panda_9vremparinti_F3b

Noi vrem să citim împreună! O întâlnire cu poveștile Pandora M

   Editura Pandora M și site-ul 9vremparinti.ro vă invită sâmbătă, 9 aprilie, ora 11.00, la un eveniment interactiv dedicat copiilor și părinților. Evenimentul va avea loc în spațiul de basm special dedicat copiilor – Mansarda Librăriei Cărturești Verona (Strada Pictor Arthur Verona 13-15).

Cei mici vor avea ocazia să petreacă o oră în compania poveștilor din cărțile Ziua specială a lui Elmer de David McKee și Neîmblânziții, prima carte din seria Spirite-Animale de Brandon Mull.

Vom citi împreună povești pe roluri, ne vom juca și vom organiza concursuri distractive. La finalul evenimentului toți copiii vor primi o carte cadou.

Cărțile Pandora M publicate special pentru copii în colecția PanDA sunt combinația ideală de text și ilustrație, pentru că am avut grijă să căutăm cei mai talentați ilustratori și cele mai frumoase texte. PanDA include cărți pentru preșcolari, în care imaginile minunate sunt însoțite de texte scurte – în proză sau versuri, dar și volume pentru elevii ciclului primar și gimnazial, ficțiune de cea mai bună calitate, alături de colecții prestigioase de cultură generală, care îi vor ajuta în dobândirea unor cunoștințe vaste.

Site-ul 9vremparinti.ro a fost înființat de Simona Calancea după 20 de ani de experiență în presa scrisă, tv și online. A făcut parte din echipele unor produse editoriale de succes (Unica, VIVA, Avantaje), a coordonat revista PLAI cu BOI și a fost redactor-șef al revistei Baby. Site-ul 9vremparinti.ro își propune să ofere răspunsuri părinților care știu că ”să ai un copil nu te face un părinte, așa cum să ai un pian nu te face un pianist”.

panda_9vremparinti_F3b

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.