Revista Comics nr. 30

Revista Comics lansează ediția aniversară de 5 ani în Cărturești Fandom

Revista Comics nr. 30Vineri, 1 aprilie, de la ora 18:00, revista Comics lansează în Cărturești Fandom o ediție specială pentru fanii BD din România. Noul număr este un prilej de a sărbători cinci ani de benzi desenate, 30 de numere ale revistei – fiecare cu câte un invitat special – , peste 90 de autori publicați, câteva zeci de expoziții și evenimente organizate în București, Constanța, Sibiu și Iași, un brand de evenimente (Bucuresti ComicsFest) și câteva zeci de mii de vizualizări online pe www.revistacomics.ro.

Cu ocazia lansării, Cărturești Fandom deschide în spațiul librăriei o serie de expoziții dedicate benzii desenate românești. Programul expozițional îl are drept curator pe Alexandru Ciubotariu, autor și colecționar de benzi desenate, ilustrator, street artist și creator al personajului urban Pisica Pătrată. Expoziția dedicată revistei Comics va aduce în atenția pasionaților de BD coperte și ilustrații din cele 30 de numere publicate până acum pe revista-comics.blogspot.ro

La numărul aniversar al revistei au contribuit: Alexandru Ciubotariu (coperta și interviu), Nilu Crocodilu, Alexandra Gold, Vlad Popa, Raluca Dragomir,comics.cevamarunt, Valentin Sava, Kape Illustration, Octav Ungureanu, Bored Pixel,Serban Andreescu, Radu Stoican, Laurentiu Butuc, Xenia Pamfil, Alex Talamba, Robert Obert, Ionuț Popescu și Alin Ivan cu al sau Vlady.

Acest eveniment are loc în: