mai mare fana Harry Potter, dar iubesc seria si ma bucur ca am putut fi atat de norocoasa sa fac parte din generatia care au crescut cu aceste carti (si cu filmele).

  314. Elenna

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece ador cărțile din această serie. De la primele rânduri din primul volum m-a cuprins vraja şi dorința de a citi toate volumele lui J.K.Rowling. Harry Potter este seria mea preferată şi nimeni nu o va înlocui pentru nimic în lume. ❤☺

  315. Mindru Ruxandra

    Iubesc aceasta serie de carti! Cred ca fiecare ne consideram cel mai mare fan Harry Potter, nu se poate altfel cand cresti alaturi de cartile astea. Cand am facut primele video bloguri, universul Harry Potter a fost una din temele pe care le-am abordat si am vorbit despre creaturile magice din carti, despre istoria castelului Hogwarts, si bine inteles, despre personajele ce se regasesc in aceste minunate pagini. Imi doresc sa castig noua carte Harry Potter aparuta si as vrea sa imi intregesc colectia de postere.

  316. Denisa

    În primul rând nu am întâlnit vreodată pe cineva care să iubească și să fie mai obsedată de această serie ca mine! În copilărie trăgeam cu ochiul la filmele HP când se uitau părinții mei dar nu înțelegeam prea multe și totuși nu îmi puteam stăpâni atracția. Acum însă, după citirea cărților de nenumărate ori, unde am plâns, râs și trăit toate momentele la maxim alături de trioul magic și după ce am văzut filmele de tot atâtea ori simt că toată viața mea are legătură cu povestea lor. Sunt o Hufflepuff convinsă, deși la început nu mă încânta faptul că am fost selecționată acestei case pe parcurs am ajuns să mă identific cu casa din care fac parte. Când cineva mă întreabă “La vârsta ta mai citești HP?”, eu le răspund “Always!” pentru că profesorul Snape este un model pentru mine și vreau să îi păstrez vie amintirea.

  317. Alex

    Am un baiat de 10 ani pe care il chema Marius, care pana la varsta de 9 ani a citit toate cele 7 volume, si toate pe nerasflulate. De mai mult de un an casa a devenit un castel Hogwarts.
    Eu care nu am nicio treaba cu Harry Potter, am ajuns sa mi se para cunoscute nume precum Hermione Granger, Cedric Diggory, Sirius Black si multe altele.
    Cel mai interesant lucru ca influenta exercitata de Marius asupra mea s-a rasfrant si mai mult asupra baietelului meu mic Cristi, in varsta de 3 ani si un pic, care a ajuns sa stie mult mai multe personaje decat mine si multe vraji precum expelliarmus, petrificus totalus si crucio. Nu vorbesc ca orice joc este o scena din Harry Potter, in care eu trebuie sa fiu fie Albus Dumbledore, fie Severus Plesneala sau multi alti si trebuie sa ne luptam in tot felul de vraji cu baghete din tot felul de bete… o nebunie!
    Sunt foarte multe de spus, ar trebui sa tot continui, dar ma opresc aici, fara sa intru in detalii pe subiecte abordate de Marius precum: cum i-ar fi placut sa fie cartea a opta, cum a fost invins Voldemort de fapt, care sunt top personaje pozitive si negative si multe altele. Fenomenul Harry Potter continua!!!

  318. Melania P

    Desi m-am apucat tarziu de seria Harry Potter, am fost vrajita inca de la primul capitol de minunata lume a magiei. La fiecare pagina se afla ceva interesant si m-am lasat complet absorbita de poveste. Fiecare personaj m-a fascinat si am avut ce invata de la fiecare (chiar si de la Lord Voldemort). Aceadta serie mi-a dovedit ca nu e niciodata prea tarziu sa te alaturi aventurilor lui Harry Potter.

  319. EVELYN URUCU

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter pentru că citit de trei ori toate volumele, apărute până acum. Am 10 ani şi când mă joc îmi imaginez că intru în lumea lui Harry şi pot să fiu elevă la Hogwarts, că sunt alături de personaje în întâmplările lor fantastice. Mi-am făcut o baghetă din soc pentru a exersa, în joacă, vrăjile despre care am citit în cele şapte volume. Este cartea care m-a făcut să iubesc lectura, să-mi doresc să descopăr mai mult din lumea aceasta mare. M-a făcut să cred că magia este posibilă în fiecare zi, iar noi suntem fiecare vrăjitori-cititori.

  320. Bianca Cristina Mitulescu

    Sincer,nu stiu daca sunt cel mai mare fan HP,sunt sigura ca mai exista multi oameni care merita acest titlu mult mai mult decat mine. Dar daca ar fii sa fiu,probabil ca motivele ar fii aceste: desi am citit seria doar de 2 ori,imi amintesc toate detalile,mereu imi cumpar lucuriri legate de Harry Potter,am vazut si filmele de cateva ori. Am fost si la studio-urile din Londra. Si mereu am strai povestea lor. Ma simteam acolo. Mereu am crezut ca aceasta poveste este reala,si adevarul e ca in sufletul meu,magia din Harry Potter e mereu vie. Spun cu toata sinceritatea,am iubit aceste carti,ele au fost factorul declansator pentru a ma apuca sa citesc,asa ca toata viata imi vor ramane in suflet.

  321. Sarah Cristel

    ‘Cel mai mare fan Harry Potter’… ce inseamna asta cu adevarat? Ca ai citit toate cartile? Da, le-am citit. Ca te-ai uitat la toate filmele? Da, le-am vizionat. Si totusi…nu pare destul. Trebuie sa fie ceva mai adanc. Cand zic Harry Potter, zic maturi, zic nisa de sub scari, zic ora de Potiuni, zic Hogwarts, zic…. acasa. Harry Potter inseamna acasa pentru mine. Si desi nu merg in fiecare zi la ora de Transfigurare a doamnei McGonagall, si nu imi fac temele pe pergament cu penita, imi port cu mandrie insemnele casei mele, un fular verde cu argintiu, al Viperinilor, si ma trezeste dimineata ‘Hedwig’s Theme’, dandu-i vietii mele fine picaturi de magie. Fan Harry Potter? Sigur. Dar cel mai important, inima de vrajitoare.

  322. Lica Grațian Tiberiu

    Nu există cel mai mare fan,sunt foarte mulți fani împătimiți deoarece universul imaginat este unic si fascinant.

  323. Marina Cristina

    Salut! M-as putea considera cel mai mare fan Harry Potter din multe si varii motive, dar cel mai important ar fi faptul ca in aceste carti am gasit mai mult decat o poveste, am gasit o noua viata. Am gasit personaje care de care mai interesante, iar in caracterizarea fiecaruia gaseam cel putin o aptitudine cu care sa ma identific. Trioul faimos m-a insotit prin tranzitia mea de la un copil jucaus la un adolescent plin de pasiuni si cu vise marete.

  324. Morar Ariana Karin

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am crescut impreuna cu personajele, m-am imbarcat cu fiecare carte in trenul ce pleaca de la peronul 9 3/4 si am pornit in aventuri alaturi de personajele mele preferate. De la Harry, Hermione si Ron am deprins spiritul aventuros, dorinta de a invata cat mai multe dar si sa nu-mi fie frica sa imi urmez instinctul.

  325. Iancu Ioan tudor

    Iubesc Harry Potter de cand a aparut si de fiecare data cand recitesc o carte din serie ma simt de parca as intra in planul fantastic creat de J.K.Rowling ma simt ca si cum as fi eu in carte si nu pot sa exprim cat de bine ma simt cand sunt alaturi de aceste volume fantastice care te intorc pe dos si te fac sa nu vrei sa ii dai drumul. Suspansul m-a si facut sa stau zile fara sa fac altceva decat sa citesc. E uimitor sa traiesti aceea poveste plina de magie si aventuri spectaculoase si avand totusi doar 12 ani am recitit toate volumele de vreo 10 ori si de fiecare data mai descopar si inteleg ceva ce data trecuta nu am realizat. E uimitor sa traiesti asa ceva❤️

  326. Cristina Roman

    Cărțile cu Harry Potter ne poartă spre tărâmul de aur al copilăriei, la vremea in care orice magie ni se părea posibilă și firească. Citind cărțile cu Harry Potter, redevenim, pentru scurt timp, din nou copii.

  327. Bianca Pintilie

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter, clar! Povestea lui și a trioului fantastic m-a făcut să zbor mai ceva ca Poșta-via Bufnița , în cele mai minunate lumi, castele și labirinturi, iar imaginația mea nu de multe ori a luat-o razna. Pentru Harry am vrut să învăț și latină, să dau de cap vrăjilor lui( Ceea ce a dus la o săptămână în care puneam terminația “um”la toate cuvintele, pe motiv că fac vrăji-aveam 10 ani și părinții se săturaseră de atâta magie. Nu mai zic de învățătoare. :))) ). Pentru Hermione, nu m-am pieptănat vreo 3 zile, că am vrut să am părul ca al ei-degeaba, creț nu s-a făcut, iar mama m-a tuns scurt, baieteste, ca să nu mai am cumva tentative dintr-astea. Și povestea poate continua, pentru că la absolvire, într-a 12a, în loc să fac poze serioase cu profii ,cu robă ,tocă și lacrimi, mă jucam în clasă cu ai mei colegi și ne credeam în duel- mai ceva ca Harry și Reacredință. Ce să vă mai spun? Încă nu m-am căsătorit, că altfel în luna de miere direct în Hogwarts aterizăm! 😉

  328. Karina Ene

    Sunt Cel Mai Mare Fan Harry Potter!!! Am citit toate cartile de cel putin 2 ori, am retinut toate vrajile si incantatiile, am dat quiz-uri, am dat teste si sunt in Ravenclaw, am desenat majoritatea personajelor , inca mai astept scrisoarea de la Hogwarts (am 9 ani) si am vazut toate filmele de cel putin 2 ori! Prefer totusi cartile, deoarece includ toate personajele si alte scene ce nu pot fi realizate in filme.

  329. Andra

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter.
    Am trecut alături de el prin lupta cu Voldermort.
    Am asistat la toate cursurile de magie.
    Am fost acolo să văd cum Ron se cuplează cu Hermione
    Cum Drako încearcă să îl saboteze
    Cum Dumbledorf e mereu acolo să îl salveze.
    Sunt cel mai mare fan Harry Potter.

  330. Diana Cosma

    Prima carte pe care am pus mana, a fost si prima carte pe care am citit-o din scoarta in scoarta. Da, ati ghicit, a fost Harry Potter si Piatra Filozofala. Eram in clasa I si atunci invatam sa citesc, dar nimeni si nimic nu m-a putut opri din a termina cartea, si apoi din a astepta cu sufletul la gura sa primesc urmatoarea carte. Acum, la 21 de ani, cand deschid una dintre carti si citesc, simt acelasi lucru. Nici macar nu-mi aduc aminte vreo parte din viata mea care sa fi fost fara Harry Potter. Nu e o carte, nici un fandom, e aproape ca un stil de viata pentru ca oricat de proasta mi-ar fi ziua, sau oricat de rau mi-ar fi mers saptamana, daca deschid o carte si citesc, ma simt in siguranta, acasa.

  331. bianca

    Am crescut cu Harry Potter, m-am dezvoltat in universul cartilor si astfel au devenit un fel de pasaj de incredere, o baza. Revad filmele si cand am timp rasforiesc pasajele preferate din carti an de an, ori de cate ori simt ca nu-mi gasesc locul in lumea mea

  332. Andreea Bunaciu

    Primii pași in lumea magica a lui Harry Potter a început chiar când făceam si eu cunoştinţă cu ceea ce înseamnă scoală, teme, prieteni. A fost o adevărată bucurie sa descopăr parcursul povestii lui Harry, in timp ce creșteam si eu. Filele povestii sale au legat prietenii si in lumea reala, împrumutând cărțile unii de la alții pana așteptăm Crăciunul sa ne primim si noi copia pentru colecție. Dar de ce mă consider cel mai mare fan Harry Potter? Deoarece si departe de casa si de colecția preferata de cărți, aceasta poveste mi-a ieșit in cale in cele mai neașteptate locuri: o consignație pierduta din Dublin, unde primele doua volume se găseau de vânzare, si după ce mi-am dat seama ca m-am pierdut in minunata Londra, prima stație de tren găsită a fost Kings Cross, cu peronul 9 si 3/4…cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca acum îmi place sa le citesc aceasta poveste tuturor verișorilor mai mici, “înmulțind” rândurile pasionaților acestei minunate serii

  333. Kazi

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece niciodata nu ma satur de aceasta serie si de fiecare data cand o vad/citesc , nu ma pot opri din a o savura.

  334. Ciobanu Alexandra

    Nu ma atrage termenul de “fan” așa ca voi încerca sa nu îl folosesc prea mult. Seria de cărți și filme “Harry Potter” este una care va rămâne întipărita in mintea mea și in sufletul meu o vreme foarte îndelungată. Aceste cărți se pot încadra cu ușurintă la toate categoriile: acțiune, comedie, drama, suspans. Sunt cărți complexe dar totodata foarte usor de înțeles. Primul film l-am văzut pe vremea când aveam 6-7 ani și de atunci am rămas fascinata de el. Eram o persoana visătoare și îmi doream atât de mult sa ajung și eu acolo și sa devin cineva. Cu timpul am crescut și am continuat sa ma uit la filme și sa citesc cărțile, dorința mea de a ajunge la Hogwarts rămanand tot ascunsa in sufletul meu. Chiar in momentul in care am deschis mail-ul și m-am apucat sa scriu acest mesaj primul film din serie era pus pe pauza, iar asta este o coincidenta ciudata. Nu spun ca sunt cel mai mare fan, cu siguranța sunt persoane mai înfocate de acest personaj, dar știu ca undeva acolo ma aflu și eu printre adepții lui J. K. Rowling

  335. spi-oana

    Poate că nu sunt cel mai mare fan Harry Potter, am refuzat multă vreme să citesc cărțile, dar cânt m-am apropiat de ele, m-am regăsit mult pe mine. Am înțeles substraturi ale poveștilor, mă bucur de momentele de pe pottermore, dar și de posterul meu cu platform 9 and 3/4 . Încă încerc să mă hotărăsc care variantă din audiobook-uri îmi place cel mai mult. Iar ascultandu-le des, nu pare să fie ușor în decizia finală.

