Concert_OMAR_SOSA

Ritmuri afro cubane la Jazz Night Out!

Concert_OMAR_SOSADe șapte ori nominalizat la premiile Grammy, pianistul cubanez Omar Sosa este un artist complex, cu o vastă capacitate de exprimare. Bucuria  de a cânta și libertatea ideilor din care se nasc compozițiile sale devin cu atât mai evidente în performanțele live, când pianistul creează pentru spectatori, transmite emoții, polarizează energiile. Artistul cucerește prin spontaneitate și comunică muzical extrem de transparent atât cu instrumentiștii de pe scenă, cât și cu audiența, astfel încât fiecare spectacol al său devine un eveniment unic, cu propria vibrație și identitate. Trebuie să-l vezi concertând pentru a înțelege în ce constă autenticitatea sa ca muzician și a avea adevărata dimensiune a artei sale.

Omar Sosa va prezenta la Jazz Night Out cel mai nou disc al său, Ilé, o revenire muzicală  la rădăcinile  afro-cubaneze, pe scenă fiindu-i alături Leandro Saint-Hill -saxofon și flaut, Childo Tomas- bas și vocal, Ernesto Simson la tobe.

Program

Concertul Omar Sosa Quarteto Afro Cubano are loc pe 30 iunie 2016, ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Biletele pentru acest eveniment costă 115, 145, 175 de lei în funcție de categorie, și pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.