carmen 3d

Hollywood Multiplex, Royal Opera House si Real D prezinta Carmen 3D

Sâmbătă, 5 martie, la orele 18.30 va avea loc, în premieră absolută în România, lansarea celebrei opere Carmen de Georges Bizet, în format 3D RealD, la Hollywood Multiplex!

Pe parcursul a 4 reprezentaţii, spectatorii Hollywood Multiplex vor avea şansa de a trăi experienţa unică a unei opere clasice realizată în cel mai performant sistem 3D din lumeRealD – şi prezentată în exclusivitate de către cinematograful Hollywood Multiplex.
Opera Carmen de Bizet prezintă mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tânără ţigancă superbă a cărei iubire este pe cât de efemeră, pe atât de pasională şi care are un efect devastator asupra bărbaţilor care o întâlnesc. Brigadierul Don Jose însuşi se îndrăgosteşte iremediabil atunci când o vede pe Carmen pentru prima oară, iar gelozia îi va anihila complet simţurile până la crimă atunci cand tânără îl părăseşte pentru un alt bărbat.

O co-producţie RealD şi Royal Opera House din Londra, filmul Carmen 3D promite să-şi poarte spectatorii într-o călătorie magică, pe covorul fermecat al unei povesti pline de iubire cu tote ingredientele ei: pasiune, gelozie, trădare.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.