vw_pub2_photo by steve parker

Primul concert Victor Wooten la București

vw_pub2_photo by steve parkerE foarte posibil ca atunci când cauți pe Google „bass player” să fii întrebat dacă nu ai vrut să scrii „Victor Wooten”. În orice caz, iubitorii de jazz pot spune „mă simt norocos”. Victor Wooten vine în premieră la București.

Victor Wooten a câștigat de trei ori la rând titlul de basistul anului și are câte un premiu Grammy pentru fiecare coardă a basului său. Cinci. Tot atâția ani avea și la primul său concert, ca basist în trupa fraților săi.
Urmează o cariera fantastică, intră în topul Billboard împreună cu trupa Béla Fleck and the Flecktones, își pune semnătura pe 29 de albume, cântă împreună cu Stanley Clarke și Marcus Miller, iar revista Rolling Stones îl include în topul celor mai buni basisti ai tuturor timpurilor.

Victor Wooten concertează la Sala Radio împreună cu frații săi– Elijah ’Regi’ Wooten (chitara), Roy “Futureman” Wooten (tobe) si Karlton Taylor ( clape).

Concertul are loc Joi, 23 octombrie la Sala Radio la o noua ediție Jazz Night Out. Ora de începere este 20:00, iar accesul în sala se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toata durata concertului.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.