poster_tea_and_coffee_gest_2016_part

Tea&Coffee Festival 2016

poster_tea_and_coffee_gest_2016_partȘapte evenimente în șapte cafenele, ceainării și cluburi bucureștene și o expoziție de ceai, cafea, accesorii și aparatură de specialitate – toate acestea în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei (Tea&Coffee Festival- www.tea-coffee.ro), care se va desfășura în București, în săptămâna 24-30 octombrie 2016.

Ca în fiecare an, Festivalul cuprinde deja consacratele seri tematice inspirate de țări cu tradiție în cultura ceaiului și a cafelei și o expoziție dedicată atât amatorilor cât și profesioniștilor din domeniu, care va avea loc în perioada 29-30 octombrie, între orele 10 :00-20 :00,  la Hanul Gabroveni (strada Lipscani nr. 86-88).

Printre manifestările din perioada 24-30 octombrie se numără: concerte, spectacole de teatru, demonstrații culinare, expoziții, proiecții de film, workshop-uri, precum și degustări de ceai, cafea și băuturi tradiționale. Biletele pentru serile tematice se pot achiziționa de pe www.bilete.ro.

Intrarea la expoziția de ceai și cafea de la Hanul Gabroveni este liberă!

Seara Mexicană – serbăm Dia de los Muertos cu trupa Habanegra, face painting și împletituri stil Frida, un meniu special cu cafea și tequila

Deoarece această ediție este una a premierelor, pentru prima dată în cadrul serilor tematice Tea & Coffee Festival va avea loc Seara Mexicană. La Cafe Verona (strada Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) în data de 29 octombrie, începând cu orele 19:00, intrăm în atmosfera Halloween-ului mexican (Ziua Morților) cu make-up specific, împletituri stil Frida Kahlo și muzică live mexicană cu trupa Habanegra. Pentru ca petrecerea să fie și mai autentică, pe lângă cafeaua mexicană pregătită de gazde, publicul se va putea bucura de multe cocktailuri și băuturi pe bază de Sierra Tequila, concursuri cu premii și un Photo Corner amenajat tematic de Doityourselfie, cu accesorii de inspirație sud-americană de la In a State. CHC handmade și Marmotescu.

Biletele pentru această seară sunt 35 lei, disponibile pe www.bilete.ro



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.