HUE Carusel_7

Philips Hue la Cărturești Carusel

HUE Carusel_1În luna decembrie, avem invitat la Cărturești Carusel sistemul inteligent de iluminare Philips Hue. Pentru cititorii noștri, a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari:

Carusel: Stimate domnule Hue, ce ne puteți spune despre dumneavoastră? 
Philips Hue: Asa cum cititorii dumneavoastra au două mâini, două picioare si o minte sclipitoare, eu am 3 becuri (asta pentru inceput, ca pot sa am pana la 50, dar nu vreau sa fiu laudaros), un bridge si o aplicatie de mobil prin care le controleaza. Practic, mintea si bratul.

Carusel: La ce sunteti bun?
Philips Hue: O intrebare mai simpla ar fi: la ce Nu sunt bun? Pot sa sting si sa aprind luminile de la distanta (magie!), pot sa trezesc cu lumina calda chiar si cei mai somnorosi cititori, pot sa aprind luminile cand stapanul meu se intoarce acasa (nu prin telepatie, ci prin geolocatie). La o adica, ca sa nu-si intrerupa cititul uitandu-se la telefon, pot sa-i dau notificari luminoase cand primeste un mail. Dar cel mai si cel mai important, sunt bun la schimbari fara renovari: schimb atmosfera dintr-o singura apasare de buton. Pictez cu lumina.

Carusel: Ati fost cuminte tot timpul anului? Ne puteti spune o poezie pentru Mosu’?
Philips Hue:
Esti calm. Schimbi lumina. Esti energizat. Schimbi lumina.
Esti vesel. Schimbi lumina. Esti melancolic. Schimbi lumina.
Tu schimbi lumina si lumina te schimba pe tine.
Cea mai fericita simbioza, Tu si Hue!

Carusel: Minunat! Ce cadou ati vrea sa va aduca Mosu’?
Philips Hue: As vrea sa-mi aduca o casa. O familie. Un stapan. Cu multi copii, daca se poate. Cu catel, pisica, purcel si alte creaturi pe care sa le luminez si iluminez.

Carusel: Ii dam Mosului adresa. Ii spunem ca va poate gasi si la Carturesti. O urare in incheiere?
Philips Hue: As vrea sa schimbam urarea Ho, Ho, Ho, in Hue, Hue, Hue.There are no comments

Add yours