Poveşti din Casa de Ceai: Jelly Bears
Ursuleţii puşi pe şotii s-au transformat în jeleuri colorate pentru a ne îndulci dimineţile de vară. Bineînţeles că nu au venit cu mâna goală, ci au adus cu ei daruri ale pădurii pentru a îmbogăţi fiecare ceaşcă de ceai şi a o umple cu sănătate. S-au gândit că sub soarele arzător s-ar putea să exagerăm cu îngheţata şi au pus nişte nalbă albastră numai bună pentru durerile de dinţi şi pentru o respiraţie plăcută. Au aruncat câteva bobiţe de soc în infuzia rubinie, fiindcă ei ştiu că fructele tinere sunt cei mai buni detoxifianţi ai organismului şi că ne pot ajuta să pierdem în greutate. Izma din grădina Bunicului Urs pe care au cules-o şi uscat-o cu grijă echilibrează perfect dulceaţa din ceai, te răcoreşte şi este un excelent fortifiant al sistemului nervos. Să nu credeţi, însă, că au pregătit doar o băutură-doctorie. S-au jucat şi cu nişte fructe, aşa că ne-am ales cu bucăţi de kiwi şi portocală, câteva stafide, plus nişte migdale, ca să amintească de marţipanul Bunicii Urs.
There are no comments
Add yours