456335598_483505874317369_6113386717283018116_n

Street Delivery revine în Timișoara: Ediția a XVII-a transformă Podul de Fier într-o punte între generații

Între 20 și 22 septembrie 2024, Podul de Fier din Timișoara va fi transformat într-un loc de întâlnire deschis tuturor, cu ocazia celei de-a XVII-a ediții a evenimentului Street Delivery. Organizată sub conceptul Între-GEN, această ediție promite să aducă împreună energiile creatoare ale generațiilor Z și Millenials, dar și pe toți cei care cred în puterea conversațiilor, diversității și a comunității.

Tema ediției din acest an, Între-GEN, își propune să depășească barierele dintre generații, creând un spațiu în care tinerii și adulții să se poată întâlni, să colaboreze și să împărtășească idei. Într-o lume în care distanțele dintre oameni par să crească și conexiunile să fie tot mai fragile, Street Delivery este un apel la unitate și la redescoperirea legăturilor esențiale.

În decursul celor trei zile, Podul de Fier va deveni scena unor activități diverse, menite să promoveze arta, sportul și creativitatea. Participanții se pot aștepta la:

  • Intervenții artistice în spațiul public
  • Ateliere creative pentru toate vârstele
  • Un meci de baschet între librari și scriitori
  • jam sessions cu DJ locali și concerte

Vino alături de noi, indiferent de generație, să transformăm Podul de Fier în Street Delivery, Gen.

Street Delivery este un eveniment manifest, inițiat de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, prin care sunt create legături între diferitele paliere urbane, cu scopul de a oferi spații care oferă locuitorilor săi siguranță, acceptare și toleranță socială.

Parteneri: FITT, Gen, știri, Cărturești, Ecluze pe Bega, D’arc pe Mal, OneTwo TapRoom, Fundația Autonom, Superhumans Romania.

Street Delivery – Între-GEN este organizat de Fundația Cărturești, prin programul “Tineret în acțiune”, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Programul detaliat al evenimentului va fi anunțat curând. Până atunci ne puteți urmări pe pagina de Facebook sau Instagram.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.