Wild Olive Meet the Creator Invite-4

Meet the Creator! Despre parfumuri & responsabilitate socială cu Wild Olive

Cum se creează un parfum? Ce ingrediente se combină pentru a obține un săpun natural? Cum se construiește un brand în industria cosmeticelor naturale? Despre toate acestea ne povestește Mărioara de la Țară, o româncă plecată în Africa de Sud unde a dezvoltat brandul Wild Olive African Artisans. Vă așteptăm marți, 25 noiembrie, de la ora 18:30, în Ceainăria Cărturești Verona, la o discuție despre frumusețe, responsabilitate socială și antreprenoriat.

Intrarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru rezervări, scrieți un e-mail la inscrieri@carturesti.net. Wild Olive Meet the Creator Invite-4

Creat în anul 1997 în Cape Town, Wild Olive African Artisans este manufacturier de produse de baie, corp, casă și parfumerie. În prezent, portofoliul Wild Olive African Artisans cuprinde peste 200 de produse diferite, create din materii prime de calitate, de proveniență 100% naturală, din țările africane.

În 2010, Wild Olive a fondat Imizamo Yethu Crafters Educational Project într-un efort de a contribui la educarea și perfecționarea abilităților locuitorilor din Africa de Sud. Imizamo Yethu se poate traduce ca „oameni care s-au reunit”, pentru că mâinile lor sunt cele care dau formă săpunului și, în același timp, viitorului lor.

Credem în puterea născută din a fi foarte bun la ceea ce faci, și în libertatea pe care educația și practicarea unei meserii o aduc în viața fiecărui individ. Misiunea noastră este aceea de a educa și de a avea un impact pozitiv asupra celor din jur, în încercarea de a deveni maeștri artizani, dar și ambasadori ai unor produse de calitate impecabilă, cu eticheta Made in Africa”. Mărioara de la Țară, Wild Olive African Artisans

Fiecare săpun Imizamo Yethu Crafters poartă amprenta mâinilor care l-au creat, de la conceperea lui și până la forma finală de pe raft. Săpunul este 100% natural, manufacturat din ulei de măsline și ingrediente naturale de proveniență vegetală. Durează aproape șase luni pentru ca fiecare bucată să fie cât mai potrivită pentru pielea dumneavoastră, săpunul fiind lăsat să se usuce pe rafturi înainte de a fi ambalat în săculeți de pânză din bumbac organic, cusuți manual în fabrica Wild Olive din Cape Town.

Librăriile Cărturești susțin proiectul social Wild Olive, prezentând la raft produse din gama Imizamo Yethu Crafters.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.