Concert_ANOUAR_BRAHEM

Două zile până la concertul Anouar Brahem Quartet la Jazz Night Out

Concert_ANOUAR_BRAHEMAnouar Brahem Quartet concertează joi, 12 mai la Sala Radio în cadrul proiectului Jazz Night Out. Categoriile de bilete II și III sunt  deja sold out și mai sunt foarte puține bilete în vânzare la categoria I.

Anouar Brahem va prezenta publicului cel mai recent album al său, ”Souvenance” apărut la prestigioasa casă de discuri ECM. Maestrul tunisian al oud-ului propune de această dată un proiect pe cât de altruist pe atât de personal, o muzică sensibilă, pasională și convingătoare.

Albumul ”Souvenance” este, în același timp, o extensie și o îndrăzneață delimitare de tradiția pe care oud-ul o reprezintă, Anouar Brahem poziționându-se suveran între respectul față de instrumentul său străvechi și dorința de a inova. Artistul reușește să desprindă muzica arabă de barierele tradiției și să o introducă în actualitate, în prezentul generației sale, reconfirmând astfel oud-ul ca un simbol al continuității culturale.

Cel mai recent album al lui Anouar Brahem presupune și o formulă inedită de prezentare, alături de el evoluând pe scenă muzicienii Franҫois Couturier la pian, Klaus Gesing la saxofon sopran și bass clarinet și Björn Meyer la bas electric.

Program

Concertul Anouar Brahem Quartet -Souvenance are loc pe 12 mai, ora 20’00 la Sala Radio din București.  Evenimentul este susținut de Sensiblu și AVstore- Magazin specializat de echipamente HIFI și CINEMA.

 Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Biletele rămase în vânzare pentru acest eveniment costă 175 de lei și pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) , online pe www.eventim.ro și în seara concertului de la punctul de vânzare Eventim, de la Sala Radio.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts şi Jazz Night Out.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=IkGM0BR9KYI



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.