  336. Alexandra

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter nu doar pentru ca am citit toate cartile, le-am recitit de 20 de ori in 10 ani, am revazut filmele de “n” ori, ci si pentru ca am trait alaturi de personaje, am spus incantatii impreuna cu ele, am luptat impreuna cu ele si am suferit alaturi de ele.Acest concurs este minunat si sper sa castig deoarece coltul HARRY POTTER din camera mea trebuie sa fie complet.

  337. Pavel Isabella

    Este foarte simplu, eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece oricat de mult timp ar trece, aceste carti minunate vor ramane nu doar in mintea mea, ci si in inima mea :)) Sa nu uitam insa de filme care au fost si ele realizate exceptional, dar cartile raman mai bune…always.

  338. Alexandrina

    Am citit de mai multe ori “Harry Potter”, de fiecare data cu sufletul la gura, asa de mult mi-a placut aceasta serie. Am cartile deja pregatite pentru copiii mei, de-abia astept sa le studiez reactiile pe care le vor avea la intalnirea cu celebrul vrajitor 🙂 Am vazut si filmele, de cateva ori, desigur, nu ma puteam limita la o singura vizionare.
    Mi-a placut mult lumea magica creata de J.K.Rowling si tocmai mi-am propus sa citesc din nou volumele.

  339. Catalina Radu

    I’m the biggest Harry Potter fan because “after all these years” I will “always” choose HP over and over again as my favorite book.

    Aveam 11 cand am rugat-o pe mama sa imi cumpere una din cartile Harry Potter de care tot auzeam pe la TV. Realizand ca protagonistii aveau aceeasi varsta ca si mine m-a facut sa ma apropii tot mai mult de serie si de-a lungul a 7 ani foarte fericiti, am crescut si am trecut prin minunate aventuri alaturi de ei.
    De-a lungul anilor, Harry Potter a ramas o constanta in viata mea, ajutandu-ma sa trec de momente dificile. Cartile mele au inceput sa se dezintegreze de la citit si recitit si purtat peste tot dupa mine. Primul lucru impachetat cand m-am mutat de acasa au fost cartile Harry Potter. Si in ziua de astazi pastrez un exemplar in varianta electronica si pe telefon si pe Kindle, in cazul in care am nevoie de un pick me up cand sunt departe de casa.
    Asociez cititul cartilor Harry Potter cu sentimentul de acasa, de siguranta, de confort.
    Harry Potter is love, HP is life.

  340. Sergiu Pascu

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter, am o cunostinta vasta despre toate filmele cartile si chiar si piesele de teatru. Am vazut si revazut, citit si recitit toate cele 7 povesti ! Am in minte toate detaliile exacte despre toate cele 7 povesti!

  341. Raisa

    “De ce te consideri tu cel mai mare fan Harry Potter?”

    Ei bine, as putea incepe cu toate colectiile de articole si postere pe care le aveam cand eram mica si cu faptul ca am citit cartile de n ori (same goes for the movies), dar cred ca pasiunea mea pentru Harry Potter e mai presus de atat. Harry Potter a miscat ceva in mine pentru totdeauna si ma trec fiori la fel de puternici cand citesc cartile sau vad filmele. Cumva, inca ma fac sa plang filmele, after all this time <3.

  342. Ioana

    As putea fi considerata cel mai mare fan Harry Potter pentru ca de multi ani de zile, de cand am vazut primul film din serie (ce m-a facut sa ma apuc de citit apoi cartile) pana in ziua de azi, inca iubesc aceasta serie. Am ajuns la 24 de ani si inca sunt fan infocat, indiferent ce ar crede lumea de mine…uni spun ca este “pentru copii” dar nu ma deranjeaza. Am citit toate cartile de cateva ori iar maraton de filme Harry Potter nici nu mai tin minte de cate ori am facut 🙂 Chiar daca seria s-a terminat, dupa atata timp, eu inca ma emotionez la partile cele mai dureroase din carti/filme. Ador aceasta serie si voi fi fan Harry Potter pana la sfarsit…

  343. Oana Acsinte

    Scriu in numele celui mai mic mare fan Harry Potter: Max, fiul meu de 7 ani. Am descoperit impreuna lumea Hogwarts la inceputul verii si cand a inceput scoala, in septembrie, citis toate volumele. Cate 2 ore, cel putin, in fiecare seara. Recunosc, mie mi-a fost cel mai greu sa citesc ultimul volum.
    Max e nu doar incantat. Fascinat e putin spus, cotodianul nostru e intesat de referinte Harry Potter 🙂
    Am incercat si filmul, dar ramanem fani ai cartii!

  344. Monica Balan

    Eu ma consider cel mai mare fan HARRY POTTER deoarece o data ce am citit cartile, le-am si trait pe propia piele. Cateodata ma jucam singura, imaginandu-mi ca sunt impreuna cu trioul de aur ( HARRY, RON SI HERMIONE) si ca aveam o aventura, ceea ce nu aveam parte in viata reala. HARRY POTTER mi-a transformat copilaria intr-un paradis magic, pe care nu il voi uita niciodata. Obisnuiam sa stau cate o zi intreaga cu sufletul la gura, citind si iar citind. Eu ma consider cel mai mare fan al acestei minunate serii de carti deoarece am stiut sa apreciez munca depusa de autoarea acesteia si am transformat fiecare simpla pagina de carte intr-o lume minunata, doar pentru mine.
    Am extras un citat emotionant pentru mine din carte: “Fericirea poate fi gasita chiar si in cele mai intunecat timpuri, daca nu uiti sa te indrepti spre lumina” (Albus Dumbledore). Acesta m-a impresionat deoarece chiar si cand viata mea nu era asa de frumoasa, lumea magica a lui Harry Potter ma aducea mereu intr-o stare mai buna.

  345. Ciubotaru Aglaea

    Mi-aduc aminte si acum cum citeam Harry Potter cu lanterna pe sub plapuma, sa nu vada mama ca nu m-am culcat. De aceea ma declar fana convinsa. Sper sa o citeasca si fetita mea, cu aceeasi ardoare!

  346. Horia Badea

    Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am vazut toata seria de filme de vreo 30 de ori si stiu toate formulele pe de rost, la fel si filmele. Eu visez ca sunt Harry Potter si ca pot transforma in ce vreau eu pe oricine. Eu stiu toate creaturile magice din Harry Potter, ca de exemplu: paianjenii uriasi, Dementorii, profesorul Lupin care se putea transforma in varcolac.

  347. Ana Olteanu

    Cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter avand in vedere ca in fiecare secunda trecută de cand am terminat seria de cărți, ma gândesc la personajele acestor serii si la ce ar face ele in locul meu. Dupa ce le am terminat, am vrut un singur lucru: sa le reîncep… si chiar daca acum le stiu pe de rost, le recitesc oricând am timp cu cea mai mare placere.

  348. Madalina Serhei

    Poate nu va puteti imagina cum e sa fii cel mai mare fan Harry Potter la 9 ani si jumatate. Dar…acest personaj m-a vrajit si pe mine si am citit cartile cu sufletul la gura. Nici eu nu credeam ca pot sa citesc asa de mult si asa de repede, pe nerasuflate! Colectionez orice gasesc despre Harry Potter, decupez imagini, le lipesc pe pereti (spre disperarea mamei) si mi-am convins toti prietenii si colegii sa citeasca aceste volume.
    Cu siguranta este cartea copilariei mele! Mi-ar placea ca toti copiii sa lectureze o asemenea carte care sa-i motiveze sa citeasca toata viata! E minunat sa citesti! Harry Potter m-a convins de la primele randuri !

  349. Irina

    Sunt cel mai mare fan, pentru ca speranta de a primi o scrisoare la Hogwarts inca imi invinge ratiunea. After all this time? Always. 🙂

  350. Antonia

    Nu mai stiu cati ani aveam cand am descoperit cartile Harry Potter, dar m-am indragostit instant de ele. Tin minte ca parintii mei incercau sa ma faca sa citesc o carte in intregime, dar nimic din ce imi dadeau ei nu ma atragea. Pana intr-o zi cand vad in biblioteca o carte subtirica, cu un desen amuzant si pe care scria mare “Harry Potter si Patra Filozofala”. Mi-am spus “De ce nu? Are un desen interesant” si asa am inceput sa cunosc personajele, sa ma lupt cu Dementori odata cu ei, sa rad cu ei, sa plang cu ei si sa nu mai las cartile din maini. Daca nu era Harry Potter poate ca in ziua de azi nu mai eram o iubitoare de carti.

  351. Grigore Vlad

    Am 7 ani si am descoperit seria Harry Potter la varsta de 5 ani, cand mama mi-a cumparat toata seria de carti. Dupa primele pagini citite am realizat ca si o carte fara poze poate fi foarte interesanta, apoi nu ma mai puteam culca fara sa ascult o noua aventura a lui Harry citita de mama. Sunt cel mai mare fan Harry pt ca am reusit sa conving si alti colegi ca trebuie sa citeasca aceste carti, ca filmele nu le vor spune niciodata tot ce e scris in carte si ca vor rata multe amanunte importante. Sunt foarte bucuros ca acest personaj a renascut odata cu aparitia noii serii si ca se promoveaza la adevarata lui valoare.

  352. Paula

    La inceput uram tot ce tinea de cartile si filmele “Harry Potter”. Eram in clasa a 5-a cand a aparut si nu intelegeam de ce se accepta “blasfemia” asta ca parte din genul fantasy.
    Eram o “incuiata”. Citind cartile, am realizat ca lumea construita de J.K Rowling este chiar fascinanta. Mai mult, voiam sa evadez si eu intr-o lume magica. Daca Harry a reusit, de ce nu am reusi si noi (cititorii)?!
    Am citit cartile, am vazut filmele si am jucat seria. Asta nu spune nimic, pentru mine insa a fost o integrare in lumea lui Harry Potter. Sa stiu incantatii, pasaje din carte, sa cunosc personajele. Pana la urma trebuie sa fii pregatit, nu se stie niciodata cand esti teleportat acolo!
    Cum ar fi sa ajungi la Hogwarts si sa intrebi ce este o bagheta? De ce trec stafiile prin tine, de ce esti numit un Hufflepuff?
    De ce sa te lasi surprins de lucrurile pe care le-ai sti, daca ai vazut macar filmele? Nu mai bine ti-ai petrece timpul aventurandu-te in lumea aceea magica, alaturi de toate personajele lui Rowling?

    Timpul trece, insa lumea Harry Potter ma ajuta sa imi retraiesc copilaria, atunci cand uit o parte din aceasta si ce a reprezentat pentru mine.

    Sunt oare cel mai mare fan? Nu cred … altfel, nu as fi picat la toate orele lui Trelawney!

  353. Maya Gligu

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am crescut cu aceste carti pe care le-am recitit de nenumarate ori (de prea multe ori ar putea spune unii) si pentru ca atunci cand in sfarsit am capatat curaj sa imi fac un tatuaj am ales ca el sa fie simbolul pentru Deathly Hallows 😀

  354. AntoPotter

    Acum 2 ani am descoperit ca aveam Harry Potter si Piatra Filozofala in biblioteca.
    Nu stiam daca sa o citesc sau nu, dar pana la urma am citit-o in 2 zile.
    Seria Harry Potter m-a fascinat enorm si pot spune ca este seria mea favorita dintre toate cartile pe care le-am citit.
    Am citit volumele si am ramas cu gura cascata, deci pot spune ca ador aceasta serie!

  355. Cosmina

    Fiecare dintre noi se considera cel mai mare fan Harry Potter. Toti suntem cei mai mari fani Harry Potter. Toti iubim aceste carti si am trait impreuna cu Neville, Harry, Hermione, Ron, pana la capat. Indiferent de Casa la care suntem, noi suntem cei mai mari fani Harry Potter, din diferite motive.
    Si acesta e motivul meu:
    De cand sunt mica, am auzit despre aceste filme, insa nu le-am vazut, preferam sa citesc cartile mai intai, si asa am si facut, acum aproximativ un an. Inca de atunci, sunt obsedata de aceasta serie si de orice are legatura cu ea. Am invatat multe din aceste carti. Sunt o Slytherin, si sunt mandra de asta. Sunt cea mai mare fana Harry Potter pentru ca iubesc Harry Potter.

  356. Tudor Alexia

    De ce te consideri cel mai mare fan Harry Potter?”
    De ce? Cinci cuvinte:
    Harry Potter este viața mea!
    Am început să citesc “Harry Potter si Piatra Filozofala” vara asta,prin septembrie. Cartea mi-a recomandat-o o prietenă (Ana Mulțumesc mult) de pe un grup. Am început să o citesc pe internet pentru că nu aveam răbdare să comand una. Am început să citesc, si nu m-am oprit. Am terminat-o într-o zi. Eram foarte fericita si am început să povestesc prin casă despre carte si mama era așa fericită că am început sa citesc o carte. Iubesc prima carte.Este fascinantă! Am început sa am visuri cu personajele din carte,si cum mergeam cu ei la Hogwarts❤. A doua zi,am început sa citesc a doua carte pentru că iar nu am avut răbdare. A doua carte era si mai geniala❤. În gândul meu eram ceva gen: “Doamne, cartile astea devin tot mai geniale”. A doua carte am terminat-o in doua zile și la fel am început sa povestesc la toata lumea. Am fost la o petrecere în pijamale în noaptea de după ce am terminat cartea. Fetele se uitau la mine cu admirație pentru că le povesteam așa “deep”. Când m-am trezit, ele mi-au zis ca am adormit povestindule. Mai departe, am început cartea a treia. A avut mai multe pagini, iar școală începea. Cartea asta am terminat-o într-o săptămână pentru că începuse școala. Am avut ce sa le povestesc colegilor. M-au făcut și disperată pentru că eu mă desenam la Hogwarts lângă Hermione , Harry si Ron. In fine, eu nu-i ascultam. Eram în lumea mea.
    Am început a patra carte într-o vineri seara. Era așa interesantă și am stat până la 5 dimineața și am terminat-o ❤ Ziua următoare am dormit până la 15 dar a fost ok. Si iar a venit școală și m-a ametit cu lectiile si temele ei.
    Acum,sunt la a cincea carte si îmi este tare greu să o termin pentru că sunt clasa a 5 a si da,multe teme…
    Iubesc seria de cărți Harry Potter.
    Pot să zic ca m-am îndrăgostit. Le ador! Am multe postere si chestii hand made cu Harry Potter❤ Mi-as dori foarte mult sa câștig acest concurs, as fi cea mai fericita persoana de pe pământ!
    Când citesc cartea,intru în pielea personajelor si nu ma pot opri din citit…Încep sa rad sau să plâng că o nebuna dintr-o dată…
    Am plâns foarte mult când a murit Cedric Diggory,in a patra carte
    Sunt foarte curioasa sa vad ce se întâmplă mai departe!
    Succes tuturor!

