stereo_web

Stereo MC’s, live la București, în cadrul turneului Collected

stereo_webLegendara trupă britanică Stereo MC’s vine la București miercuri, 26 noiembrie, în Control Club, în formula full live band, pentru a cânta, pentru prima dată în întregime, albumul care i-a adus un succes internațional fulminant – Connected. Show-ul face parte din turneul european de promovare a proaspăt-lansatului Collected, un box set aniversar ce cuprinde aproape toate înregistrările de pâna acum ale formației, remix-uri, și câteva piese noi, înregistrate la începutul acestui an.

Biletele, la prețul de 60 de lei, au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti și Humanitas, online pe www.eventim.ro și la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4).

Facebook event: http://www.facebook.com/events/553244544820922

***

Stereo MC’s au fost prima formație britanică ce a adus muzica hip-hop pe stadioane. Au rămas fideli conceptului original și au produs, de-a lungul anilor, propriul brand de hip-hop & dance, albume care s-au bucurat de un imens succes comercial și au schimbat scena muzicală europeană din ultimele decenii

Trupa a luat ființă la mijlocul anilor ’80, când Nick Hallam și Rob Birch s-au mutat din Nottingham la Londra și au început să facă o muzică ce nu semăna deloc cu glam-ul și punk rock-ul pe care îl ascultaseră în tinerețe. Puternic influențați de hip-hop și urban music, cei doi au învățat singuri să creeze beat-uri și sample-uri, i-au recrutat pe Owen If la tobe și Cath Coffey la voce, au semnat cu prestigiosul label Island Records și, în doar câțiva ani, au reușit să ajungă pe a doua poziție a clasamentelor muzicale britanice cu albumul Connected. Au cântat în turnee alături de U2, Peter Gabriel, Happy Mondays, Lenny Kravitz și alții, au fost headlineri la Glastonbury și au câștigat două Brit Awards într-o singură seară.

Pe 26 noiembrie, în clubul Control din București, britanicii Stereo MC’s vin cu un show live de excepție, în formula originală: Rob Birch la voce, Nick Hallam – electronics, Owen If – tobe, Cath Coffey și Aina Westlye – backing vocals.

The big boys of British rap – Guinness Rockopedia

Web: http://www.stereomcs.com

Facebook: https://www.facebook.com/stereomcs

Noul single Stereo MC’s – Good Feeling: https://www.youtube.com/watch?v=zhJzqwyoOOw

Collected box set sampler: https://www.youtube.com/watch?v=wG8f3JA00UM

Albumele Stereo MC’s sunt distribuite în România de casa de discuri Universal și sunt disponibile în librăriile Cărturești.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.