cover-esf-bucuresti

Lansarea romanului „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

cover-esf-bucurestiIubitorii de literatură sunt invitați la lansarea romanului „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, o tânără autoare din România, stabilită în Italia. Evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie, ora 18:00 la Cărturești Carusel, str. Lipscani, 55, București.
Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea inițial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgostește înainte de a-l vedea. Îi cucerește inima, sufletul și trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relația virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei?
 
Un roman ce prezintă etapele din viața unei femei, povestite prin prisma a trei generații pe care le unește arta de a fi femeie – de a fi și a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranță și căutarea de sine. 
 
Maria Cristiana Tudose este autoarea blogului www.eusuntfemeie.com, care pe parcursul a ultimilor șase ani a ajuns la inimile a sute de mii de cititoare din întreaga lume.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.