visavis

„VIS a VIS” – Expoziție de fotografie în scop caritabil

visavisMarți, 7 octombrie 2014, ora 18:30, Librăria Cărturești Verona, va găzdui vernisajul expoziției de fotografie în scop caritabil „VIS a VIS”, semnată Dan Mirică. Lucrările, 50 la număr, reprezintă o selecție din călătoriile realizate de când a început pasiunea sa pentru fotografie și ne înfățișează atât locuri din din România, cât și din Paris, Florența sau Maroc, locuri și călătorii care au dus la dezvoltarea fotografică a lui Dan Mirică.

Expoziția va sta pe simeze în perioada 6-31 octombrie 2014. Ideea ei s-a conturat treptat, totul pornind de la o campanie caritabilă realizată în 2013 de către un hypermarket, când a fost selectată o fotografie realizată de Dan. Fotografia ne arăta o fetiță din Delta Dunării, de la Mila 23 iar banii obținuți au fost donați părinților fetiței.

„Consider că acești copii, care au rar posibilitatea de a călătorii, pot face primul pas spre o altfel de lume prin câteva fotografii ce vor rămâne expuse pe pereții sălilor și a claselor.”, a spus Dan Mirică.

Prin achiziționarea unei lucrari, veți dărui și către Centrul de Plasament Cireșarii aceeași lucrare. Fotografiile nevândute vor ajunge la Centrul de Plasament Cireșarii, astfel că toate lucrările expuse la expoziție vor fi expuse și la ei permanent.

Printurile sunt format 50×70 cm pe mousse-carton iar costul unei lucrari este de 140 lei. Comanda se poate face pe email: danmirica12@gmail.com sau telefon la 0735 518 266 specificand numarul si numele lucrarii aflat in partea de jos a fiecarei fotografii.

Lucrarea o veti primi in termen de cca. 5 zile lucratoare de la data comenzii.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.