agende_concurs

Concurs: câștigă-ți agenda pe 2015!

agende_concursAnul bun se cunoaște din ianuarie! Dacă ai planuri mari pentru 2015, pune-le pe hârtie de acum și urmărește-le cum cresc. Noi te ajutăm să ți le organizezi cu o selecție generoasă de agende și calendare la reduceri de 50% și 60%.

Şi cu puţin noroc & inspiraţie, poţi începe anul cu una dintre cele mai frumoase agende din Cărtureşti. Ca să o câștigi, spune-ne:

– care este rezoluția ta pe 2015

– și care este agenda din ofertă, pe care ai vrea să o ai alături de tine anul acesta,

iar noi premiem cel mai interesant răspuns.

Lasă răspunsul într-un comentariu pe blogul Cărtureşti până marti, 20 ianuarie, şi miercuri afli dacă ai câştigat.

Succes & spor!

*Vă mulțumim tuturor pentru răspunsurile inspirate! Ne-am hotărât să premiem cea mai hotărâtă și mai literară aspirație dintre cele povestite de voi, așa că felicitări, Sorina, premiul e al tău! Vei fi contactată prin email pentru detalii. Sperăm să te vedem publicată în The Paris Review cât mai curând.

 

 



There are 26 comments

Add yours
  1. Alwssa

    Sa fiu mai ambitioasa, aventuroasa, curajoasa, puternica, determinata, altruista, dar sa raman cu picioarele pe pamant.
    Mi-as dori Moleskine Petit Prince Limited Edition 18 Months Pocket Weekly Diary-Planner Hardcover 2015.

  2. Mihai Dascalu

    Pe 2015 mi-ar place sa am agenda “Moleskine Star Wars Limited Edition Large 12 Month Weekly Diary Hard 2015” si sper ca acest an sa fie mai bun din toate punctele de vedere decat 2014. La multi ani tuturor!

  3. Ada Soare

    In anul 2015 mi-ar placea sa am mai multe activitati sportive (sa alerg in parc, sa joc tenis si volei, sa urc pe munte), sa vizitez Romania si Italia, sa continui sa gatesc pentru mine si prietenii mei. 2014 fiind anul in care am intrat la facultatea dorita, mi-ar placea sa ma fac remarcata in domeniul pe care l-am ales. In acest sens ma poate ajuta agenda Moleskine Minnie Mouse limited edition 12 Months Large Black Daily Diary 2015 😀

  4. Ingrid Vanta

    Pe 2015 mi-ar placea agenda Moleskine 12 mounths color a mounth poket daily diary/planner 2015. In acest an imi doresc sa reusesc sa fiu eu,sa pot sa depasesc toate obstacolele intalnite, sa nu ma dau batuta ,sa reusesc sa pastrez un echilibru in viata de familie, sa fiu o mama cat mai atenta la necesitatile copilului meu, si mai ales sa nu uit sa zambesc in fiecare zi.

  5. Calin Ionut

    Anul acesta mi-am propus sa particip la 3 maratoane… îmi doresc foarte mult sa îmi îmbunătățesc rezistenta si cum punea Mahatma Ghandi : “Puterea nu e rezultatul capacitatii fizice. Ci al unei vointe de nestăvilit”. Așa ca sunt ferm convins ca voi reuși sa îmi împlinesc visul.
    Agenda care m-ar incanta ar fi Legami 2015 large daily electric blue

  6. Cecilia

    2015: Un weekend grabit la Bruxelles!
    2015: O saptamana de vis in Barcelona!!
    2015: Concediu de vara pe o insula greceasca!!!
    Alegeti voi agenda care mi se potriveste

  7. artemisa

    Sunt adepta a listelor cu planuri, asa ca transcriu aici cateva din ele. Lista pentru 2015 am inceput sa o fac undeva in octombrie 2014 si cuprinde acum mai mult de 20 de idei, printre care: in acest an imi doresc sa am ideii creative si sa pot incepe un proiect de freelancer, sa incep din aceasta vara sa lucrez pentru licenta , sa imi cumpar un aparat foto pe film si sa fotografiez trecerile de pietoni , vreau sa lucrez mai mult pentru facultate si sa merg mai des acasa la Braila, sa plec la munte vara si sa fac un traseu, sa particip la targuri, sa citesc cat mai mult despre istoria artei si sa nu treaca o zi fara sa desenz. Mi-am propus in 2015 sa fac lucruri de care pana acum imi era teama, sa plec singura intr-un oras unde nu stiu pe nimeni si sa stau cateva zile acolo( asta este cam greu pentru mine, o persoana destul de timida)
    imi plac culori dar imi doresc o agenda cu alb si negru -“Moleskine Minnie Mouse Limited Edition 12 Months Large Black Daily Diary 2015” pe care am sa o umplu cu desene colorate

  8. Sorina

    Rezolutia 2015: sa fiu publicata in The Paris Review
    Agenda: Moleskine 12 Months Color a Month Pocket Daily Diary/Planner 2015

  9. Simona Deleanu

    In 2015 vreau sa am ambitia si puterea de a definitiva lucrarea de doctorat si sa-mi gasesc un nou job. Agenda pe care am ales-o este: Moleskine 12 Months Large Weekly Diary/Planner Magenta 2015.

