indragostiti-de-carti-fredo-si-pidjin

Îndrăgostiți de cărți: reduceri la cărți amorezate și stickere Fredo and Pid’Jin

indragostiti-de-carti-fredo-si-pidjinCum să nu iubești cărțile? Sunt mereu acolo când ai nevoie de ele – în bibliotecă, pe noptieră, în librărie, în geantă. Îți arată lumea din mii de perspective, îți spun povești de dragoste și aventuri, îți povestesc vieți întregi, te fac mai înțelegător și mai relaxat, te plimbă prin tot universul și îți arată că imaginația nu are limite.

În luna iubirii, le facem o declarație tuturor cărților de care ne-am îndrăgostit. Am pregătit în librării și online o selecție de titluri cu reducere de 20%* și cu mulți admiratori: Dragoste la 17,50$, Dragostea în vremea holerei, Lolita, Sex, shopping și un roman, Uite-așa o pierzi, Cum iubim, Scrisori către Vera, Cele patruzeci de legi ale iubirii și multe altele.

Ne-au ajutat cu declarația Fredo & Pid’Jin, cei mai simpatici porumbei malefici angajați în distrugerea lumii. Le mulțumim lui Eugen Erhan și Tudor Muscalu pentru vorbe și ilustrații și vă amintim că benzile lor desenate se găsesc acum și într-o carte musai de luat acasă.

De Sf. Valentin și de Dragobete veți primi în librării stickere cu cele trei ilustrații create de Eugen și Tudor pentru campania noastră. Și vor mai fi surprize în librărie pe această temă, dar le dezvăluim pe rând.

Carte diem!

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil în perioada 1-28 februarie. Reducerile nu se cumulează cu alte campanii și discounturi.

 There is 1 comment

Add yours

Post a new comment