ZdobSiZdub-Facebook

Zdob și Zdub & Cuibul pe 24 iulie, la Grădina Verona!

 

Seria de concerte de pe timpul verii de la Grădina Verona din București continuă joi, 24 iulie, cu două trupe excepționale din Republica Moldova! Începând cu ora 19:00, cei de la Cuibul vă vor atrage în lumea lor elegantă pe ritmuri lounge/jazz acustic, urmând apoi ca Zdob și Zdub să dea drumul la petrecere  pe acorduri mult iubite de hardcore moldovenesc!

Cuibul este o trupă din Chișinău înființată în 1991 de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub). După 6 albume, o perioadă de pauză și o revenire în 2010 cu un nou material, anul 2013 marchează stabilirea trupei într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. În această componență au cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba, iar acum se pregătesc pentru lansarea unui nou album cu 14 piese în format acustic-cameral.

Cuibul – Episod (acoustic session)
http://youtu.be/35rGCePaDtU

O trupă care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Zdob și Zdub au în acest an o vară încărcată; vor cânta la unele din cele mai importante festivaluri din România, dar vor călători și prin Rusia, Ucraina și Lituania. E o bucurie astfel să-i avem pe cei șase alături de noi la Grădina Verona – așteptați-vă la un show complet, inegalabil, atât cu noutăți din repertoriul formației cât și cu piese-cheie din istoria de 20 de ani Zdob și Zdub!

Zdob și Zdub – Moldovenii s-au născut (video)
http://youtu.be/M8_C2xSssmk

Concertele vor continua pe parcursul verii în grădină din spatele librăriei Cărturești Verona! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.

Joi, 24 iulie
Concert Cuibul, Zdob și Zdub
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00

Biletele la concert costă 40 de lei și sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și www.bestmusic.ro. La intrare acestea vor costa 50 de lei.

Cuibul:
Igor Dînga (chitară, voce), Lidia Scarlat (voce), Igor Coșolean (chitară), Andrei Boico (bass), Eugen Berdea (percuție), Alexandr Obidennik (vioară)
http://fb.com/cuibul
www.cuibul.md

Zdob și Zdub:
Roman Iagupov (voce), Mihai Gîncu (bass), Sveatoslav Staruș (chitară), Andrei Cebotari (tobe), Valeriu Mazîlu (trompetă), Victor Dandeș (trombon)
http://fb.com/zdobsizdub
www.zdob-si-zdub.com

 

ZdobSiZdub-Preview



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.