Superlibrarii 600p400 (1)

Editura Nemira lanseaza campania “Superlibrarii”

Superlibrarii 600p400 (1)Editura Nemira lansează campania „Superlibrarii” prin care vrem ca, împreună cu aceia dintre voi care se bucură de plăcerea lecturii, să îi facem cunoscuţi pe cei care îşi dedică viaţa cărţilor – librarii, cei care, de multe ori neobservaţi, ne schimbă viaţa prin recomandările de lectură pe care ni le fac.

În săptămânile ce urmează, vei auzi vorbindu-se mult despre „Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry”, de Gabrielle Zevin, un roman emoţionant despre un librar, dragostea de cărţi şi dragostea pentru ceilalţi. Suntem siguri că şi toţi cunoaştem oameni îndrăgostiţi de cărţi, a căror viaţă este dedicată acestora cu pasiune în spaţiul cochet al librăriilor, asemenea lui A.J.Fikry, iar acum este momentul ca toată lumea să afle cine sunt!

Prin urmare, dacă ştii un librar care le face viaţa mai specială celor din jurul său sau dacă acest librar ţi-a schimbat chiar ţie viaţa recomandându-ţi o carte de neuitat, atunci spune-ne cine este şi fă-i cunoscută povestea pe blogul Nemira. Cele mai frumoase poveşti vor fi premiate.

Între timp, urmăriţi seria de interviuri cu librari care vor apărea pe tot parcursul lunii iunie pe site-urile şi blogurile care ne susţin campania.

Librării partenere: Humanitas, Cărtureşti, Librarium, Compania de librari CLB.
Susţinători: Adevărul.ro, Bookaholic, Bookblog, Booktopia, Sub25, Blogul unei cititoare de cursă lungă



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.