afis-eveniment-carturesti-wald5

Waldorf – ca uimire și descoperire

afis-eveniment-carturesti-wald5
Waldorf – ca uimire
Te invităm la o prezentare interactivă pe tema copilariei și a începutului școlii, din perspectiva pedagogiei Waldorf.
Găzduiți de cadrul placut al librăriei Cărturesti vei afla detalii despre perspectiva pedagogiei Waldorf cu privire la prima etapă școlară a copilului: anii de grădiniță, primii ani de școală.  Cum sprijină pedagogia Waldorf copilul în pașii săi către lume, cum cultiva ea dorința naturala a copilului de a descoperi lumea, de a se îndrepta către ea cu uimire și curiozitate, cum menține bucuria învățării. Iată câteva aspecte pe care vrem să le exploram, cu participarea părintilor, bunicilor sau pur și simplu a persoanelor interesate de educația de azi și de mâine.
Școala Gimnazială Libera Waldorf prezintă acest eveniment marți – 18 iulie, de la ora 18.00 , la librăria Cărturești Verona
afis_eveniment_cartu_4uyqg
Waldorf – ca descoperire
O prezentare la care te invităm să participi, în care discuțiile și exemplele au în vedere prepubertatea și pubertatea.
A păstra, în această etapă delicată și dificilă de dezvoltare a copilului, dorința de a învăța și a descoperi lumea, de a se deschide cognitiv către aceasta, cere multă măiestrie și cunoaștere din partea pedagogilor și părinților deopotrivă. Gazduiți de cadrul plăcut al Cărtureștilor, vom afla perspectiva pedagogiei Waldorf despre ciclul gimnazial. Care sunt modalitățile prin care îl implică pe copil în procesul de educație, cum devine interesat de propria sa devenire, dezvoltând încet-încet conștiința acestui proces, în ce se traduce, de fapt, eficiența procesului de învățământ. Iată câteva aspecte pe care vrem să le explorăm, cu participarea părinților, bunicilor sau pur și simplu a persoanelor interesate de educația de azi și de mâine.
Școala Gimnaziala Libera Waldorf prezintă acest eveniment miercuri – 19 iulie, de la ora 18.00 , la librăria Cărturești Verona.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.