afis indragostiti de carti_web

Îndrăgostiți de carte la Cărturești

afis indragostiti de carti_webSă fii îndrăgostit de cărți nu este o metaforă, ci o realitate pe care o recunoaștem în privirea celor ce petrec adesea ore în șir în fața rafturilor din librărie răsfoind, zâmbind, căutând și găsind următorul volum care să-i cucerească.

Un alt simptom al fenomenului e insomnia provocată de o poveste care te ține treaz în miez de noapte, chiar și după ce ai parcurs ultimul rand, și care te învăluie în regretul de a nu fi prizonier pentru trei vieți într-o carte frumoasă, care să nu se mai termine.

Cărțile nu diferă mult de oameni: și de ele te apropii și te desparți, le regăsești și redescoperi, si, mai mult de atât, cu multe cărți vei schimba mai multe emoții decât o vei face cu unele persoane. Fragile și lipsite de capacitatea de a se deghiza, cărțile se dezvăluie și cresc galateic sub ochii de Pygmalion ai fiecărui cititor, răsturnând mereu balanța de putere dintre îndrăgostit și obiectul afecțiunii.

Și cum noi, la Cărturești, credem în dragostea împărtășită, vă așteptăm în librărie unde, pentru orice achiziție din perioada următoare, primiți un cupon de reducere de 20% la orice carte în limba română* și 10% la decorațiuni, ceaiuri și accesorii de ceai,* pe care îl puteți folosi între 10 și 24 februarie 2015 la cumpărarea unui cadou pentru voi sau pentru o persoană dragă.

*reducerea nu se aplică în cazul titlurilor editurilor Publica, Preda și Adevăr divin 

* reducerea nu se cumulează cu alte oferte speciale și promoții.



There are 2 comments

Add yours