Afis

Întâlnirile Medicamens

AfisTrăim într-o lume în care suntem tot mai asaltați de informații, uneori contradictorii, incomplete sau din surse pe care nu avem cum să le evaluăm. De aceea vă invităm la un workshop în care vom vorbi despre dezvoltarea abilităților de selectare a informațiilor și despre procesul decizional prin care trecem atunci când ne preocupă medicamentele pe care le luăm, noi sau copiii noștri.

 

Dana Marineci, farmacist, vă propune o abordare din perspectiva unui consultant în Managementul Terapiei Medicamentoase a dezbaterii privind rostul, siguranța și eficacitatea vaccinării. Să administrezi copilului orice medicament implică multă responsabilitate. E nevoie de dovezi și argumente solide. La finalul întâlnirii veți fi mai informați și mai siguri de alegerile pe care le faceți pentru cei mici.

 

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Cărturești, sâmbătă 21 noiembrie 2015 de la ora 11:oo, în Ceainăria Cărturești Verona.

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe bază de înscriere prin e-mail la contact@medicamens.ro sau la telefon 0758 559 257.

 



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.