poster-mic

Școlărești la Cărturești: târg de tot ce îți trebuie la școală!

Știm că luna august e pentru vară ce e duminica pentru restul săptămânii. Ești cu un picior în vacanță și cu celălalt în pragul unui nou an de școală. Încotro de aici? Să-ți faci ghiozdanul sau să dai o ultimă petrecere înainte să sune de intrare? La Cărturești avem un plan care îmbină pregătirile și distracția. Se numește Școlărești la Cărturești și este comandamentul central pentru operațiunea de înarmare cu rechizite și forțe proaspete. poster-mic

Din 14 august până în 1 octombrie, te echipăm cu tot ce îți trebuie la școală: ghiozdane, penare, pixuri, stilouri și creioane, radiere, carioci, acuarele, post-it-uri, foarfece, brelocuri, capsatoare, rigle, globuri pământești și tot ce crezi că îți trebuie ca să fii gata să ataci cele mai mari note la materiile preferate.

Tot ce tebuie să faci e să vii în librărie și să alegi din ce-am pregătit cu atenție peste vară – un ghiozdan nou, demn de o supergirl, un superman sau de un fan al emoticoanelor ca Pusheen, penare în tot felul de forme și culori, radiere care să te amuze de fiecare dată când le folosești, carnete în care să-ți notezi planurile și visele, umbrele care să facă zilele ploioase tolerabile și o mulțime de rechizite ingenioase pe care să le ai în dulapul cu rezerve.

În plus, anul acesta am creat împreună cu cinci tineri ilustratori români o serie de caiete pentru școală care te îmbie la scris temele. Colecția Momente. Schițe. Notițe are coperte semnate de Ioana Șopov, Paula Rusu, Andra Badea, Kadna și Andrei Popa și a fost gândită și produsă în România în cadrul proiectului ROD. Le poți folosi la școală, pe post de jurnal și oracol, ca suport pentru caligrafie sau ca loc liber pentru x și zero. Sunt proaspete, deștepte și delicios colorate, așa că sunt șanse mari să vă împrieteniți.

Veștile bune continuă cu o promoție care să facă și mai ușoară trecerea de la năzbâtii la studii:

Pe toată perioada târgului ai reduceri* la achizițiile din selecția Școlărești la Cărturești:

10% la cumpărături de minimum 100 lei

15 % la cumpărături de minimum 150 lei

20 % la cumpărături de minimum 200 lei

* Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții. Campanie valabilă în perioada 14 august-1 octombrie în limita stocului disponibil.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.