Concurs de desen cu tema Toleranță – “Mergi o milă în pantofii mei”

Săptămâna Toleranței a dat startul unui concurs de creativitate.

Concursul de desen cu tema Toleranță – “Mergi o milă in pantofii mei” este o competiție de artă adresată copiilor cu vârste cuprinse între 5-14 ani.

Fiecare participant își va expune propria viziune despre toleranță într-o manieră originală. Vom exersa împreună arta toleranței pentru o cauză nobilă. Primele 30 de lucrări apreciate și comentate pe Facebook-ul Școlii Olga Gudynn vor transforma Secția de Oncologie a Spitalului Marie Curie într-o lume colorată si curajoasă. Citiți regulamentul concursului pentru detalii legate de înscriere.

“Mergi o milă în pantofii mei“ este și un sfat bun. Copiii noștri vor învăța să-i respecte pe ceilalți și pe sine dacă ei își imaginează că sunt în locul celorlalți.

Mulțumim că ne sunteți alături pentru a încuraja limbajul copiilor prin artă.

Vă urăm mult succes!

Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este o instituţie de învăţământ preşcolar, primar şi gimnazial, din România, cu predare bilingvă, română-engleză, înfiinţată în anul 2001,acreditată naţional de Ministerul Educației (MECTS) şi internațional de Council of British International Schools (COBIS).
În prezent, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) găzduieşte, în cele 5 locații, situate în Bucureşti şi Pipera, un număr de peste 600 de copii de diferite naţionalităţi, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani şi un număr de 150 de angajaţi. Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform Curriculumului Național, Curriculumului Britanic Early Years Foundation Stage (pentru ciclul preșcolar) și Cambridge (pentru ciclul primar și gimnazial).



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.