  357. Tatulescu Larisa

    Harry Potter mi-a conturat personalitatea si mi-a schimbat felul de a privi lumea, facandu-ma sa cred ca oricine are o magie proprie pe care poate inca nu a descoperit-o. Aceste carti sunt foarte importante pentru mine deoarece m-au ajutat sa imi gasesc cei mai buni prieteni si m-au sa iubesc cititul pe care inainte nu il îndrăgeam, asa cum zice J.K.Rowling ,,Persoanele care nu iubesc lectura nu au descoperit inca cartea potrivită.”
    Ma consider cea mai mare fana Harry Potter nu decat pentru ca am citit toate cartile, am vazut toate filmele, stiu vrăjile si replicile si frecventez Pottermore, ci si pentru ca am trăit impreuna cu personajele, am crescut cu ele, am plâns cu ele si am luptat alaturi de ele (impreuna l-am omorat pe Cap-de-Mort si i-am învins pe Devoratorii Mortii ). Chiar daca seria s-a terminat, magia va face mereu parte din mine, voi continua sa ma consider cea mai mare fana care se regăsește in poveste si se întoarce la ea cu fiecare ocazie. Nu am renunțat la personaje si la aventurile lor, inca continui sa traduc fact-uri pentru fanii Harry Potter de pe Wattpad si continui sa conving oamenii sa citească aceste carti minunate.

  358. Katia - Maria Alaei

    Consider că sunt cel mai fidel și mai pasionat fan Harry Potter. Chiar și acum, după 8 ani de la întâlnirea cu marele vrăjitor, simt că încă nu m-am eliberat de magia ce m-a atras în această lume- și mărturisesc că nici nu doresc să mă dezleg de farmecele sale. Bagheta mea magică era o crenguță de cireș, de care mă foloseam pentru a-mi exersa talentele vrăjitorești; fiecare minut de lectură era însoțit cu sufletul la gură și parcă nu voiam să se termine niciodată această saga – pagina trebuia să se deruleze la nesfârșit; campionatele de Vâjthaț erau ocazia mea de a-mi etala talentele sportive. Am copilărit și încă o fac prin Harry Potter, pentru că, odată descoperită lumea din Hogwarts, realitatea însăși ți se dezvăluie ca fiind magică.

  359. bianca

    Sa fiu sincera, m-am atasat de serie inca din copilarie si pe parcursul anilor a ramas un fel de baza, un loc/lucru la care ma pot intoarce ori de cate ori nu reusesc sa-mi gasesc locul. An de an revad filmele sau mai rasfoiesc pasajele preferate din carti regasind de fiecare data acelasi sentiment de ‘acasa’

  360. Alexia

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter, pentru ca citesc cu mare bucurie fiecare cuvant. Este o carte geniala, care mi-a captivat atentia din primele pagini si care merita citita de fiecare om. Toate aventurile si suspansul, fac aceasta carte minunata. Ador aceasta carte cu toate intamplarile fascinante si amuzante.

  361. Edoardo

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter datorită amintirilor pe care mi le oferă. Eram un copil de clasa a 4 a căruia nu îi sa citească. Când am fost convis sa citesc sa citesc prima carte nu am putut sa o mai las din mână. Pana acum am citit în română si în engleza.

  362. Constantin Alexandra-Gabriela

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter, pentru faptul că citesc cărțile și revăd filmele cu aceeași emoție de fiecare dată. Și îmi doresc nespus să mai adaug o carte în colecția mea Harry Potter.

  363. Ilinca Alexandra Marina

    Ma consider cea mai mare fana Harry Potter din nenumarate motive… Am citit toate cartile pe nerasuflate, am revazut filmele de nenumarate ori si le stiu pana in cele mai mici detalii, momentan citesc cartea Harry Potter: The character vault, am vizitat studioul HP din Londra, care mi-a depasit cu mult asteptarile (de-abia astept sa ma reintorc), in luna de miere vom merge la parcul tematic Harry Potter din Orlando si inainte de toate, ne dorim o nunta tematica Harry Potter. De-abia astept sa citesc Harry Potter si Copilul Blestemat si sa vizionez filmul ce va aparea in noiembrie!!! Mischief managed. 😀

  364. Anca Negulescu

    Harry Potter și întregul univers magic în care se desfășoară povestea vor fi întotdeauna speciale pentru mine. Am citit prima carte când eram ceva mai tânără decât protagoniștii acesteia și am fost vrăjită! Pot spune că am crescut alături de ei. Am așteptat cu nerăbdare fiecare nouă carte și le-am citit și recitit de zeci de ori, uneori noaptea, sub plapumă, când părinții îmi spuneau să dorm, alteori la liceu, în pauze. Înainte de începerea fiecărui an școlar, pe la sfârșitul lui august, din clasa I și până la facultate, am revăzut primul film. Deși știu acțiunea pe de rost și chiar întregi citate, respectiv linii de dialog, continui să mă reîntorc. Am avut anul acesta ocazia de a merge la Universal Studios unde am vizitat Lumea Lui Harry Potter şi sincer nu m-ar fi deranjat să rămân pe acolo… un deceniu mai târziu o mică și inocentă parte din mine cred că încă speră la o scrisoare care să mă invite la Hogwarts.

  365. Anto

    Sunt multe lucruri de luat in considerare cand vine vorba de a fi “cel mai mare fan”. Pentru mine Harry Potter a insemnat un moment de schimbare in viata mea, dar cu siguranta si in viata altor milioane de persoane.

    In primul rand, am descoperit pasiunea mea pentru citit in momentul in care am rasfoit paginile celei dintai carti. Nu pot spune ca nu am citit inainte, dar categoric nu cu atata placere, motiv pentru care am terminat cele sapte carti in mai putin de o saptamana.
    Modul in care au fost create personajele, aventurile prin care trec, peisajele incredibile de la Hogwarts, tablourile si fantomele simpatice, lucruri marunte precum orele, competitiile, animalele, m-au facut sa traiesc intr-o lume plina de magie. A fost un sentiment aparte, pe care imi doream sa-l retraiesc, asa ca mi-am convins parintii sa-mi cumpere carti care imi trezeau interes, ci nu “cartile tipice” care sunt sugerate copiilor(la urma urmei suntem cu totii diferiti).

    In al doilea rand, am invatat diferite aspecte, benefice in viata, urmarind aceste personaje remarcabile. Fie ca imi doream sa fiu la fel de inteligenta precum Hermione, de amuzanta precum Ron, de multi-talentata precum Harry, atletica precum Cedric, determinata precum Neville, fie rece la suprafata, dar extrem de complexa precum Snape sau Luna.
    De multe ori ma intreb in ce casa as fi repartizata, dar cu timpul consider ca am aflat raspunsul. Multi ar fi dezamagiti sa nu fie la Griffindor, insa mie mi se pare provocator. As putea avea propriile mele aventuri, as vedea totul dintr-o noua perspectiva, si, de ce nu, poate chiar introduce noi potiuni, incantatii, personaje.

    Cu siguranta sunt un mare fan Harry Potter, dar nu sunt singura, iar acest lucru nu poate decat sa ma faca fericita. Unde ar mai fi farmecul daca nu as putea imparti aceste aventuri fara familie sau prieteni la fel de pasionati ca mine?

  366. Cristina

    Tin minte cum obisnuiam sa stau cu unul din volume sub birou, prefacandu-ma ca imi fac temele. Sau cum stateam cu cartea sub plapuma, citind la o lumina abia perceptibila. Sau cum imi imaginam o lume personala, legata de Hogwarts, pana in momentul in care adormeam. Abia asteptam sa vina vara si sa ajung prin Romania, ca sa cumpar urmatorul volum in limba engleza. Recunosc ca mi-au placut si filmele, tocmai pentru simplul motiv ca erau o extensie a lumii magice, de care devenisem obsedata.

  367. Stefania

    Cel mai mare fan… copila mea, pentru ca a inceput sa citeasca ultimul volum, Harry Potter and the Cursed Child, in limba engleza, cu dictionarul in mana, inainte sa apara in romana.

  368. Gentiana

    Harry Potter mi-a oferit evadarea din cotidian de care aveam nevoie de fiecare dată când m-am întors la povestea lui. Cel mai mult m-a atras atmosfera întunecată, gotică şi misterioasă a cărţilor şi a filmelor. Nu cred că seria se adresează neapărat copiilor…complexitatea personajelor, felul în care se dezvoltă firul narativ surprind şi seduc în acelaşi timp. Am devenit cel mai mare fan al lui Severus Snape (alegerea lui Alan Rickman pentru rol fiind cum nu se poate mai potrivită)…şi, desigur, al întregii poveşti magice a lui Harry. Recitesc oricând pasajele care m-au marcat şi îmi amintesc că întotdeauna voi rămâne, în inima mea, cel mai mare fan Harry Potter.

  369. TUDOR DIACONU

    Am 9 ani si sunt un fan “incepator” al lui Harry Potter. Sunt la al treilea volum , dar deja ma fermecat atat de tare incat doar despre asta vorbesc , iar colegii de scoala imi spun ca am o “problema” cu Harry Potter.

  370. buruiana gemilia

    Baiatul meu,Sebi este mare fan Harry Potter ,orice legat de aceasta colectie il fascineaza iar in preajma sarbatorilor urmareste filmele-a facut o traditie din asta, plus ca aduce un pic cu Harry la look.

  371. Luciana Preda

    Harry Potter este unul dintre personajele care a avut un puternic impact asupra copilariei mele. Am citit toate cartile, atat in limba romana cat si in engleza, am vazut toate filmele, cred ca de cel putin 10 ori , stiu toate replicile si cu toate aceste nu ma pot plictisi niciodata de aceasta poveste….
    Am crescut impreuna cu eroii din “Harry Potter”. Eram foarte suparata in momentul in care mai aparea pe piata cate o carte sau cate un film din serie, iar eu, din cauza ca locuiam intr-un oras mic , nu aveam acces la ele.
    Imi doresc foarte tare sa ajung in Anglia, sa merg pe platourile de filmare si sa vad locurile care m-au facut mereu sa exclam: “Wow”. De asemenea, abia astept sa pun mana pe volumul “Harry Potter and the cursed child”.

  372. Lucian Maftei

    Am urmarit filmele dar intre timp fiica-mea a facut 8 ani si a inceput cu Harry Potter carti de colorat, carti pentru copii, etc
    Asa usor usor am devenit super fan Harry Potter.
    Si da, m-a prins si trebuie sa fac cumva sa imi “ostoiesc” nevoia de Harry Potter.

  373. Natalia Sandu

    Ma consider cea mai mare fana “Harry Potter” deoarece ,recitesc in acest moment pentu a treia oara toata colectia, am citit-o in engleza, stiu toate incantatiile, iubesc trioul de prieteni ( Harry , Ron , Hermoine) , am vazut filmele de N ori si pur si siplu ador imbinarea fantasticului si a aventurii din colectie . Sper sa castig pentru ca imi doresc foarte mult cartea , agenda si stickerele.

  374. Mihaela

    La fel cum de-a lungul timpului povestile s-au transmis din generatie in generatie, la fel incerc sa transmit si eu povestea lui Harry Potter. Am citit deja impreuna cu baiatul meu primul volum si acum astept fie sa creasca mai mare, fie sa inceapa sa citeasca singur volumul 2.

  375. Simona

    Ma consider CEL MAI MARE fan Harry Potter pentru ca a fost…. dragoste la prima vedere! Stiu ca am citit primul volum cand aveam mana in ghips si am devenit efectiv obsedata! Visam ca vine Harry la mine si imi vindeca mana noaptea. Am vazut filmele de atatea ori incat le stiu pe de rost! Cartile pe care nu le-am gasit le-am tras la imprimanta si am consumat toate foile din casa(vreo 600) doar ca sa citesc Harry Potter. Am cautat in toate librariile Harry Potter 8 inainte sa apara si am disperat pe toata lumea cu intrebarile de genul: “A aparut Harry Potter 8?”. Toti la scoala ma stiu drept “mica vrajitoare” si stiu ca am plans saptamani ca nu am primit scrisoarea de la Hogwarts. Si de asemenea am plans cand a murit Alan Rickman caci a dat viata personajului!

  376. Ingrid

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter încă de când am terminat de citit pentru prima oară cele 7 cărți, în şcoala primară. Cărțile mi s-au părut nişte obiecte magice în sine, care, din acel moment, au început să îmi formeze copilăria în jurul principiilor învățate din cărți: prietenia, bunătatea, curajul. Chiar şi în prezent mă întorc cu bucurie şi nostalgie să redescopăr un univers în care m-aş pierde întotdeauna.

