Concertul Anathema din 19 noiembrie se mută în clubul The Silver Church

ARTmania a decis să mute concertul de la Arenele Romane în clubul Silver Church, din motive de ordin logistic. Noua locaţie oferă cea mai bună instalaţie de sunet live din Bucureşti dar şi atmosfera perfectă pentru un concert Anathema.

Săptămâna Anathema va începe marţi, 16 noiembrie, în clubul Control din strada Academiei, nr. 19. De la ora 19:00, fanii vor putea urmări o proiecţie a DVD-ului Anathema – A Moment In Time, Live in Katowice 2006.

Întâlnirea de marţi va continua cu un concert al trupei Up To Eleven, dupa ce Djii de la Heavy Hour îşi vor prezenta selecţia dedicată concertului de vineri. Cunoscută iniţial ca Spitfire, Up To Eleven se află pe scena “alternative” din 2006 şi a cântat alături de Luna Amara, Nexus şi Voodoo. Anul acesta Up To Eleven se pregăteşte pentru lansarea albumului Escape, rezultat al evoluţiei şi maturizarii muzicale a trupei. Intrarea este liberă.

Până vineri, Anathema şi Petter Carlsen se ascultă online şi offline non-stop, iar vineri, 19 noiembrie, de la ora 19:00 ne vedem în Silver Church Club. Seara va fi deschisă de Petter Carlsen, acompaniat de o parte a membrilor formaţiei Anathema. La ora 20:00 va începe concertul trupei principale: Anathema promite două ore de muzică – piese binecunoscute fanilor şi melodii de pe cel mai nou album, We’re Here Because We’re Here.

Concertul Anathema de pe 19 noiembrie din clubul The Silver Church va fi urmat de un after party în clubul Fire din Lipscani, pe strada Gabroveni, nr. 12. Petrecerea este asigurată de Silviu Dănăilă de la Radio Lynx, de la ora 22:00 până în zorii zilei. Intrarea este liberă.

Ultimele bilete la concertul Anathema costă 85 lei în avans, 90 lei în ziua evenimentului şi sunt disponibile în reţeaua Librăriilor Cărtureşti.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.