game-of-thrones-mana-regelui

Cum să nu ieși în evidență în peisajul din Game of Thrones

Povestea tronurilor a început, așteptarea a luat sfârșit sau a devenit și mai apăsătoare, de la săptămână, la săptămână. Pentru că visele lungi de vară sunt populate de Daenerys, Tyrion și Cersei, iar tu te vezi deja pășind în deșertul Targeryenilor sau navigând corăbiile Casei Greyjoy, ne-am hotărât să îți venim în ajutor.

Știm deja că nu e bine să ieși în evidență în peisajul din poveștile lui George R. R. Martin. Am strâns laolaltă o selecție de produse care să te ajute ca și în vise să fii protejat de the dead walkers sau să te camuflezi într-un veritabil wildling.  

A Game of Thrones – Mâna Regelui 

Un joc de cărți  nu are cum să dea greș în serile lungi, de la marele zid.
game-of-thrones-mana-regelui

Scenariul ar putea fi acesta: Regele din Westeros și-a anunțat intenția de a numi o noua Mână a Regelui. Varys se strecoară printre nobili, șoptind diferite nume și căutând sprijin. Dar va reuși el să obțină mai multă susținere pentru tine sau pentru adversarii tăi? În acest joc inteligent, doi până la patru jucători strâng cărți de personaje pentru a obține cât mai multe drapele de Casă. Jucătorul cu cele mai multe drapele câștigă. Jocul conține cărți cu personaje ale celor 7 case Stark, Greyjoy, Lannister, Targaryen, Baratheon, Tyrell și Tully. Nu vor lipsi nici Varys, complici, drapele sau cioara cu 3 ochi.

Game of Thrones: Valar Morghulis 

Te sfătuim să ții evindența răvașelor pe care corbii le duc des, de la o Casă la alta, pentru a nu fi niciodată prins pe picior greșit. Ai la dispoziție agenda Game of Thrones: Valar Morghulis.

agenda-got

Game of Thrones: The Hound’s Helmet

Nu ai cum să ratezi harta din Westeros. Trebuie să o ai mereu la tine. Alături de coiful pe care l-a purtat The Hound. Ideea principală e să rămâi în viață de la un episod la altul, iar asta nu e o treabă ușoară pentru niciun personaj.

the-hound-kit

Breloc – Game of Thrones House of Targaryen

În lungile călătorii dintre ținuturi, vei întâlni cu siguranță prieteni dar mai ales dușmani, vizibili sau ascunși bine, la prima vedere. Pentru că va trebui să îți fie ușor să îți ascunzi identitatea la nevoie, cel mai indicat este să folosești un versatil breloc pentru cheile de la sertarul cu secretele Casei tale.

brelocgot

Suport pahar – Game of Thrones Stark

Fiecare dintre noi are simpatii pentru o Casă sau alta, așa că vrem să îți fie și ție ușor să îți arăți afinitățile, chiar dacă vremurile sunt deosebit de tulburi în Game of Thrones. Berea nefiltrată nu lipsește din poveste, așa că o vei savura cu mai multă plăcere folosind un support de pahar – Game of Thrones Stark.

suport-pahar

Povestea ta poate merge mai departe în urzeala tronurilor celor 7 regate. Noi am creat un raft special, de unde să te inspiri, iar restul depinde de tine.

Valar Morghulis!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.