  377. Carina

    Harry Potter a devenit parte din viata mea! Ma jucam singura si imi imaginam toate vrajile posibile! Am cautata pe Watpad toate cartile cu facts-uri la finalul cartilor deoarece voiam sa ma consider un potterhead inrait. Am incercat sa fiu ca Hermione,desteapta, ca Ron,haios, sau ca Harry curajos! Aniversarea de 11 ani a fost cea mai trista zi din viata mea caci nu am primit scrisoarea! Imi doresc sa fiu in Griffyndor,deoarece,cine nu ar vrea? Dar si Slitherin suna la fel de interesant. Si Hufflepuff si Ravenclaw ar fi la fel. As da orce doar sa merg si eu macar o zi la Hogwarts sa gust din magia de acolo! As vrea sa particip la Turnirul Vrajitorilor, si daca nu,chai, sa castig. Vreau sa incerc broscutele de ciocoloata sau Bomboanele cu toate aromele sau chiar sandvisurile lui Ron;) E important pentru mine deoarece defineste o mare schimbare in viata mea. Am plans si amras alaturi de toate acele personaje pe care nu mi le pot scoate din minte. M-a fascinat loialitatea si prietenia ce i-a tinut impreuna pe toti, si mai ales,curajul, cu care au luptat alaturi, umar la umar. Am crescut impreuna cu ei,si ii pot numi pe toti, modelele mele in viata. Harry Potter,mi-a dat aripi sa zbor prin viata si oricat de greu ar fi, mereu ma linisteste un sfat de a lui Dumbledore,eroul meu.

  378. Delia Cosug

    Eu ma consider cel mai mare fan Harry Potter, deoarece imi rog toti cunoscutii sa se uite la filme sau sa citeasca cartile din aceasta serie. Ele ma fac vesela si trista in acelasi timp; vesela pentru ca imi dau o stare de bine, parca sunt cu ei la Hogwarts si trista pentru ca trebuie sa ma confrunt cu realitatea zilnic, ca aceasta scoala exista doar in inimile noastre.
    Ii multumesc tare mult colegei mele , Maria, ca mi-a aratat aceasta lume a lui Harry Potter din care nu vreau sa ies niciodata. 🙂

  379. Mărgineanu Magda

    Imi place sa cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter datoriata bucuriei si incantarii deosebite cu care am citit si recitit volumele, pe nerasuflate.

  380. Noisy

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca inca imi astept scrisoarea pentru a fi primita la Hogwarts 🙂
    Totodata, recent m-am apucat de recitit seria si ma mir cum de am rezistat cativa ani fara sa o citesc din nou.

  381. Mircea Nicoleta

    Consider ca sunt cel mai mare fan Harry Potter datorita devotamentului de care am dat dovada lipsind de la cursuri in liceul pentru a merge in camera de camin sa citesc cartile, memorand paragrafe de dialog intregi, si vizualizand in nerepetate randuri filmele.

  382. Diana

    Nu ma consider un super fan Harry Potter, desi lumea care ma cunoaste ar zice chiar ca sunt obsedata. Sunt persoane care sunt fani si mai mari decat mine. Cu toate acestea si mie ca si la multi altii, Harry Potter mi-a schimbat viata. Eram o persoana inchisa, nu vorbeam prea des cu oamenii, dar am ajuns sa am o gramada de prieteni pentru ca avem interese comune (Harry Potter) si pentru ca am luat exemplut trio-ului si am incercat sa fiu mai deschisa si cu alti oameni.

  383. Dermengiu Raluca

    Nu doar am citit si am vazut Harry Potter, ci am crescut alaturi de personaje. Totul a inceput cand eram clasa I si am vazut primul film. Apoi am citit a2a carte cand eram clasa a2a. Si am continuat asa, avand majoratul in aceeasi vara, intelegand fiecare moment in parte pentru ca traiam aceleasi momente. Desi nu apartineam aceleiasi lumi, in acele momente exista o singura lume. Dupa atatia ani, pot sa spun acelasi lucru. Si o sa spun asa “Always”.

  384. Tanase Gula

    Stii ca esti mai mult decat un fan atunci cand cel putin jumatate din glumele si amintirile tale au topicul HP, cand ai in casa intiparit Lumos si Nox pe intrerupatoare, cand faci cel putin 2 maratoane pe an, cand iti dai comanda de pe net de obiecte specifice, cand inca speri sa gasesti ratacita pe undeva scrisoarea de la Hogwarts..

  385. CHIRICA ANISSIA GABRIELA

    Parerea mea despre volumele Harry Potter fiind si o fana a filmelor acestuia,este una foarte buna din punct de vedere al imaginatiei cu care a fost creeat.
    Scenele de lupta sunt exceptionale,facandu-ma astfel sa le citesc din carte plina de suspans pe tot parcursul actiunii.
    Personajele de sigur, cele reale cat si cele fantastice , mi-au placut foarte mult,impresionandu-ma mai precis puterile magice a unor copii ce le detineau , ca de exemplu, Harry Potter fiind un elev cu puteri remarcabile , iesind de fiecare data in evidenta.
    Ajunsa la final, va recomand cu mare drag seria cartilor , chiar si a filmelor Harry Potter , acestea fiind citite sau vazute mai ales in adolescenta iti pot dezvolta imaginatia si te introduc intr-o lume minunata!!

  386. Pana ANCA Miruna

    Eu sunt cea mai mare fana Harry Potter pentru că am 9 ani și am citit deja toate volumele. La școală mă joc în curtea scolii cu prietenii mei și îi vrajesc , aștept scrisoarea de la Hogwarts. Când citesc și mă uit la filme parcă zbor pe aripile lui Fawkes , phoenix-ul lui Dumbledore .

  387. Calin Diana

    Sunt cel mai mare fan pt ca am citit toate cartile. Am vazut filmele si am joc pe telefon si tableta. Ma joc zilnic si cu figurinele pe care mami mi le cumpara. Am 9 ani chiar astazi

  388. Gili

    Buna ziua, cu siguranta fiul meu este cel mai mare fan Harry Potter. Cu cativa ani in urma, am primit cu mare satisfactie toate multumirile parintilor colegilor fiului meu pentru simplu fapt ca au citit cu totii intreaga serie, volumele 1-7. Fiul meu, elev in clasa a2a, a fost primul care a citit pe nerasuflate toata seria. Si-a notat constiincios toate vrajile si astfel si-a determinat colegii sa citeasca. A fost o izbanda personala. De asemenea la 8 ani a primit cadou PS3& Wonderbook: Book of Spells. Prietenii si colegii se transformau in mari magicieni, rosteau formule magice iar timpul petrecut impreuna a fost de calitate. Anul acesta in septembrie de ziua lui la 13ani, un cadou dorit si mult visat a fost ultimul volum din serie Harry Potter and the Cursed Child. L-a citit pe nerasuflate. Are camera plina de bufnite, lego din seria Harry Potter, reviste, postere. Iar anul acesta in decembrie va face un tur in diverse locatii in Londra si Oxford, inclusiv statia King`s Cross la Peronul 9¾. Aceasta va fi surpriza de la Mos Craciun.
    O particularitate: dintr-un nefericit accident fiul meu are exact cicatricea lui Harry. O perioada a purtat ochelari identici ca forma cu cei ai lui Harry. Si inevitabil a avut porecla: Harry Potter.
    Imi doresc nespus sa il bucur prin faptul ca el este gasit de catre Carturesti „cel mai pasionat, cel mai înflăcărat, cel mai FAN fan al lui Harry!”

  389. Diana NM

    Cred că sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru că am iubit întreaga lume, de la personaje, la acțiune, de la cărți la filme, până și jocurile video. Când eram mică mă jucam zilnic – și cred că mai am și acum CD-ul pe undeva prin casă. Apoi am descoperit cărțile și mai târziu filmele. Acum îmi place să le recitesc cărțile din când în când și să fac maratoane (de filme) cu prietenii ^-^

  390. Petre Madalina

    Super power ninja turbo neo ultra hyper mega multi alpha meta extra uber prefix COMBO FAN Harry Potter.
    Desigur am citit toate cartile pe nerasulfate, am vazut filmele de mai multe ori iar conform site-ului pottermore patronusul meu este un manx cat <3 si sunt un Hufflepuff ^.^

  391. Adnana

    Am crescut cu Harry Potter si visez la ziua in care am sa-i citesc copilului meu despre intamplarile cu magicieni si vrajitoare si conflictele dintre Harry si You-Know -Who.

  392. Bogdan Fetea

    De ce aleg sa ma numesc cel mai mare fan. De ce ma consider cel mai mare fan Harry Potter? Pot sa spun ca a fost 90% din copilaria mea. Tin minte ca in perioada in care eram la gradinita am vazut primele filme Harry Potter care m-au fascinat in totalitate. Logic ca imediat m-am considerat un mic vrajitor , iar un mic vrajitor avea nevoie de o bagheta. Aveam un mini set de billiard iar din cauza ca betele de billiard erau prea mari ca sa reprezinte bagheta…..clar le am rupt in 2. La gradinita ma jucam cu colegii de a Harry Potter, chiar daca ei habar nu aveau de ce vorbeam eu si se uitau ca la un ciudat cand pronuntam vrajile si scuturam “bagheta”. De faptul ca luam matura si ma prefaceam ca zbor cu ea prin curte nu are rost sa spun. Pe primul meu calculator, jocul instalat surpriza de parintii mei a fost Harry Potter si Camera Secretelor. Joc pe care nu puteam sa il duc in capat din cauza ca tot muream la un anume nivel. Din cauza ca vazusem filmul, visam noaptea finalul jocului, bataia cu Basiliskul. Odata cu trecerea anilor am ajuns sa citesc toate cartile, sa joc toate jocurile si sa vad toate filmele. Revad fiecare film cel putin odata pe an pentru ca imi aduce aminte de copilarie. Si chiar acum la 19 ani, Harry Potter inca face parte din mine, pentru ca nu a fost doar o serie de carti bestseller sau o serie de filme, ci o poveste care mi a inspirat anumite valori. In viitor am ca “must do” sa ajung la theme park-ul din UK si cel din Orlando, sa ma las coplesit de faptul ca pentru cateva ore pasesc in lumea pe care am conturat o cu ajutorul imaginatiei cand eram un copil.

  393. Bogdan F.

    Sunt cel mai pasionat, cel mai înflăcărat, cel mai mare fan al lui Harry Potter deoarece încă de când eram mic ,cărțile scrise de J.K.Rowling si ecranizările lor mi-au deschis întotdeauna imaginația și au reușit să mă transpună într-un alt Univers în care totul era posibil,chiar și magia… 🙂 Cărțile Harry Potter au stabilit foarte multe recorduri printre care și de “best-selling book series in history” , Harry Potter devenind un ‘idol’/model pentru mulți din copii și tinerii acelor perioade… Un alt exemplu care arată din nou succesul acestei serii de cărți este noua apariție “Harry Potter și copilul blestemat” și filmul “Fantastic beasts and where to find them” , care ne readuc magica atmosferă a filmelor și cărților cu Harry Potter … 😉

  394. Andreea

    Cu siguranta sunt cel mai mare fan Harry Potter! Am “mostenit” asta de la sora mea. Ea m-a initiat in aceasta lumea magica, o lume in care mi-am gasit refugiul de fiecare data. Am citit toate cartile, de numeroase ori, si savurez fiecare film alaturi de ea, de cate ori este posibil. Am invatat toate citatele reprezentative din carti iar uneori le integrez chiar si in viata de zi cu zi. Mi-am innebunit cea mai buna prietena, pana s-a hotarat sa incerce si ea aceasta “pastila” magica. De atunci, in fiecare seara, in loc de “noapte buna” ne spunem “After all this time?” iar cealalta raspunde “Always” . A devenit o parte din mine, nu sunt doar niste cuvinte, ele sunt o promisiune. Am ras si am plans alaturi de personaje, am urat, si am iubit, nu vreau ca povestea sa se sfarseasca vreodata, de aceea ma agat de fiecare oportunitate de a face rost de “material” nou pentru obsesia mea. Unii consuma droguri, altii tutun, insa viciul meu este Harry Potter! I SOLEMNLY SWEAR THAT I’M UP TO NO GOOD <3

  395. Proud Tartar

    Am devenit cel mai mare fan al seriei datorita fiicei mele, o fana inraita. Am crezut ca HP e o idiotenie, insa dupa ce am citit prima carte, mi-am zis ca am judecat seria mult prea aspru. Acum sunt un super fan

  396. Cătă

    Sunt îndrăgostită de poveste. De tot ce înseamnă povestea în sine. De la 1 la n şi apoi la infinit. De la cele mai gingaşe scene în care te emoționezi de afectivitatea inocentă a personajelor, până la magia, suspansul şi ‘mirosul’ ademenitor al imaginilor. Cu toate că nu am apucat să citesc cărțile, tot mă consider o mare fană şi aştept cu nerăbdare luna decembrie pentru a resavura primele filme ( e o scenă foarte drăguță de Crăciun în primul film). 🙂

  397. Mihaela

    Apreciez ca fiica mea este un mare fan Harry Potter, deoarece la 8 ani jumate adoarme seara de seara cu cititnd aceste carti. E la volumul 5. A vazut filmele doar dupa ce a terminat cartea aferenta, sustinant ca atunci cand citesti cartea poti intelegi mai bine ce simt personajele. De asemenea, ii place sa-si imagineze tot inainte sa vada cum si-au imaginat regizorul si scenaristul povestea.

  398. Dragan Vladut

    Eu unul nu ma consider chair cel mai mare fan … Eu cred ca fiecare om care a citit cel putin doua volume din Harry Potter este deja fan deoarece nu cred ca daca citesti vreo 2 Volume a cate 350-400 de pagini si nu esti considerat mare fan eu unul ma consider fan deoarece este o serie placuta si linistitoare cu intorsaturi de moment. Este o serie care mie unul imi place mult unii zic ca e prea copilaroasa unii ca este mult prea serioasa in unele momente de aceea este o carte placuta eu unul sunt de acord cu ambele cateodata este copilaroasa alte ori serioasa dar de aceea imi mai place Harry Potter .

  399. Andreea C.

    Povesti pline de farmec si supans care m-au fermecat.Filmele au întradevar un mod aparte de a relata întreaga acțiune însă citirea cărtilor iți dă posibilitate de a crea propriul cadru de poveste.Îmi doresc foarte mult să citesc aceste carți pentru a descoperii partea nevăzuta a povestilor ceea ce nu a fost expus pe marile ecrane.

