afis carturesti 10 dec

Inaugurare CHOCO & WINE CORNER

miercuri, 10 decembrie 2014, ora 19:00
librăria Cărturești, Iulius Mall, Cluj

 
Ne bucurăm să vă anunțăm începerea colaborării cu doi distribuitori pe care-i prețuim mult: Smartframes, care aduc în România ciocolata Zotter, și Vin-de-Vie, promotori de vinuri europene artizanale. Inaugurarea standului pe care l-am creat pentru expunerea noilor delicatese va avea loc miercuri, 10 decembrie 2014, la ora 19:00, cu o degustare la care vă invităm să luați parte – atenție, intrarea e gratuită, dar participarea trebuie confirmată în prealabil la unul din numerele 0720824504 / 0744240006.

afis carturesti 10 dec

La baza selecției făcute de partenerii noștri de la Vin-de-Vie stă pasiunea lor pentru gustul autentic, cât mai puțin alterat în procesele de producție a vinurilor, și respectul pentru mediu. Sortimentele pline de personalitate propuse de ei provin de la domenii de mici dimensiuni din Franta și alte țări europene, unde producătorii au decis să sacrifice cantitatea și siguranța de dragul calității și purității gustului.

Ciocolata austriacă Zotter este singura ciocolată organică & fair trade produsă în Europa de la boabele de cacao la tabletă (bean-to-bar). In iunie 2014, reputata publicație Financial Times a nominalizat Zotter ca fiind UNA DINTRE CINCI CELE MAI BUNE CIOCOLATE DIN EUROPA. Totodată, Zotter a fost catalogată între cele mai bune ciocolate din lume cu mai multe varietăți, printre care ciocolata cu căpșuni (locul II în lume) sau ciocolata cu lapte 50% (locul I în lume), în cadrul singurei enciclopedii a ciocolatei ce inventariază și analizează sute de producători de pe toata planeta (DER SCHOKOLADENTESTER de Georg Bernardini).

Mai multe detalii despre produse și, mai ales, gusturile lor uluitoare vă invităm să descoperiți la inaugurarea de miercuri!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.