Ma-9-august-2003-1341

Portret de copil / 1 iunie 2014

Ma-9-august-2003-1341Simion Buia de la Academia de fotografie vă invită, cu mic cu mare, la un portret fotografic de ziua copilului! E gratis! Îmbracați-vă draguț, puneți-vă zâmbetul pe buze și veniți la un photo-shooting scurt și memorabil. E bine să aveți o fotografie realizata de un profesionist!

Ne-am gandit și la părinți! Ei vor savura, daca nu conduc, un pahar de Prosecco Dal Din, oferit de Imex Wines.

Când: 1 iunie 2014

Unde: Cărturești București, Str. Pictor Arthur Verona 13-15, la locul de joacă pentru copii, la mansardă

Orele: 11-17, conform programării din formular

Cum se desfasoara sesiunea foto?

Uite-așa: veniți cu bunătatea de copil la ora stabilită, schimbați câteva cuvinte cu fotograful Simion Buia, faceți cunoștință cu luminile de studio, lăsați timiditatea deoparte, zâmbiți larg și “CLICK” – portretul e gata! Nu dureaza nici 5 minute! Iar peste 3 zile primiti cea mai reușitaă imagine, via email, tocmai buna de pus pe Facebook sau trimis la prieteni.

Și noi vom face o galerie de imagini pe contul de Facebook al Academiei de fotografie cu toti copiii fotografiați.

Pentru a participa la mini-shooting trebuie neaparat să vă înscrieți la adresa http://www.academiadefotografie.ro/portret-de-copil-1-iunie-2014-carturesti-verona/, informațiile să fie exacte, ora la care vă programați să fie respectată. Cu o zi înainte, pe 31 mai, vă vom suna pentru confirmarea prezentei, ca atare – lăsați un numar de telefon “valabil”.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.