  400. Kupas Zita

    Baiatul meu in varsta de 9 ani si jumatate este un mare fan al lui Harry Potter de aproximativ 1 an si jumatate, de cand a luat in mana primul volum Harry Potter. Cititul a devenit noua lui pasiune. Cartea mi-a captat si mie atentia, si am inceput sa o citesc si eu. Au existat zile calde de vara, cand citeam impreuna. Nu are multe obiecte cu personajul lui preferat, insa urmeaza sa comandam cateva. Are toate cele 7 volume, acum citeste a doua oara toata colectia. Si desigur, asteptam cu nerabdare volumul 8! La balul mascat organizat la scoala, a fost desigur, Harry Potter. Dar cel mai important lucru in viata noastra refritor la impactul lui Harry Potter,- in viata lui Milan de fapt – este ca isi doreste sa fie scriitor si chiar scrie zilnic cate o intamplare, povestioara, poezie. In acest fel, eu cred ca el este special in felul lui, si cel mai mare fan, nu datorita faptelor pe care le-a facut, ci datorita tuturor faptelor, pe care le va realiza pe viitor. Tot ce a invatat, tot ce am invatat din Harry Potter, vom pune in practica sau ne va inspira pe parcursul vietii noastre. Ideea ca exista o alta lume, sau mai multe, in afara de ceea stiuta de noi toti, ar putea fi, si este ceva real. Toti cei care cred in puterile lor, si nu se lasa invinsi de circumstantele vietii, vor descoperi o lume minunata, unde durerea devine speranta, intelepciune, frica devine iubire, iar Binele invinge intotdeauna Raul, asa cum un chibrit aprins lumineaza o incapere intunecata intr-o secunda. Asemenea lui Harry Potter suntem dispusi sa trecem prin toate aventurile vietii, sa nu ne temem, si sa iesim invingatori, mai buni. MAGIA EXISTA IN NOI, TOTI. Trebuie doar sa o descoperim 🙂

  401. Hermina

    Buna ziua, cred ca am fost predestinata sa fiu fan Harry Potter tinand cont de faptul ca numele meu este, practic, varianta in lb. romana, a numelui engelzesc Hermione, si recunosc ca admir foarte mult personajul Hermione Granger din universul Harry Potter. Am citit toate cartile (inclusiv Harry Potter si Copilul Blestemat) de vreo 6 – 7 ori, filmele le-am revazut cred ca de cel putin 20 de ori (cred ca pot da sute, daca nu mii de citate din acestea), am jucat si jocurile pe computer aparute; am fost in Turul Harry Potter in studiourile Warner Bros. din UK (unde am vazut locuri precu Diagon Alley, Hagrid’s Hut, the Grand Hall, the Potions class, Dumbledore’s office, the Gryffindor common room, etc.), si am camera intesata de obiecte din acest univers magic (bagheta lui Hermione Granger, plus bufnita Hedwig, jurnale cu emblema Hogwarts si Gryffindor, roba, cravata, si pulover Gryffindor, etc.). Cred ca povestea lui Harry Potter este cea mai frumoasa scrisa vreodata si sunt incantata pentru ca, datorita acestei povesti, si viata mea va fi mereu plina de magie.

  402. Diana

    Doar cel mai mare fan Harry Potter poate afirma cu sinceritate ca, desi se afla la o varsta mai inaintate decat cea la care a citit cartile, inca spera in adancul sufletului ca scrisoarea sa de la Hogwarts exista, e pe drum si va ajunge cu o mica intarziere in cutia sa postala :).

  403. Petrea Daria

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter, pentru ca am citit volumele de 5 ori, filmele le am vizionat de cel putin 10 ori:)) si totodata organizez un maraton Harry Potter in fiecare an:)) am descoperit aceste carti cand aveam 9 ani si de atunci nu le mai pot lasa din mana nici acum,la 15 ani:) sunt universul in care imi face cea mai mare placere sa patrund si sper ca asa va fi mereu!:)

  404. Leeloo

    Iubirea pentru o carte se dezvolta si se transforma ca orice alta relatie intre oameni. Si iubirea, in acest caz, a inceput tarziu. Ceea ce mi-a deschis ochii a fost Nick Cave. S-a intamplat sa vreau sa ascult melodia O’Children intr-o zi, si am dat peste un video din Harry Potter. Mi s-a parut interesanta perspectiva vizuala si am decis sa citesc inainte cartile. Din momentul in care am deschis primul volum am avut impresia ca am intrat intr-o furtuna de senzatii, sentimente si reactii. Si asa am ramas pana cand am inchis ultima carte. A fost o saptamana minunata, in care am citit de parca nu as fi avut un maine. Am urmarit apoi filmele. Dupa care mi-am dat seama ca traducerea in limba romana nu face dreptate cartilor. Mi-am cumparat intreaga colectie si am citit pe indelete. Varianta originala este intr-adevar capabila sa stearga si ultima picatura de lume normala din jur. Harry Potter are o calitate anume, aceea pe care o poarta doar cartile cu adevarat bune, de a te transporta intr-o lume cu totul noua, cu totul magica, dar care poarta atat de multe elemente din lumea reala, incat ramai mereu cu un cuvant pe buze: Always.

  405. Stoica Raul

    Consider ca sunt cel mai mare fan Harry Potter fiindca ador aceste carti. Magia lui J.K.Rowling a ajuns si la mine si nu ma mai pot scapa de ea. Desi ultimul volum nu l am citit, uneori ma gandesc ca nu vreau sa in vad vreodata in fata ochiilor (ultimul volum e vorba) deoarece seria se va termina si nu vreau asta.

  406. Elena Camelia Sfirloaga

    Atunci cand, la 26 ani, inca te uiti la filmele Harry Potter ori de cate ori simti ca vrei sa evadezi din realitate intr-o lume mult mai interesanta, cand pastrezi cartile Harry Potter intr-un loc special in biblioteca, atunci cand te gandesti cat ar fi de frumos sa te aflii la Hogwarts, practicand vraji si traind intr-o lume magica in loc de realitatea plictisitoare, poti fi numit cel mai mare fan Harry Potter. Iubesc aceasta lume magica din cartea lui J.K.Rowling, si mi-ar placea sa o inlocuiesc oricand cu cea reala.

  407. Nastase Andreea

    Nu consider ca o persoana o poate depasi pe alta, in ceea ce priveste aprecierea sau chiar dragostea fata de un anumit lucru, fata de hobby-urile noastre. Fiecare dintre noi are amintirile sale, care il leaga de seria Harry Potter. Pentru mine, cadoul de Craciun reprezenta mereu ultima carte aparuta. Asteptam cu nerabdare sa o citesc, asteptam sa o citeasca si prietenii mei, ca sa putem sa vorbim pe baza ei. Acestei serii ii datorez foarte multe, sunt fana ei, deoarece mi-a deschis foarte mult orizonturile. Au fost primele carti pentru care am stat toata noaptea treaza, pentru care refuzam orice alta activitate. Sper ca acest lucru s-a intamplat in cazul multora dintre noi, fanii HP.

  408. Jurj Bianca Roxana

    Harry Potter. Un personaj fantastic, care, după atâția ani încă trăiește în inimile noastre.
    În primul rând, mă consider cel mai FAN fan Harry Potter, deoarece minunatele ecranizarile ale cărților scrise de J.K. Rowling mi-au schimbat viața. De când eram mică, una dintre verișoarele mele se juca tot timpul un joc cu Harry Potter, știu că avea toate cărțile apărute până atunci, mie, nu știu de ce, nu mi-a stârnit curiozitatea, până în vara anul 2016, când fratele meu a descărcat toate filmele. Nu mi-am putut imagina ce impact uluitor au aceste povești asupra mea. Înainte să văd primul film, aveam o total diferită mentalitate, lumea mi se părea seacă și tristă. După ce am văzut filmele, am rămas uimită de cât de mult m-a afectat emoțional. Lumea pare o cu totul alta acum, plină de magie, un loc care îți trezește fiori doar cu gândul.
    În al doilea rând, mă consider cel mai FAN dintre fani, deoarece cred că mirobolanta colecție de obiecte care au inscripția Harry Potter pe ele nu înseamnă nimic dacă nu simți fiecare cuvânt scris de minunata J.K. Rowling. Aș vrea să îi pot mulțumi doamnei J.K. Rowling pentru felul în care m-a schimbat, pentru că mi-a făcut cunoștință cu mine. Am crescut visând la prinți călare pe cai albi, dar ea m-a făcut să realizez că adevărații prinți sunt cei din interiorul cărților. Din păcate nu am reușit să achiziționez splendidele cărți, dar o am pe wishlist-ul de Crăciun. Oricând am o zi mai puțin grozavă, închid ochii și mă gândesc la Hogwarts, ”don t let muggles ruin your day”.
    Nu există în nicio limbă, cuvinte care să poată exprima ce înseamnă Harry Potter pentru mine,poate un erou, pentru că mi-a alungat negativitatea din viață, sau poate un mentor, pentru că m-a ajutat să descopăr lumi de care nu știam că există, dar un lucru e sigur: cărțile sunt hrană pentru suflet.

  409. Diana Nistorescu

    O sa incep direct si o sa spun:ma consider unul dintre cei mai mari fani Harry Potter! Cand eram mica,cam pe la varsta de 7-8 ani nu credeam in chestiile astea:magie,vraji,raufacatori si ca doar prin niste cuvinte care suna mai ciudat poti impietri un om sau poti repara ochelari… tot timpul o vedeam pe sora mea mai mare ca citea,se interesa si tot timpul vorbea despre asta. Apoi, m-a facut curioasa…nu stiam despre ce e vorba decat ca un baiat se duce la o scoala de vrajitori pentru a se perfectiona. Mintea mea de atunci a spus sa vada primul film. Aveam 9 ani si incepuse sa ma pasioneze din ce in ce mai mult astfel incat am inceput sa imi cumpar caiete,mi-am luat toate volumele si chiar deathly hallows partea a 2a mi-am cumparat-o in engleza.Am atatea postere,tablouri,carti postale si chiar am incercat sa imi fac o bagheta care nu a iesit tocmai cum imi planuiam. Am chiar si o traditie. In fiecare an,de Craciun si de Paste revad toate filmele Harry Potter si niciodata nu ma satur de ele. Stiu fiecare moment din fiecare film si tot ma induiseaza momentul in care Hermoine si Ron s-au sarutat si plang de fiecare data cand profesorul Snape moare. E de parca le-as vedea pentru prima oara in viata mea. Ii ador pe toti. Actorii,locul in care sunt facute actiunile si as da orice sa ajung in Londra sau la scoala de magie din Polonia. Multi cred ca aceste filme si carti sunt doar niste actiuni si niste cuvinte insirate pe niste foi,fara semnificatie si doar pentru a atrage cititorul. Ei bine,pentru mine e diferit.Ei fac parte din viata mea,ei au fost acolo cand nimeni nu a fost.M-au facut sa rad,sa plang si cateodata sa imi schimb atitudinea fata de alte persoane.Cand citesc cartile sau ma uit la filme ma simt de parca as fii acolo. Nu as putea sa ma gandesc la cum as reactiona daca lucrurile astea mi s-ar intampla mie.Si cand ma gandesc acum,ca la 8 ani nici nu puteam sa imi imaginez si nici nu voiam sa o fac pentru nu credeam in aceste lucruri si acum as bate pe cineva care mi-ar spune ca nu ii place Harry Potter. Toti prietenii mei stiu despre mine ca sunt obsedata dupa aceste filme si carti iar cine nu stie,nu ma cunoaste. Mi-am dorit tot timpul sa am mintea lui Hermoine,sa fiu haioasa ca si Ron ,sa fiu curajoasa ca Harry si sa am acel ceva pe care il are Luna! Si pana la urma, eu ii datorez toate acestea surorii mele. Ea m-a indrumat spre lumea acestea,m-a invatat ca nu toti ce par rai si duri sunt de fapt asa si ca la final iese la iveala ca de fapt sunt niste oameni buni care au pierdut ceva special din viata lor. Si tineti minte,nimeni nu o sa uite ca aceste filme si carti au existat! Always and forever till the end

  410. Aldescu Daniela-Elena

    Pot spune ca sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am savurat cu placere fiecare pagina a volumelor pline de magie,a filmelor pline de suspans( de nenumarate ori) dar si pentru ca stiu toate vrajile ! Cand eram mica,ma credeam un mic Harry si imi “vrajeam” parintii,pisicile,obiectele din casa,a fost magia copilariei mele.

  411. Nora

    De la primele fragmente, mi-am dat seama ca e o carte fermecata si interesanta. Am inceput sa ma bucur pentru Harry, Hermione, Ron, Luna, Ginny si Neville. Gandeam ca ei si stateam cu sufletul la gura cand urma sa se intample ceva palpitant. Visam, ma gandeam… Am inceput sa ma integrez in carte si sa lupt alaturi de ei. Si doar pentru ca am fost la Studiourile Harry Potter, doar pentru ca am citit si recitit cartile pana cand mama mi-a interzis, doar pentru ca mi-am facut ziua de nastere la un escape room Harry Potter, doar pentru ca mi-am luat cartea The Cursed Child la numai cateva ore dupa lansare, asta nu inseamna ca sunt fan Harry Potter, ci ceea ce simt o dovedeste.

  412. Alexandra

    N-am avut Harry Potter cand eram de varsta fetitei mele, atunci cand a descoperit acest univers. Am citit cartile cot la cot cu ea si le-am trait aventurile impreuna.

  413. Gribincea Andreea

    De cand eram mica m-a fascinat Harry Potter. L-am descoperit in momentul in care tata mi-a adus acasa unul dintre filme, spunand ca i sa parut interesant. Era Harry Potter si prizonierul din azkaban. I-am spus ca acesta sigur nu este primul si am mers sa cautam primul film. Dupa ce am vazut mare parte din ele au inceput sa ma intereseze cartile, stiind ca voi descoperi in ele detalii care nu s-au prezentat in film, asa ca am dat fuga la biblioteca scolii si le-am luat. Citindu-le, mi-am dat seama ca am avut dreptate si ca eram din ce in ce mai atrasa de lumea magica a vrajitorilor. Mi se pare extraordinar faptul ca J.K. Rowling a reusit sa creeze o astfel de lume magica. Nu sunt o colectionara la fel de mare ca si altii, dar consider ca sunt cel mai mare fan prin faptul ca am reusit sa intru in aceasta lume, ca am avut ocazia sa o descopar si ca m-am transpus cumva in mijlocul povestii. Eu nu traiesc cu Harry Potter. Harry Potter este o parte din mine acum.

