about-us-11

The Power of Storytelling aduce câștigători de Pulitzer și Emmy la București

about-us-11Conferința The Power of Storytelling, organizată anual de Decât o Revistă, pune stăpânire pe București între 9-10 octombrie, pentru al cincilea an consecutiv. Evenimentul unic în Europa de Est atrage scriitori, comunicatori, producători, artiști, specialiști în marketing, antreprenori și lideri care ne învață cum putem construi povești mai bune, povești care să schimbe vieți și comunități, să inspire și să ne apropie de unii de ceilalți. Misiunea declarată a conferinței: să împărtășim cunoștințe pentru a crea empatie.

Cea de-a cincea ediție este cea mai mare și mai plină de surprize de până acum, având un line-up de zile mari: 11 autori și jurnaliști premiați cu Pulitzer, Peabody sau National Magazine Award, regizori și producători câștigători de Emmy, artiști de succes și magicieni ai cuvintelor.

Iată câțiva dintre vorbitorii care vin la București în octombrie:

  • Michael Paterniti, colaborator GQ SUA și autor al bestsellerului The Telling Room, o carte de non-ficțiune despre cea mai grozavă bucată de brânză din lume, pe care gurmanzii literari o vor putea devora începând din septembrie grație Editurii Publica.
  • Câștigătorul unui premiu Emmy, legendarul journalist American Robert Krulwich de la emisiunea Radiolab, cunoscut și datorită acestui prolific discurs.
  • Leslie Jamison, autoarea bestsellerului The Empathy Exams, o colecție de eseuri despre empatie care va apărea în septembrie în limba română la Editura Publica.
  • John Freeman, autor al bestsellerului How to Read a Novelist (urmează să apară în limba română la Editura Vellant) și fost editor al revistei Granta.
  • Celebra ilustratoare și jurnalistă grafică Wendy MacNaughton. Năzdrăvăniile desenate ale pisicii sale, Tibia, vor apărea în curând la Editura Vellant.
  • Câștigătoarea premiului Pulitzer, jurnalista, editoarea și profesoara americană Jacqui Banaszynski.

Tema ediției din acest an ne va purta departe de existențele noastre uneori apăsătoare: A Sense of Place. Acest „loc” al narațiunii, fie că este Biroul Oval sau Middle Earth, nu numai că ancorează o poveste, ci îi oferă greutate, textură și context. Vorbitorii conferinței vor discuta și dezbate acest concept și ne vor demonstra tehnici de surprindere a acestuia.

Vă puteți înregistra pentru evenimentul de două zile accesând acest link, iar pentru a vedea programul detaliat apăsați aici.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.