CoverTW_PoS17 (3)

The Power of Storytelling: recomandări din programul festivalului

Anul acesta, The Power of Storytelling adaugă celor două zile de conferințe o serie de evenimente conexe strânse laolaltă sub umbrela Festivalului #Story17. Am preluat mai jos câteva recomandări ale organizatorilor din agenda festivalului, care se desfășoară la Radisson Blu Hotel și Palatul Universul. Pentru programul complet, mergeți aici.

Nu uitați, biletele la conferință sau festival vă așteaptă aici, dar nu pentru mult timp. Experiența din anii anteriori ne anunță că în curând evenimentul va fi sold out.

Iată, deci, câteva motive pentru care să mergeți la Festivalul Power of Storytelling între 16 și 22 octombrie:

📌 Hai la lansarea traducerii în română a cărții Juniper, scrisă de Kelley și Tom French despre nașterea prematură a fiicei lor. Kelley a fost speaker PoS în 2014, iar Tom – câștigător al Premiului Pulitzer – se va urca pe scenă în octombrie.

📌 Vino la lansarea celei de-a treia ediții a Ghidului 24/7 despre antreprenoriat creativ în România, susținut de UniCredit Bank.

📌 Învață să faci un podcast împreună cu Pat Walters de la Gimlet Media. „Unul din lucrurile palpitante legate de explozia podcasting-ului e cât de ușor e să începi ceva”, spune Pat, care a lucrat la proiecte multipremiate atât la Gimlet, cât și la Radiolab. În prezentarea sa, Pat va arăta echipamentele de bază și va explica diferitele tipuri de podcasturi, cum intervievezi pe cineva pentru radio, cum alegi bucățile bune de pe bandă, cum scrii un scenariu și cum editezi.

📌 Învață cum să faci poze mai bune cu telefonul într-o sesiune de show&tell cu Elie Gardner, o fotojurnalistă minunată care documentează povești despre drepturile omului. „Când facem și împărtășim poze din viața de zi cu zi”, spune ea, „creăm o arhivă istorică enormă a lumii”.

📌 Vino la proiecția unor documentare scurte de realitate vizuală ale The New York Times și discută despre ele cu Jenna Pirog, editorul VR al publicației, la VR Cinema în București.

📌 Participă la proiecția Under Fire: Journalists in Combat, un documentar nominalizat la Oscar în care apare și fotoreporterul Finbarr O’Reilly, câștigătorul unui World Press Photo Award și unul din speakerii noștri. Filmul va fi urmat de un Q&A cu Finbarr.

 


Cei care și-au luat The Festival pass pot participa la evenimentele de mai sus fără costuri suplimentare. În plus, un număr limitat de bilete individuale va fi pus în vânzare pentru fiecare eveniment, din luna septembrie.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.