  414. ioana

    Hogwards will always be my home. No matter how hard life gets I will always come back to where it all started, right at the beginning, and slowly I will rediscover the joy i once felt.

  415. Biancaa

    Pot spune ca sunt cel mai mare fan pentru ca atunci cand spun Harry Potter spun cea mai mare parte a copilariei mele. Am descoperit Harry Potter acum aproximativ 10 ani, cand aveam in jur de 9 anisori si m-am indragostit de aceasta lume inca de la primul film vazut. Am vazut seria complet de cel putin 3-4 ori si tin minte si acum nerabdarea ca urmatorul film sa apara in cinematograf si sa merg sa-l vad. Impreuna cu cei mai buni doi prieteni ai mei chiar pretindeam sa fim Harry, Ron si Hermione cand ne jucam afara si am fost cativa dintre acei copii care sperau sa primeasca scrisoarea de la Hogwarts la 11 ani. Harry Potter inca inseamna enorm pentru mine si mereu o sa insemne pentru ca imi aduce inapoi o multime de amintiri placute.

  416. Maciuc Mihai

    Ma chema Maciuc Mihai am 12ani, chiar daca aceasta carte este science-fiction ee te totusi deosebita fata de celelalte. De ce? Pai pt mine cel mai frumos lucru pe care l-am perceput in aceasta carte este IUBIREA si nu in ultimul rand sacrificiul. O mama se lasa onorată pt copilul sau daruind-ui o protectie vesnică…Prietenii isi dau viața pt Harry doar cu SPERANTA ca acesta il va bate pe lordul întunericului Toți isi pun încrederea intrun copil care teoretic nu stie cine stie ce magie dar totusi dragostea bate totul ….
    Acesta este motivul meu…

  417. Maria Oana

    Eu sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece acum 6 ani am intrat pentru prima oara in lumea magica a vrajitorilor si a vrajitoarelor si inca am ramas acolo. Sunt cel mai mare fan HP pentru ca eu ii consider pe Harry, Hermione, Ron, Ginny, Luna si pe Neville ca find familia mea. Tin minte cat de dezamagita am fost acum 3 ani, cand am implinit 11 ani, cand nu am primit scrisoarea mea de la Hogwarts. Inca o astept cu nerabdare. Universul Potter m-a facut unul dintre cei mai mari “Potterheads” posibile, am citit toate cartile de 4 ori fiecare (in afara de cea de-a patra, pe care am citit-o de 6), am vazut toate filme si acum in present citesc fan-ficuri de pe Wattpad cu lumea pe care am indragit-o cand eram copil pana in ziua de azi.

    Cand am auzit ca fratele meu mai mic a inceput seria am sarit in sus de bucurie. Desi inca sunt putin suparata ca e Gryffindor in loc de Ravenclaw. Cred ca pot sa ma obisnuiesc cu ideea aceasta.

    Poate nu sunt cel mai mare fan Harry Potter din lume, dar pot sa spun ca sunt foarte mandra sa fiu considerata Potterhead, Ravenclaw, Witch, Headgirl si Half-Blood. Mai sunt extrem de fericita ca toti oamenii care au commentat au fost uniti de un lucru atat de frumos precum Harry Potter.

    “Hogwarts will always be there to welcome you home.”

  418. Lorena Puscas

    Am fost, sunt si o sa raman fan Harry Potter! Ceea ce ramane in sufletul unui copil de la inceput, ramane pe veci indiferent de anii ce trec, acolo va ramane Harry! 🙂

  419. Loredana

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter pentru ca lecturarea volumelor mi-a adus ceva nou, mi-a oferit sansa de a ma dezvolta si anume: am invatat sa citesc in gand. Pana atunci credeam ca pot citi doar cu voce tare, dar datorita volumelor Harry Potter am reusit sa citesc in gand si sa pot citi mult si bine, fara a avea probleme cu vocea pe urma.

  420. Liliana Spiridon

    Desi am 38 de ani, sunt o fana a seriei “Harry Potter”, care m-a prins inca din primele pagini. Am gasit in aceste carti o magie care m-a fascinat si m-a facut chiar sa vad altfel viata. Imi doresc sa fie descoperite si de copiii mei.

  421. Sunica Georgiana

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca iubesc povestea , iubesc personajele , imi imaginez ca traiesc viata lor ori de cate ori vad filmele sau recitesc cartile. Sunt acolo , in lumea magica a lui Harry Potter !

  422. Lucian Ilie

    Am crescut cu cărțile Harry Potter…am așteptat după fiecare carte cu nerăbdare sa apară următoarea..am răbdat an de an pentru apariția lor, și ulterior după filmele corespunzătoare fiecărei părți..

    Este cel mai frumos roman pe care l-am citit.si l-am recitit..și l-am recitit!

  423. Balogh Kincso

    I don’t consider myself *the* greatest fan but one of them definitely. Once I was a grumpy kid who hated reading because it was compulsory. Then the Harry Potter-fever came along just in time to save me from illiteracy. When I graduated from the 4th grade my teacher said dead-seriously (and really annoyed) that she hopes I will stop reading during classes in the future. Or at least read something else besides those bloody Potter-books.
    I never stopped reading during classes. Or anywhere else for that matter. And I’ll keep reading those bloody Potter-books till I’m so old I’ll need someone to read it to me, hopefully an eager young grandkid who will fall in love with the same fantastic story about a boy who lived.

  424. Laura Mihalascu

    Baiatul meu, Vlad-Stefan, in varsta de 10 ani, este cel mai mare fan Harry Potter. A primit in dar volumul 1 in urma cu 6 luni dar a inceput sa il citeasca la sfarsitul lunii august. Dupa ce a citit primele 2 volume in limba romana (le-a terminat in 5 zile) a inceput sa citeasca in limba engleza. Nivelul lui la limba engleza era unul bun dar nu mai citise pana atunci nicio carte in limba engleza. I-a fost foarte greu, la inceput, dar dupa ce a trecut de primele 100 de pagini din volumul 3 totul a mers struna. A terminat toate cele 7 volume plus The Tales of Beedle the Bard, Quidditch Through the Ages si Copilul blestemat, in mai putin de 2 luni de zile. Intre timp a vazut si toate filmele. I-am cumparat diferite produse pentru a se juca: baghete, carti de colorat, carti postale, dar el isi confectioneaza baghete din diferite tipuri de lemn. M-a convins si pe mine si am inceput si eu sa citesc Harry Potter.

  425. Titu Mihalascu

    Nepotul meu este cel mai mare fan al lui Harry Potter.
    Am fost nevoit sa confectionez baghete pentru el si chiar sa ii cumpar maturi :).
    Cartea aceasta in mod cert iti starneste imaginatia.

  426. Mihalascu Alexandrina

    Sunt cel mai mare fan al lui Harry Potter deaorece eu consider ca sunt cele mai frumoase carti citite pana acum si pot fi citite la orice varsta.
    Am trei nepoti, Vlad, Radu si Alex, adevarati fani si ei. M-au determinat sa le citesc si eu.

  427. MIRELA

    Sunt la mijlocul volumului “Harry Potter si copilul blestemat”. Sunt un cititor compulsiv. Am citit toata seria. In fiecare an, inainte de Craciun, cand asteptam aparitia noului volum din serie, reciteam toate volumele anterioare. Iar dupa aparitia ultimului volum, cel putin o data pe an recitesc toata seria. Cu toate ca o stiu practic pe de rost.
    Traducerea facuta de dna Tatiana Dragomir are un mare defect: nu este facuta de un fan Harry Potter. Un fan nu ar fi simtit nevoia sa “imbunatateasca” traducerea, ci ar fi pastrat spiritul traducerilor anterioare. “Dementorii”, “polenul zvarr”, “polipotiunea” sunt doar cateva exemple de termeni pe care doamna traducator i-a inlocuit. La fel si numele personajelor si ale caselor: Malfoy in loc de Reacredinta, Longbottom in loc de Poponeata, Gryffindor in loc de Cercetasi etc. Parca doamna s-ar fi documentat urmarind filmele, nu citind cartile.
    Fanii stiu la ce se refera si fac traducerea instinctiv, dar traducerile dumneaei sunt searbede, lipsite de viata si obositoare.
    Pacat ca traducerea a incaput pe mana unei astfel de persoane.
    Altfel, chiar daca e vorba de un scenariu de teatru, nu de un roman, bucuria ramane: exista o continuare!

  428. Daria Buriu

    Eu sunt cel mai mare fan Harry Potter! Am citit toate cartile si am vazut toate filmele. Mereu am crezut si inca cred ca Hogwarts exista, la fel si Hogsmeade si toate celelalte locuri magice si speciale, care au locul lor intr-o parte din inima mea! La scoala, o data pe luna ne costumam in personaje din Harry Potter si ne punem intrebari-capcana, faceam probleme de matematica. De exemplu, atunci cand am invatat unitatile de masura, am facut exercitii cu cat va cantari un ceaun cu o potiune care contine: 2 grame de aripi de musca, 4 ochi de broasca, fiecare de 3 grame etc.
    Sper sa castig! Am deja o roba de Viperini facuta de bunica, desi pe Pottermore am iesit Astropuf. Mai am si ochelari Harry Potter si de Halloween vreau sa fiu Hermione.

  429. Carina Marza

    Salut! Sunt si eu printre fanii HP, deoarece imi place si mie la fel de mult. O poveste din viata mea bazata pe HP? Cand a venit momentul sa imi botez baiatul, am vrut sa aiba si el al lui Sirius Black. Zis si facut. Al lui Sirius Black este un tattoo artist, care daca cumva noi nu mai suntem, va putea sa-i arate multe tips&tricks. 🙂

  430. Fan#1 Harry Potter

    De ce ma consider cel mai mare fan Harry Potter? Simplu. Pentru ca nu sunt un fan care a citit toate cartile, care a vazut toate filmele si care a urmarit fiecare teorie si gluma si fact despre aceasta serie; am trait prin ea. Era nebunie; toata lumea o citea, toata lumea vedea filmele si toata lumea era fanul #1, asa ca am refuzat sa citesc, am refuzat sa vad despre ce este vorba, pana in urma cu 3 ani. Apele se potolisera, nimeni nu mai vorbea despre asta; incepuse nebunia Hunger Games. Asa ca le-am citit si le-am savurat probabil mai mult ca pe orice alta carte. In 5 zile terminasem cartile. In alte 2, filmele. De atunci, le recitesc in fiecare vara, ca un fel de traditie de vacanta. E probabil de prisos sa mentionez ca Harry a ajuns o parte din mine, ca plang de fiecare data cand moare Doby (si Sirius!!!) si ca inca astept scrisoarea de la Hogwarts ( mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?).

  431. Mirela Urse

    Pentru că universul magic creat de J. K. Rowling m-a fascinat încă de când am început să citesc cărțile, cu ani în urmă, și am așteptat apariția ultimelor volume cu la fel de multă nerăbdare și atunci, și acum.

  432. Visan Alexandru

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca aceasta este o carte plina de suspans, umor, aventura, patanii si …prieteni.Aceasta carte este una adevarata…ca o speranta care ne arata parca adevarul, o dorinta imensa de a stii daca ceea ce se intampla e chiar adevarat sau e doar o idee..un gand pe care orice fiinta inteligenta s ar gandi…sa raspunda? Sa nu raspunda? Poate nu ar reusi..dar poate nici nu ar vrea cu adevarat pentru ca suspansul, asteptarea si magia sa l cuprinda. Harry Potter e cartea sufletului meu, am citit o si recitit o. De fiecare data magia ma cuprinde si ma bucur ca o pot descoperi, e cartea pe care o ador din toata inima mea.
    Visan Alexandru, un scolar de 10 ani, de clasa a IV a.

  433. Izabela

    Sunt foarte incantata de ceea ce propune seria Harry Potter, ideea de scoala pentru magicieni. Am văzut toate filmele, am citit cărțile, am descarcat jocurile. Imi doresc sa vizitez scoala de magie din Polonia, mi se pare foarte frumoasa si interesantă aceasta poveste a lui Harry Potter.

  434. Raul Micsa

    Eu cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter deoarece m-am uitat la toate filmele iar cartile inca nu le-am citit pe toate dar le voi citi si imi place foarte mult idea de magie.

  435. Anda Tudor

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece fiecare intamplare si moment din viata de zi cu zi imi aminteste despre o parte dintr-o carte. Pe langa faptul ca am citit cartile de prea multe ori ca sa mai tin minte si faptul ca ma uit la filme in continuu, nu exista zi in care sa nu spun cate o replica din carti. Iubesc sa imi fac propriile obiecte personalizate cu tema Harry Potter si ador faptul ca impartasesc aceeasi obsesie cu prietena mea cea mai buna. In plus imi place sa cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca de Halloween, tot decorul meu era pe tema Harry Potter: Harry bebelus la usa camerei mele, o lampa hotoaica aurie atarnata de tavan si altele.

  436. Anastasia-Maria

    Copilaria mea nu se poate numi copilarie fara aceasta serie minunata. Am descoperit-o cand aveam doar 8 ani, si m-am lasat fascinata de lumea pe care Rowling a creat-o si a adus-o la viata. Ma consider cel mai mare fan Harry Potter nu doar pt ca detin cartile sau pentru ca am citit seria de 2 ori , ci pentru ca am crescut cu aceste personaje. Fiecare persona in parte mi-a dat o lectie de invatat, in special cei 3, Ron, Harry and Hermione. Am ras, am plans si am calatorit impreuna cu ei. Ma declar deja absolventa scolii de magie.
    Stiu tot ce trebuie stiut despre carte.
    Nu eu am ales cartea, cartea m-a ales pe cine, iar cartea a ales bine 🙂

  437. Ioana Palamariuc

    Nu ma consider fan Harry Potter doar pentru ca am citit toate cartile si am vizionat intreaga serie de filme . Acestea nu sunt cele mai importante detalii. Sa fii un fan e sa simti aceleasi emotii ca si personajele si sa traiesti cartea asa cum o fac ele. Sa iubesti atat de mult povestea incat sa crezi la un moment dat ca toate lucrurile acelea sunt reale, sa speri ca intr-o zi la geamul tau va aparea o scrisoare. De fiecare data cand vezi un tren, sa iti imaginezi ca se indreapta spre Hogwarts. Eu simt tot ce am spus mai sus, de aceea ma consider cel mai mare fan Harry Potter.

