poster-sdp

SERI DE POVESTE 2014

poster-sdpFundația Principesa Margareta a României și Cărturești organizează între 16 și 20 decembrie cea de-a opta ediție “Seri de Poveste”, eveniment dedicat tuturor copiilor.
Pe parcursul a cinci seri, copiii și părinții sunt asteptați în librăria Cărturești din strada Arthur Verona, începând cu orele 19:00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive și interesante, pline de învățăminte și de surprize. Fiecare seara este una specială, cei mici fiind invitați să ia parte la reprezentații diverse: lecturi ale poveștilor preferate, teatru de păpuși și chiar interpretări muzicale.
Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a ne anunța prezența, vă rugăm să ne scrieți pe adresa seridepoveste@principesa.ro, menționând numele și vârsta copiilor participanți, precum și ziua în care doriți să participați.
Pe lângă latura publică, educațională, Seri de Poveste are ca scop și strângerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care îi sprijină prin Fondul Special pentru Copii , a căror lume trebuie să devină mai frumoasă de Sărbatori. Puteți face o donație online pentru a fi alături de acesti copii.

Flyer SDP A4+3mmB DTP



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.