flyer_program

În Parcul Cișmigiu răsare Copacul cu cărți!

Prima ediție a evenimentului va avea loc în perioada 21 iulie – 6 august

flyer_program

Bucureștenii se vor putea relaxa, în perioada 21 iulie – 6 august, într-un spațiu cu totul special amenajat în Parcul Cișmigiu.

Copacul cu cărți, un eveniment organizat de Asociația pentru Cultură Urbană și Mediu (ACUM), în colaborare cu Primăria Municipiului București și Centrul de Creație, Tradiție și Artă a Municipiului București – creart, își propune să trezească din nou interesul publicului pentru lectură, oferindu-i totodată alternative de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, într-o atmosferă destinsă.

Într-un oraș aglomerat și solicitant, în care suntem mai tot timpul pe fugă, nevoia de deconectare este evidentă. Toți bucureștenii, indiferent de vârstă sau statut social, sunt invitați în Parcul Cișmigiu să redescopere plăcerea de a citi o carte bună sau de a asculta o muzică relaxantă. Am pregătit de asemenea ateliere, ședinte de fitness cu instructori specializați, spectacole de improvizație sau proiecții de film. Sperăm că prima ediție se va bucura de succes și vom putea continua și extinde proiectul în următorii ani, a declarat Vlad Velcu, coordonatorul proiectului.

În Parcul Cișmigiu, în zona numită Peluza cu concerte (în spatele restaurantului Monte Carlo), vor fi amenajate mai multe zone: lectură, sănătate, sport, evenimente speciale și un spațiu pentru cei mici.

Organizatorii vor pune la dispoziția vizitatorilor cărți și audiobook-uri care vor putea fi folosite numai pe perioada șederii în spațiul special amenajat.

O serie de evenimente și activități completează programul Copacului cu cărți: ședințe de fitness susținute de instructorii Ilinca Hotăran și Florin Dragoș Palea, ateliere de creație (pictură pe piele cu Henna, space painting, body percussion, baloane uriașe din săpun), spectacole de improvizație susținute de trupa ImproFun, proiecții de film și recitaluri de jazz și blues.

Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Parteneri: Cărturești, Grupul Editorial Corint, La Biblioteca, Kfit, Onlinegallery.ro, Brigada de voluntari.

Parteneri media: Rock FM, TV City, Ring, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, IQ Ads, Sub 25, 121.ro, Urban.ro, suntmamica.ro, artactmagazine, PR Wave, Iqool, bigcitylive.ro, modernism.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.