  438. AmaliutaAcadeluta

    Am doar 11 ani si deja am terminat aproape toata seria Harry Potter. Ma consider o fana pentru ca desi sunt doar un copil, am reusit sa ma teleportez in paginile cartii mele preferate. Iubesc toate personajele, mai ales pe Luna Lovegood. Toata magia creeata in acest uimitor univers a reusit sa imi transforme copilaria. Astept cu nerabdare sa vina scrisoarea si voi astepta pana la moarte. ALWAYS

  439. Alina Palamariuc

    Sunt un fan Harry Potter de foarte mult timp. Am citit multe carti, dar nimic nu m-a impresionat mai mult decat acestea. Sunt convinsa ca desi zilele trec, oamenii uita si totul isi schimba forma, Harry si prietenii lui vor ramane mereru. JKRowling, iti multumesc enorm pentru tot ce ne-ai oferit. Sunt unul dintre cei mai infocati fani, pentru ca sunt convinsa ca putini au reusit sa isi transpuna cuvintele citite in aceste carti, viitoare 8, in viata reala. Voi fi mereu de partea magiei, pentru ca fara speranta si magie nu ar mai exista nimic.

  440. Roxana

    Harry Potter a fost prima carte “mare” pe care am citit-o, cand aveam vreo 8 ani. M-a fermecat de la primele pagini, am citit-o in timp record(pentru mine) dupa care, de ziua mea, am cerut si celelalte volume care aparusera deja(de departe cadoul meu preferat). Filmul Harry Potter si Camera Secretelor a fost primul film pe care l-am vazut fara subtitrare. Pot spune deci ca Harry Potter m-a facut sa incerc si sa reusesc lucruri pe care pana atunci nu le mai facusem(nici nu vroiam sa aud sa ma uit la un film in engleza fara titrare, sau sa citesc o carte cu mai mult de 50 de pagini, inainte de Harry Potter). Sunt singurele carti pe care le-am recitit de multe ori.

    Vorbim de o serie care a incurajat copiii sa citeasca( dupa Harry Potter, chiar si copiii carora le era antipatic cititul si-au schimbat, de multe ori, parerea), care invata cititorul despre prietenie, loialitate si curaj, care cucereste prin atmosfera creata, care contine si glume pe ici pe colo. Ce altceva poti sa iti mai doresti de la o carte?

  441. Isabela R.

    Mi-am dat seama că sunt cel mai mare fan Harry Potter când eram încă în gimnaziu și impresia pe care mi-o lăsase citirea seriei a fost atât de puternică încât m-a motivat să fac ce știam că era corect, în ciuda faptului că urma să am probleme, doar ca să mă pot considera în continuare ca aparținând casei Cercetașilor.
    În toți anii care au urmat, am continuat să revin la această poveste, să recitesc cărțile de câte ori am avut ocazia, iar ele încă reprezintă cea mai bună evadare din viața cotidiană.

  442. Mihai Palamariuc

    Sunt un mare fan Harry Potter, impreuna cu fetele mele, si datorita lor am descoperit aceasta lume minunata. In general nu citesc SF-uri, dar J.K.ROWLING a reusit sa faca mult mai mult decat o carte simpla cu coperti si foi. A dat viata intr-un mod miraculos acestei carti fictionale si ma bucur ca va continua. Imi voi aminti mereu de personaje, de intamplarile prin care au trecut si la batranete, stand pe scaun, langa geam, inca voi astepta sa aterizeze pe pervaz o bufnita alba cu o scrisoare sigilata in cioc.

  443. Hanul G

    Ma consider cel mai mare fan din urmatoarele motive: am terminat toate cartile (+cartile anexe), am vazut toate filmele si ori de cate ori fac asta, simt ca portile lumii vrajitoresti mi se deschid, gata sa ma primeasca, pentru a porni in cele mai grozave aventuri

  444. Andreea Maria

    Ma pot considera cel mai mare fan inca de acum 7 ani, cand am inceput sa citesc ultimul volum, in ajunul Craciunului. Era singurul pe care il aveam in acel moment si nu am mai avut rabdare sa astept pana cand urma sa gasesc primele volume. Au fost primele carti pe care nu am putut sa le las din mana si pot spune ca am crescut cu seria Harry Potter, care m-a invatat ce inseamna bucuria de a citi. Tot cu Harry Potter am invatat engleza, citind fiecare volum in parte atat in romana cat si in engleza. Imi amintesc despre discutiile despre serie, despre cat de mandra m-am simtit atunci cand rezultatul unui test de pe internet mi-a spus ca la Hogwarts as fi facut parte din casa Viperinilor. Inca as mai revedea fiecare film la fel de incantata ca prima data si probabil ca nu m-as plictisi niciodata.

  445. Sofia Paiu

    Eu cred ca sunt cea mai mare fană Harry Potter pentru că, deși am citit toate volumele acum doi ani, dacă mă apuc încă o dată să le citesc tot simt suspansul și emoția acțiunii, chiar dacă știu ce se va întâmpla. Harry Potter este cel mai bun prieten pe care l-am avut în toată viața mea și abia am putut aștepta apariția volumului 8.

  446. LUANA

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter, deoarece la 11 ani am intrat in aceasta lume magica de care acum nu mai pot si nici nu as vrea sa ma despart vreodata. Atunci cand recitesc cartile cu Harry Potter am un sentiment foarte placut, ca si cum as apartine tinutului acela magic, dorindu-mi de fiecare data ca aceasta lume sa fie reala. Am fost foarte dezamagita, dupa ce am terminat prima carte si am realizat ca eu nu voi primi scrisoarea de admitere la Hogwarts. M-a fascinat aceasta serie inca din primele pagini citite si cred ca este uimitor modul in care sunt scrise cartile, cum a reusit autoarea sa fascineze o lume intreaga prin creatia ei : copii, tineri si adulti deopotriva.
    Sunt sigura ca vor mai fi multe alte carti care ma vor captiva, dar nicuna nu isi va pune amprenta asupra vietii mele asa cum a facut-o Harry Potter. Singurul lucru “rau” la aceasta serie este ca se termina…
    Ii sunt foarte recunoscatore lui J.K.Rowling, ca si alte milioane de persoane din intreaga lume pentru faptul ca ne-a unit intr-un mod unic si a facut pe multi sa indrageasca cititul. Nu cred ca ma voi satura vreodata de cartile si filmele cu Harry Potter. Atunci cand sunt trista vizionez un film, care ma binedispune instantaneu. Toate posterele, canile, cartile si baghetele magice pe care le am nu pot arata cat de mult inseamna acest univers magic pentru mine, ci doar ce va ramane vesnic in inima mea : admiratia si iubirea fata de aceasta poveste care mi-a marcat copilaria. Va fi cu siguranta o parte din mine si dupa ce anii vor trece, voi fi mereu o fana foarte mare….

  447. Patri

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece de fiecare data cand citesc cartea/ma uit la filme, o fac cu aceeasi placere si cu acelasi entuziasm cu care am facut-o prima data. Si credeti-ma, fac maratoane de Harry Potter cel putin de 2 ori pe an. Chiar daca stiu deja fiecare replica, fiecare rand din carte, fiecare scena din film, tot raman fascinata de acea lume pe care am descoperit-o la 11-12 ani si din care nu mai vreau sa ies niciodata. Harry Potter a fost, este si va ramane mereu o particica din mine. Iar in privinta scrisorii, chiar daca eu am incetat sa sper c-o s-o mai primesc, sper ca macar copiii mei sa o descopera in posta intr-o dimineata frumoasa 🙂

  448. Cătălin Daniel

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru că povestea mă face să întineresc și, ori de câte ori văd un film sau dau peste un obiect care-mi amintește de această lume magică, știu că nu m-am îndepărtat atât de mult de copilul care iubea aventurile micilor vrăjitori. Harry Potter este cel care mă ține conectat cu copilăria mea.

  449. Donescu Adina Maria

    Am citit toate cartile de cel putin 3 ori, am vazut toate filmele de cel putin 5 ori, am trait si retrait fiecare secventa sau emotie, stiu replicile perfect, am citit mii de scrieri inventate de fani, stiu toate pozele si meme-urile posibile si imposible, prietenii mei deja nu ma mai lasa sa le vorbesc despre aceasta carte, intreb pe oricine cunosc daca ii place Harry Potter etc. Am crescut cu Harry, nu este doar o carte pentru mine ci este CARTEA SUPREMA, nu exista nimic mai presus, nici o carte nu va invinge vreodata ceea ce reprezinta aceasta lume a magiei. Eu nu sunt doar fan Harry Potter, eu sunt parte din lumea aceasta, eu nu doar iubesc Harry Potter, eu traiesc Harry Potter!!

  450. Catalina Simona

    “Harry Potter” inseamna mult pentru mine. Este un loc unde pot evada de realitate, un loc magic unde mi-ar placea sa traiesc si eu. Cand citesc din carti, parca sunt in alta lume si uit de multe rani.

  451. Cozma Gabriela

    Nu mă consider fanul numărul 1, mă consider cel mai înrăin fan Harry Potter. De când am descoperit seria am devorat cărțile şi filmele. Vorbesc aproape non stop despre aventurile lor, iar camera mea e plină cu desene “Trioul de aur” şi alte personaje.
    Am încă momente când citesc cartea şi adorm cu ea.
    La Hogwarts este casa mea, alături de ei poate prin casa Slytheryn sau Ravenclaw 🙂

  452. Alexandra Malina

    Mereu am iubit magia si aventura. Cand am descoperit povestea lui Harry Potter am fost extrem de fericita, era combinatia perfecta. Am iubit personajele, le-am urmarit povestea cu sufletul la gura si am plans impreuna cu ele. Inca imi astept scrisoarea adusa de bufnita :))

  453. Hermione

    Ma consider un fan Harry Potter deoarece am citit toate cartile, ma costumez ca Hermione de Halloween si, de asemenea, am creeat o varianta personala a cartii (Volumul 9: Intoarcerea primejdiei). 🙂 😀
    Harry Potter este cartea mea favorita!

  454. Stefania

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter, deoarece am citit toate cartile de 3 ori pe fiecare in parte, sunt inebunita dupa aceste carti si as fi bucuroasa daca as castiga acest concurs i-as da jumate din premii colegei mele de banca, care nu are bani sa le cumpere, aceasta se numeste Monica Ionescu, care a citit toate cartile de pana acum de la mine, i-am si dat de ziua ei toate volumele cartii Harry Potter si s-a bucurat enorm de mult de cadoul facut, am si pijamale cu Harry Potter, facute de mama , care mi le-a dat de ziua mea.

  455. Daniel Dijmarescu

    Harry Potter a fost prima carte pe care am citit-o de bunavoie si care mi-a deschis calea catre universul cunoasterii si lecturii. Am plans la 11 ani cand nu am primit scrisoarea de la Hogwarts. Povestea m-a cuprins asa de tare, imi imaginam in fiecare seara cum e sa fii parte din casa Ravenclaw sau Slytherin. De abia astept sa iau parte la cursurile profesorului Snape sau profesoarei McGonagall si sa dau mana cu directorul Dumbledore. Harry Potter a fost cartea de capatai a copilariei mele si de asta consider ca eu sunt cel mai mare fan!

  456. Costi

    Nu stiu daca sunt cel mai mare fan, dar ma consider pentru ca am citit toate cartile Harry Potter si dupa ce le-am citit, am fost la un Halloween in Londra unde am observat o multiplitate de bomboane Harry Potter, precum Tarta cu melasa, Dulciurile în formă de cazane pentru poțiuni, Plăcinta jucătorilor de Quidditch, Sucul de dovleac, Acadele acide, Berea „Harry Potter”, Pateuri cu dovleac. Sper sa castig concursul!

  457. Sergiu

    Sunt un mare fan Harry Potter, pentru ca am citit toate cartile si mama mea mi-a facut o petrecere aniversara cu tematica Harry Potter, in care ne costumam in personaje din aceasta carte, eu am fost Harry Potter, iar sora mea a fost Hermione. Sper sa castig acest concurs!

  458. Ana Pasere

    Buna, sunt Ana Pasere si am 8 ani. Sunt in clasa a doua si va scriu pentru ca îmi place enorm Harry Potter.
    Il admir pe Harry pentru ca este curajos , inteligent , bun cu ceilalți si modest .
    Anul trecut, cam pe vremea aceasta, am terminat de citit primul volum si mi-a placut atât de mult încât i-am scris o scrisoare doamnei Rowling. Tatăl meu a tradus-o in limba engleză iar eu am căutat pe internet adresa fan-clubului Harry Potter.
    Nu eram sigura ca voi primi un răspuns însă după trei saptamâni am primit răspunsul , si nu oricum ci cu Owl Post.
    Mi-am imaginat de multe ori ca școala mea ar fi Hogwarts.
    Pe Harry nu l-am descoperit între colegii mei dar am cunoscut-o pe doamna McGonagal.
    Harry Potter a fost primul roman pe care l-am citit si abia aștept sa descopăr ce aventuri au mai avut Harry si prietenii lui in volumele următoare .
    Am învățat de la Harry, Hermione si Ron ca prietenia adevarata exista.
    Iar acum ma duc sa ma uit la Harry Potter din nou , prima parte.

