315×300

Raftul WWF de pe carturesti.ro

WWF și carturesti.315x300ro au pornit la drum împreună şi au alcătuit un raft online pe carturesti.ro – Raftul WWF -, dedicat celor care vor să (re)gândească întreaga ecuație a existenței lor pe Planeta Pământ.

Iată îndemnul celor de la WWF România, pe care sperăm să-l urmeze cei mai mulţi dintre voi: “Ești cititor pasionat. Te documentezi despre tactici de marketing, te pui la curent cu piața financiară, știi cum va evolua lumea digitală în următorii ani și în discuțiile cu prietenii activezi ușor dezbaterile politice.

Dar când ai citit ultima oară o carte despre natură? Priveşte cu atenţie şi deschidere şi ea îţi va dezvălui multe dintre soluțiile pe care le cauți. În Raftul WWF găseşti câteva titluri esențiale pentru completarea tabloului general al lumii în care trăim.Bamse si Griut

Dacă vrei să contribui, să fii parte activă din ecuaţie, adoptă simbolic un urs, râs sau tigru şi un pluş adorabil va decora propriul tău Raft WWF.”

Celor de la WWF Romania le plac, printre altele, agendele Moleskine pentru că folosesc hârtie certificată, cărţile care te învaţă să relaţionezi inteligent cu natura (şi, deci, cu tine însuţi), cafeaua bio sau călătoriile eco.

Aşadar, vă aşteptăm pe cărtureşti.ro cu recomandări de lectură, de adopţie, dar şi cu multe alte surprize în pregătire.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.