concert_victor_wooten_3

Twin Arts anunță două concerte de neratat săptămâna viitoare!

concert_victor_wooten_3Pe 10 noiembrie, marele basist american Victor Wooten revine la Jazz Night Out după un concert Sold Out în 2014 , pentru un show total în formulă de Trio la Sala Radio.

Devenit cunoscut la nivel mondial cu supergrupul Béla Fleck and the Flecktones, Wooten  apare pe nu mai puțin de 29 de albume și a colaborat de-a lungul carierei cu Prince, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis, Mike Stern, Keb Mo Stanley, Clarke sau Marcus Miller.

Instrumentist, compozitor, producător, și mai nou scriitor, Victor Wooten are în palmares cinci premii Grammy, titlul de Bass Player of the Year acordat de revista bass Player trei ani la rând, includerea în Top 10 Bassists of All Time de către revista Rolling Stone, și lista poate continua.

Pe 10 noiembrie, lui Wooten i se vor alătura Dennis Chambers la tobe și Bob Franceschini la saxofon, doi instrumentiști la fel de talentați. Inclus in Modern Drummer Hall of Fame in 2001, Chambers a concertat extensiv cu Carlos Santana, dar a cântat si cu John MacLaughlin, John Scofield sau Mike Stern.

La rândul său, Bob Franceschini și-a pus amprenta pe muzica unor artisti precum Celine Dion, Ricky Martin, Jennifer Lopez , Paul Simon, dar și pe coloana sonoră a serialului Sex and the City.

Concertul Victor Wooten Trio are loc la Sala Radio pe 10 noiembrie, ora 20’00. Acces de la ora 19’30.

Biletele costă 115, 145, 175 de lei în funcție de categorie, și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV), online pe www.eventim.ro, dar și de la Sala Radio în seara concertului.

Video   https://www.youtube.com/watch?v=Ve37F3Ee9Ow

Duminică, 13 noiembrie, Clubul Expirat-Halele Carol va fi gazda unei premiere mult așteptate. Primul concert al cântăreței feroeze Eivor în România!

Copilul teribil al Insulelor Feroe, Eivor cântă de la 13 ani, abordând genuri ca folk-ul tradițional feroez și continuând cu jazz, trip-hop, grunge, rock sau folktronic. Este o prezență importantă în muzica scandinavă, iar vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC. O apariție inedită în peisajul show-urilor din București, Eivor reușește să-și prindă audiența într-o poveste în care sesiunile de vrăjitorie live se întâmplă de-adevăratelea, iar incantațiile ei exotice funcționează, indiferent dacă sunt rostite în limba ei maternă, feroeza, sau în improvizații, într-o limbă de mare circulație – muzica pură.

Concertul Eivor are loc pe 13 noiembrie la Clubul Expirat-Halele Carol la ora 21’00. Acces de la ora 20’00.

Biletele  costă 70 de lei și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) , online pe www.eventim.ro, dar și de la club în seara concertului.

Video https://www.youtube.com/watch?v=eyyaacUPiYE

Detalii pe www.twinarts.ro



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.