  459. Joanne

    Viața mea graviteaza in jurul lui Harry Potter (sau, cel puțin, in proportie de 80%). Si nu vorbesc despre Harry Potter ca despre o simpla carte pe care am citit-o si mi-a placut foarte mult. Nuuuu… Aici a fost dragoste la prima vedere.
    Cred eu ca trebuie sa fii destul de maniac ca sa te uiti la ultimele filme pe ascuns, pentru ca nu te lasa mama. Si, cred eu, sa-ti strici ochii citind ”Printul Semi-Pur” pe sub plapuma, cu o biata lanterna, face parte din aceeasi categorie.
    Harry Potter face parte din mine si nu cred ca il voi mai putea scoate de acolo vreodata. Cartea si filmul m-au fascinat si sunt, fara dar si poate, numarul 1.
    Prin clasa a IV-a, cand a inceput ”Harry Pottermania”, mi-am dat seama ce drum vreau sa am in viața – sa fiu scriitoare. J.K.Rowling nu e doar o simpla scriitoare – e o vrajitoare care are un talent incomparabil, caci numai un vrajitor ar putea nascoci asa ceva ca Harry Potter.
    Si, cum am zis, ”Harry Pottermania” a ajuns la cote maxime, astfel incat o parte din vacanta de vara din acel an mi-am petrecut-o la Londra. Zau ca tot concediul numai gura mea a trancanit : ”Aia seamana cu casa lui Sirius!”; ”Uuu…Oare cabina telefonica duce in Ministerul Magiei?!” si tot asa. Va dati seama ca nu am putut rata peronul 9 si ¾ si nici studioul unde s-a filmat filmul. Am fost scoasa cu forta de acolo. Am baut butter-beer, m-am urcat in celebrul autobuz din ”Prizonierul de la Azkaban” si aproape ca mi-am cheltuit toti banii pe broscute de ciocolata.
    Acum adorm in fiecare noapte cu doua postere Harry Potter in fata mea. Fac vraji toata ziulica. Am o colectie de obiecte inspirate din film: figurine, inspiratii dupa horckruxuri si stickere. Spun cu mandrie ca sunt un cercetas (o dovedeste si pottermore-ul ). Uneori mai cad visatoare in lumea minunata a magiei si mai iau cate un 6 la cate un test din lumea reala. Se mai intampla! In rest, visez toata ziua la ce eleva minunata as fi la Hogwarts (si jucator de vajhat, si mare belea, exact ca Harry)!
    Nu mai am mult timp de pierdut: trebuie sa prind expresul de la Hogwarts. Pe scurt: Harry Potter curge prin venele mele si da – sunt chiar cel mai mare fan care a existat vreodata!

  460. Raul Micsa

    Eu cred ca sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am vazut toate filmele si am citit si cartile si imi plac foarte mult mai ales ideea de vrajitori si magie.

  461. LUANAA

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter, deoarece la 11 ani am intrat in aceasta lume magica de care acum nu mai pot si nici nu as vrea sa ma despart vreodata. Atunci cand recitesc cartile cu Harry Potter am un sentiment foarte placut, ca si cum as apartine tinutului acela magic, dorindu-mi de fiecare data ca aceasta lume sa fie reala. Am fost foarte dezamagita, dupa ce am terminat prima carte si am realizat ca eu nu voi primi scrisoarea de admitere la Hogwarts. Aceasta serie m-a prins in mrejele ei inca din primele pagini citite si cred ca este uimitor modul in care sunt scrise cartile, cum a reusit autoarea sa fascineze o lume intreaga prin creatia ei : copii, tineri si adulti deopotriva.
    Sunt sigura ca vor mai fi multe alte carti care ma vor captiva, dar nicuna nu isi va pune amprenta asupra vietii mele asa cum a facut-o Harry Potter. Singurul lucru “rau” la aceasta serie este ca se termina…
    Ii sunt foarte recunoscatore lui J.K.Rowling, ca si alte milioane de persoane din intreaga lume pentru faptul ca ne-a unit intr-un mod unic si a facut pe multi sa indrageasca cititul. Nu cred ca ma voi satura vreodata de cartile si filmele cu Harry Potter. Atunci cand sunt trista vizionez un film, care ma binedispune instantaneu. Toate posterele, canile, cartile si baghetele magice cu Harry pe care le am nu pot arata cat de mult inseamna acest univers magic pentru mine, ci doar ce va ramane vesnic in inima mea : admiratia si iubirea fata de aceasta poveste care mi-a marcat copilaria. Va fi cu siguranta o parte din mine si dupa ce anii vor trece, voi fi mereu o fana infocata…
    Ma bucur extrem de mult ca am crescut alaturi de fantasticul trio : Harry, Ron si Hermione.

  462. King Arthur

    Ma consider cel mai mare fan, deoarece inca tin minte cat de mult imi enervam parintii sa imi cumpere cartile si sa ma lase la cinematograf, ca sa pot vedea filmele. Au trecut 13 ani de cand sunt fanul acestei serii, si momentan nu regret nimic.

  463. Beatrice

    Buna, ☺️

    In opinia mea, J.K.Rowling este autoarea care a reusit sa creeze un univers magic unde toata lumea se poate intregra. Ceea ce apreciez, in mod deosebit la aceasta serie de carti este originalitatea cu care este descrisa si diversitatea pe care o promoveaza: cel mai bun vrajitor, director al celei mai prestigioase scoli de magie se dovedeste a fi gay, apoi il avem pe cel mai curajos fricos, Neville Poponeata, care reuseste sa ridice sabia impotriva Lordului Intunecat, continuam cu Ron si Hermione, cel mai controversat si iubit cuplu, apoi copilul modest care devine faimos peste noapte, fara sa-si uite adevaratele valori.

    In aceasta lume este vorba despre prietenie, iubire, loialitate, curaj si acceptare. Iubesc felul in care personajele sunt conturate, iubesc actiunea prezentata si iubesc cum elimina orice prejudecati existente actual in societate.
    IUBESC MAGIA! IUBESC HARRY POTTER!!! ❤️❤️❤️

  464. Ema Georgiana

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca am citit toate cartile, traindu-le cu cea mai mare intensitate si pentru ca am urmarit filmele, si am rezistat sa vad tot, desi am o fobie ingrozitoare de paianjeni. In plus, am jucat fiecare joc aparut si am cumparat volumele copiilor nasilor mei, ca sa fiu sigura ca o sa il iubeasca si ei. 🙂

  465. Dobre Alexia

    Nu vreau sa încep sa înșir toate motivele pentru care m-am îndrăgostit de lume lui JK Rowling. Dar, probabil sunt printre putinii fani din România care nu s-a îndrăgostit doar de Harry Potter si viața lui, ci am încercat sa aflu tot ce am putut despre orice. Spre exemplu, sunt îndrăgostită de Draco Malfoy. E adevărat! “Băiatul rău” e pasiunea mea. Multa lume nu îl suporta deoarece nu îl cunosc pe Draco.
    Cam atât am avut de scris. Ador Harry Potter chiar dacă nu am intrat în fandom decât de 2 ani. Nu pot sa spun ca nu face parte din mine. Nu îmi imaginez viața fără Harry Potter .

  466. Radu C

    Harry Potter este seria care m-a facut sa iubesc lectura. Din momentul in care am patruns in interiorul lumii lui Harry, am inceput sa iubesc sa citesc. Sunt cel mai mare fan pentru ca mi-as dori ca scoala de magie sa existe si eu sa o urmez.

  467. Anca Mircescu

    Cred ca au trecut vreo 15 ani de la Craciunul care l-a adus pe Harry Potter in viata mea…de atunci e cumva cu mine tot timpul, o parte din mine e tot in patul in care am citit cartile pe nerasuflate, e pe peronul 9 si 3/4 asteptand trenul spre Hogwarts, e in diminetile cu Ron desfacand cadourile de Craciun, e in pozele miscatoare, in prietenie, in lupta pentru bine, in adevar si curaj.

    Sunt atat de multi Incuiati si atat de putini oameni care mai cred in magie. Hi hi…sunt convinsa ca suntem multi “cei mai mari fani Harry Potter”. Tocmai pentru lumea asta pe care nu cred ca o va putea egala vreodata o alta lume.

  468. Iulia

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca inca mai cred ca Hogwarts este locul ideal in care as putea trai :). Am crescut alaturi de personajele seriei si am invatat despre lume alaturi de ele. Ii iubesc.

  469. Stefania

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca Harry, Ron & Hermione au devenit prietenii fetitelor mele, atat de mult le-am citit cartile. Si cine nu i-ar iubi?

  470. Ioana

    Prin Harry Potter mi-am inceput calatoria prin lumea cartilor, un drum pe care probabil l-as fi aflat prea tarziu sau poate deloc; acum vizitez locurile care au inspirat povestea, ajungand pana acolo de unde a pornit totul (libraria din Porto), doar pentru a mai trai acea senzatie de la inceputul marii aventuri.

  471. Ana

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece camera mea este plina cu lucruri din Harry Potter si in viata de zi cu zi privesc pe geam si ma gandesc la Hogwarts. Cand merg pe strada mi se pare ca vad personaje din carte si ma apropii pentru a ma uita la trasaturi, ca apoi sa il introduc in imaginatia mea. Uneori cred ca pot sa vrajesc anumite obiecte si cu ajutorul unei baghete frumos confecfionate de mine petrec cateva ore bune incercand sa folosesc vraja Lumos, Nox sau chiar Petrificus Totalus pe animalul meu de companie. Atunci cand citesc Harry Potter ma inchid in camera mea si stau acolo peste 2 ore, citind si fiind alaturi de Hermione, Ron, Harry, Draco si multi, multi altii. Imi doresc atat de mult sa merg la Hogwarts! Dar il pot aduce mai aproape alaturi de premiul vostru!

  472. Minerva McGonagall

    Vă scriu din biroul meu de la Hogwarts. Vreau să vă felicit pentru minunatul concurs tineri vrăjitori. Toate răspunsurile merită câteva puncte pentru casele voastre. Dar, cred că premiul este al meu: Accio premiu!…..Ha…ha…Cel mai frumos mod de a-mi
    petrece dimineața de Halloween, în lumea Harry Potter. Însă, îmi pare rău să vă dezamăgesc, nu sunt șefa Cercetașilor. Sunt și eu o simplă Andreea și încă una din cei mai mari fani. Povestea e impresionantă și începe când avem 9 ani, cu o copie în limba engleză adusă de o colegă. Nu numai că am învățat limba lui Shakespeare cu ajutorul lui Harry, dar și o groază despre prietenie, curaj și jeleuri ciudate. Sunt atâtea de povestit : de la role-playing, pe care îl fac și azi cu surorile mai mici până la lecturi seara. Cred că am citit întreaga serie de vreo zece ori. Pe puțin…Acum, câteva statistici să vă convingă :
    – toate cărțile de la Egmont în dublu exemplar
    – baghetele magice ( colecția mi-am completat-o la stand-ul vostru de la Summer Well, ce fan…ceilalți erau la concert, eu cu bagheta lui Voldemort)
    – Cursed Child Screenplay
    – primele două cărți apărute la Arthur…Și lista ar putea continua…
    Universul Harry Potter e, pe scurt, casa mea. Iar grădina ar fi Hogsmeade,nu? Happy Halloween Potterheads!Să ne confruntăm cu un trol și să câștigăm!!!

  473. ELENA NITA

    Sunt cel mai mare fan Harry Potter pentru ca introduc in fiecare discurs pe el si pe prietenii lui. La scoala si acasa eu sunt “fata lui Harry”. Toti cei care ma cunosc imi spun asa! Am toate cartile (care le am citit), film (care am vazut, adica toate), am si bagheta lu Hermione Granger. Am ghiozdanul si penarul de Harry Potter care le duc la scoala (asa Harry, Ron si Hermione ma ajuta cu temele). De Harry Potter am o geanta care o iau peste tot cu mine. Dar nu poatesa lipseasca o parte din camera mea pentru lucrurile mele de Harry Potter si am o cutie plina cu poze din filmele. Stiu chiar cand compania de filme Warner Bros a facut filmele si cand, dece si cum J.K.Rowling (Joanne Kathleen Rowling) a scris cartile. Stiu toate vrajle (Lumos, Wengardium Leviosa, Expecto Patronum, Avada Kedavra, Aresto Momentum, Engorgio, Nox, Colloportus,…) si stiu sa cant la pian ca Hermione. Stiu toate cantecele care sunt in filme si le iubesc(Hedwige’s Theme, Lily’s Theme, Fireworks, Courtiad Apocalipse…). Cunosc potiunile. Stiu cum se numesc actorii din HP (Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Alan Rickman, Michael Gambon, Bonnie Wright, Matthew Lewis, Evanna Linch…)
    In viata reala ma comport ca personajele (Harry curajos, Ron haios, Hermione desteapta…). La scoala si profesori imi spun ca semen cu Hermione (sunt desteapta si semen cu ea). Este de 4 ani ca cunosc Harry Potter (cand aveam 8 ani).
    Dupa ce am descoperit lumea lui Harry, viata noastra este plictisitore si as vrea sa traiesc viata magica ca Harry!!!!
    IUBESC HARRY POTTER

  474. Madalina Balut

    Eu ma consider cea mai mare fana Harry Potter deoarece am citit aproape toate volumurile.Este cartea mea preferata si va ramane .O IUBESC

  475. Miruna Peligrad

    Mă consider cel mai mare fan Harry Potter, deoarece ,de cand am fost absorbita de acest univers magic, numai despre asta vorbesc. Am o gramada de lucruri pe aceasta tematica , am citit toate cartile de doua ori (inclusiv copilul blestemat) si am vazut toate filmele.
    Multi prieteni mi s-au alaturat , dupa ce le-am imprumutat cartile , dar nu este cineva care sa ma depaseasca in cunostinte.
    Aceasta serie este si va ramane preferata mea !!!!

  476. Antonio

    Ma consider cel mai mare fan Harry Potter deoarece am citit cărțile,am văzut finele (de 5ori fiecare )și încă vreau sa le mai văd ,lăsând-îmi imaginația sa zboare încă de la 12 ani.Harry Potter e cel mai tare

  477. Nicol

    Sunt ce-a mai mare fană Harry Potter pentru că am văzut și citit cărțile de la 10 ani și în fiecare an este ca o tradiție să urmăresc iar filmele și tot nu mă satur de ele nu pot spune mai multe pentru că este un secret scriu o carte pe tematica Harry Potter lucrez la ea de un an aproape și o voi posta cât de curând pe wattpad! Sper că o veți citi se numește ape înghețate


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.