  10. Căliman Cornelia

    Va fi un an memorabil din multe puncte de vedere, așa că mi-am propus să-mi fac acel blessing jar și în care să pun în fiecare zi câte-un bilețel cu ceva minunat din ziua respectivă. Inițial am început să scriu într- agendă, însă am păstrat “tradiția” cu borcănelul și în agendă am început să-mi fac liste și listuțe cu cele necesare pentru nuntă (v-am spus că o să fie un an memorabil). Totuși, cum din agendă am tot rupt foi… mi-ar trebui o agendă nouă și specială în același timp, așa că sper să câștig o agendă Moleskine Mickey Mouse Limited Edition 12 Months Pocket Black Weekly Diary 2015! 🙂

    http://librarie.carturesti.ro/moleskine-mickey-mouse-limited-edition-12-months-pocket-black-weekly-diary-2015-376991

  11. Mihaela

    Mai multe realizari pe plan profesional in acest an. Sunt o fire destul de organizata si o agenda este esentiala pentru mine. Imi notez ganduri, idei, recenzii pentru blog, examene, proiecte si lucrari pe care le am depregatit pentru Master dar si toate pregatirile pe care le am de facut pentru un eveniment ce va avea loc anul acesta in viata mea.
    Agenda care mi se potriveste este aceasta : http://librarie.carturesti.ro/moleskine-18-months-large-turntable-planner-brilliant-violet-hardcover-2015-379371
    Violet a devenit culoarea mea preferata in ultimul timp.

  12. Eliza

    Rezolutia mea e sa fiu mai “zen” (sa nu ma mai supar / stresez atat de des, sa nu mai am asa multe temeri nefondate legate de viitor) si sa ma bucur mai intens de lucrurile frumoase din viata mea.

  13. Maria

    Rezolutia mea este sa reusesc sa ma mut in strainatate pentru a-mi continua studiile. Totodata doresc sa invat limba olandeza, sa devin mai organizata si sa imi creez propriul drum in viata 🙂

    Agenda care doresc sa ma insoteasca in aceasta “aventura”, ajutandu-ma sa imi stabilesc prioritatile si sa imi aminteasca tot ceea ce voi avea de facut este Moleskine Peanuts Limited Edition Large 12 Month Weekly Notebook 2015 🙂

  14. Andreea

    Bună.
    În primul rând aş vrea să spun câteva cuvinte despre agendă. Sunt o fană a agendelor, întrucât îmi place să am activităţile cât mai bine organizate. Deoarece acesta este un concurs..deci agenda este un cadou, în cazul în care aş câştiga-o, aş prefera să fie o surpriză. Îmi plac surprizele!
    În al doilea rând, voi prezenta succint rezoluţia mea pentru anul 2015. În acest an mă aştept să fiu mai productivă(cu ajutorul agendei oferite de voi-glumesc:)) ), mult mai organizată şi mai eficientă în tot ceea ce voi face. De asemenea, sper să fiu mai deschisă spre nou, să învăţ încă o limbă străină şi să reuşesc să citesc cel puţin cât mi-am propus.
    Mulţumim pentru concurs.

  15. Mara

    Urmarind o binecunoscuta emisiune TV, am aflat ca anul 2015 va fi un an al realizarilor financiare asa ca doresc sa imi stabilesc prioritatile si afacerile astfel incat sa ma bucur de castigurile financiare . Agenda Moleskine 18 Months Large Turntable Planner Magenta Hardcover 2015 o consider perfecta pentru a-mi sta alaturi in acest an, iar culoarea este ideala pentru un strop de optimism zilnic.
    Multi pupici tuturor si va doresc ca dorintele voastre pt anul 2015 sa devina realitate!

  16. Ana

    Planuri pentru 2015?! Hmmmmm…..eu de obicei nu imi prea fac planuri dar cred ca sunt necesare deoarece trebuie facute cat mai ai ce planui.As vrea sa fiu mai concentrata mai productiva, sa nu ma supar atat de tare, sa nu poluez ata de mult, sa scriu ideile necontrolate care imi vin in minte si sa scriu povesti.Deasemenea vreau sa citesc mai mult si sa fac parte la mai multe Read-a-thon-uri, sa calatoresc,sa-mi perfectionez desenatul si sa invat sa fac poze poze.Vreau sa-mi si incep un chanel pe youtube.Vreau si sa fac voluntariat la un spital pentru avedea daca vreau sa devin medic sau nu.Dar cel mai important vreau sa reflectez asupra mea mai mult…Atat de multe rezolutii….dar cred ca mai bine ai multe planuri si indeplinesti mai putine decat sa ai de la inceput putine planuri si apoi sa indeplinesti implicit un numar mic.Daca as castiga (cu toate ca ma indoiesc ) as vrea Moleskine Peanuts Limited Edition 18 Months Large Weekly Diary-Planner Hardcover 2015.

  17. Raluca

    În anul 2015 vreau să citesc mai multe cărți decât în 2014. Agenda pe care mi-o doresc este Moleskine Minnie Mouse Limited Edition 12 Months Large Black Daily Diary 2015

  18. Angela

    Deoarece nu prea am avut noroc în 2014 în materie de note, îmi doresc să învăț mai bine, să citesc mai mult, și mai ales să îmi cumpăr mai multe cărți din librăria Cărturești care este aproape de mine. Nu vreau să o lungesc foarte mult pentru că nu am de ce, așa că sunt clar și la obiect. Îmi doresc din tot sufletul agenda
    Moleskine Minnie Mouse Limited Edition 12 Months Pocket Red Daily Diary 2015, pentru că mă duce cu gândul la copilărie.

  19. Nicoleta Domide

    2015… Imi doresc sa citesc mai mult, sa invat mai mult, sa pot ajuta mai mult.
    Imi place agenda Moleskine Minnie Mouse Limited Edition 12 Months Pocket Red Daily Diary 2015.

  20. Marian

    Imi doresc sa-i vad pe ai mei dragi fericiti, sa calatorim mai mult, sa ne bucuram de locuri frumoase.
    Agenda pe care mi-o doresc este: Moleskine Petit Prince Limited Edition 12 Months Large White Weekly Diary 2015


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.