Cursuri CREATIVE LEARNING (1)

CREATIVE LEARNING lansează în sesiunea de toamnă 3 cursuri noi: Personal Branding, Social Media, Nutriție & Wellbeing

Cursuri CREATIVE LEARNING (1)

Prietenii de la Creative Learning, școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți oferă idei despre cum să te reinventezi profesional și cum să-ți cultivi hobby-urile și pasiunile, lansează în sesiunea de toamnă 3 cursuri noi, toate tratând subiecte de actualitate atât din viața profesională, cât și din plan personal și al sănătății: Personal Branding, Social Media, Nutriție & Wellbeing.

Noile cursuri vin ca un răspuns la schimbările de dinamică a mediului profesional din ce în ce mai competitiv (Personal Branding), la nevoia de strategie în comunicarea business-ului prin canalele interactive ale mediului online (Social Media), precum și la dorința de a duce o viață cât mai sănătoasă și echilibrată în ciuda constantei reprezentată de schimbare și lipsa timpului calitativ (Nutriție & Wellbeing).

Aceste 3 cursuri noi se adaugă celorlalte 4, inițiate la începutul acestui an, care vor fi reeditate, bucurându-se de un mare succes:Graphic Design, Design Interior, Ceramică – design de obiect, Strategie de brand.

 

Sesiunea de toamnă 2014 începe pe 14 octombrie, iar numărul de locuri pentru fiecare curs în parte este limitat. Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri consistente de weekend), iar training-urile intensive au până la 6 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu.

Profesioniștii de top care se alătură echipei de profesori CREATIVE LEARNING începând cu această nouă ediție sunt Larisa Petrini (Managing Partner Saatchi & Saatchi PR și Health & Wellbeing Coach), Simona Gherasim (Associate Certified Coach și Personal Branding Strategist) și Andrei Roșca (General Manager al agenției de Social Media – Spada și coach cu certificare internațională).

 

Cursul de Personal Branding se adresează profesioniştilor care îşi doresc să avanseze mai rapid în carieră sau să îşi crească afacerea mai repede fructificându-şi resursele unice. Obiectivul acestui curs este să te acompanieze în a-ți descoperi brand-ul personal și să te învețe cum să îl comunici eficient. Atunci când descoperi ce ai valoros de oferit şi comunici acest lucru angajatorilor sau clienţilor devii un must-have şi îţi asiguri nu doar un loc de muncă, ci o carieră de succes, orice semnifică aceasta pentru tine: o poziţie de prestigiu, recunoaştere publică, venituri bune, clienţi numeroşi, sentimentul contribuţiei pozitive în viaţa celorlalţi etc.
Cursul este susținut de Larisa Petrini, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul comunicării, având expertiză în Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criză, și de Simona Gherasim, certificată ca Personal Branding Strategist de către Reach, liderul mondial în domeniu. Împreună formează echipa Shero, un proiect care oferă prima formulă completă de branding personal, adresată femeilor din România.

 

Cursul de Social Media (de la storytelling la indicatori de performanță și măsurarea vânzărilor) se adresează celor care au un junior level & mid-level în social media și marketing online, în companiile pentru care lucrează, precum și profesioniștilor din alte domenii, care doresc să obțină performanță pentru brandul și business-ul lor.Ce obiective urmărești să atingi prin canalele de Social Media, care sunt acestea, ce scopuri îți definești prin fiecare în parte și cum măsori rezultatele sunt doar o parte din întrebările la care acest curs îți va răspunde.
Cursul este susținut de Andrei Roșca, coach cu certificare internaţională şi manager al agenţiei de Social Media – Spada. De 8 ani activează în online ca om de marketing cu experienţă în vânzări şi un portofoliu consistent de campanii de marketing măsurabile.

 

Cursul de Nutriție & Wellbeingse adresează tuturor celor care au nevoie de soluţii practice pentru un stil de viaţă sănătos, vor să obţină o sănătate optimă și cred într-o abordare preventivă a sănătăţii.Pentru că nu este îndeajuns să mănânci sănătos dacă nu trăieşti sănătos, cursul de Nutriţie & Wellbeing îşi propune o schimbare de paradigmă, în care hrana pentru minte, corp, suflet şi spirit este armonizată în aşa fel încât să poţi face uşor tranziţia către un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.
Cursul este susținut de Larisa Petrini, care, pe lângă cei 12 ani de experiență în comunicare, este Health & Wellbeing Coach certificată de Institute of Integrative Nutrition din New York, ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day în România şi fondator The Wellbeing Manifesto. Larisa este trainer acreditat de peste 8 ani. Cursul de Nutriție & Wellbeing pune laolaltă pasiunea sa pentru sănătate holistică și nutriție integrativă cu instrumente de coaching și cunoștințe adunate în peste cinci ani de documentare și studiu.

 

Unde se desfășoară cursurile

La Impact Hub Bucharest, un spațiu de design, unul dintre cele mai frumoase din București.
Adresa: Str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii, pe Splai, la 2 minute de stația de metrou.

 

Informații și înscrieri

Informații pe larg despre fiecare curs în parte (biografii profesori, programele cursurilor, costuri, desfășurare) găsești accesând site-ul www.creativelearning.ro.

Înscrieri la: contact@creativelearning.ro

Tel.: 0721 98 44 67
Facebook Creative Learningcreative learning



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.