afis-cesulet-carusel-3-001

Personaje cu povești strașnice se dau în Carusel

“Domnul Cesuleț Timpulescu este un ceas cu totul și cu totul special. E mic și delicat, vorbăreț, dar nițel leneș și, cel mai remarcabil lucru: e mereu în întârziere. Ați mai auzit așa ceva? Un ceas fără timp! Nu reușește nici în ruptul capului să se țină de program, orele trec pe nevăzute fără ca el să miște indicatoarele. Cei din jurul lui sunt disperați—habar nu au cât e ora și întreg programul e un haos!”

Sâmbătă, 15 octombrie, ora 11:00, Cărturești Carusel este locul unde ai întâlnire cu domnul Cesuleț Timpulescu și dorințele sale. Ce îi place să facă și ce nu? Care este programul său zilnic? La ce anume visează? Ce-l face fericit? Cum îl putem ajuta să se țină de ce are de îndeplinit? Hai să unim idee cu idee și să-l facem pe acest domn să își regăsească orele, să vadă importanța acestuia în viața noastră de zi cu zi. De la discuție la discuție să-i arătăm că timpul îl faci, nu îl ai.

Cu această reprezentație, Juxi Magic pornește într-o aventură cu piese noi, spectacole interactive pentru copii de la 1 la 12 ani și cu popas din două în două săptămâni la Carusel. Aceste întâmplări cu poveste, decorul și jucăriile folosite  pe parcursul lor, sunt creații ale mămicilor, îmbinate cu câte o poezie pentru copii, scrisă de Dana Predu.

Următoarea călătorie este programată pentru 29 octombrie și biletul este spre Halloween, cu zâmbete incluse.

Participarea la aceste evenimente se face pe bază de înscriere la juxi.magic@interpersonal.ro.

afis-cesulet-carusel-3-001

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.