ograda2014_web

OGRADA: târg de cultură și agricultură

ograda2014_web

18 – 19 octombrie 2014 | 11:00 – 18:00, Grădina Verona | Str. Arthur Verona, 13-15

Traiul după ritmul anotimpurilor este o realitate care dăinuie la țară și care există și la oraș în forme atenuate. Simțim și aici schimbarea vremii, nostalgia vacanțelor de vară, frustrarea aglomerației din trafic, dar și entuziasmul exploziei de culori de pe tarabele piețelor și melancolia ultimelor raze calde de soare prin parcurile ruginii. Sezonalitatea așadar ține de mersul firesc al lucrurilor, iar toamna fiind cel mai bogat anotimp are parte de tot soiul de sărbători dedicate recoltelor.

În miezul Bucureștilor, pe teren neutru, la fereală de cel mai aglomerat bulevard, dar în egală măsură departe de spațiul rural, sărbătorim și noi cu bucate câmpenești belșugul anului agricol care tocmai se încheie.

Îi așteptăm în Grădina Verona pe toți cei care au făcut downshifting sau care au crescut la ţară, dar şi pe urbanii prin definiţie cu înclinaţii gurmande şi gourmet să guste după pofta inimii şi recomandarea doftorilor din bucate câmpenești. Avem pastrame, ţuici, cârnați, legume din recolta nouă, must, bulz, dulcețuri, plăcinte şi multe alte delicii potrivite sezonului. Vă îmbiem și cu o selecție de cărți bune de mâncat, cu ateliere de gătit pentru copii sau cu mese rotunde despre traiul la țară, nutriție și creșterea unei afaceri sănătoase. Vom coace împreună cu Covata cu Maia, ne vom juca cu cei de la Creative Arts, vom găti cu cei de la Totul despre Raw și ne vom bucura de produsele celor de la Coșul de legume, Cămara Grecească, Ferma de sub Penteleu, 1000 de Chipuri, Murături de gospodină și partenerii noștri de durată de la Grădina Verona.

Organizatori:

Cărturești

Cu sprijinul lui Matei Dumitrescu, Investment Ready Academy

Parteneri media: Șapte Seri, TOTB.ro, Europa fm, Good Food.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.