Cult Contest 6

Concurs Cult Contest, editia 06Cîştigătorii ediţiei a patra CULT CONTEST au fost Ovidiu GROZA, Andreea CIURDARU şi Dan ILEŞOI, iar premiile romanul Cît te mai iubesc de Luis Leante, un set de ceai Harlequin Bone China Mug şi ultimul album al lui Manu Chao, Baionarena.

La ediţia a cincea au cîştigat Dora MIRCEA-RADU, Elsa ŞEICA şi Diana POMIAN – premiile pe care şi le-au disputat: albumul Petala cu bonus CD de Alexandru Andrieş, un ceainic Express şi Nimicul de temut, autobiografia lui Julien Barnes.

Aşteptăm taloanele ultimei ediţii CULT CONTEST la librăria Cărtureşti din Iulius Mall (Cluj-Napoca) – răspunzînd corect la întrebare puteţi cîştiga premii constînd în cărţi, CD-uri sau accesorii de ceai. Cîştigătorii se trag la sorţi dintre taloanele cu răspunsul corect, iar numele lor sînt făcute publice pe http://blog.carturesti.ro şi http://cluj.24fun.ro. Aceeaşi persoană nu poate cîştiga de două ori. Mai multe taloane cu acelaşi nume nu aduc nici un avantaj. Adresele de mail de pe taloane vor intra în bazele de date 24-FUN şi Cărtureşti şi vor putea fi folosite în acţiunile de promovare.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.