whispering-sons-c-lucinde-wahlen-03

Whispering Sons revin în concert la București, cu un nou album

Formația post-punk belgiană Whispering Sons revine la București și va concerta la Control Club, miercuri, 22 mai, după ora 20, în cadrul turneului european de promovare pentru cel mai recent album, The Great Calm, lansat anul acesta.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Activi pe scena muzicală belgiană încă din 2013, Whispering Sons au în palmares 3 albume de studio și sunt cunoscuți pentru sound-ul dark, post-punk și gothic rock, completat de versurile solistei Fenne Kuppens.

În prezent, Whispering Sons sunt din nou un cvintet: după o pauză medicală, toboșarul Sander Pelsmaekers se întoarce la sintetizatoare, locul său la tobe fiind preluat de fostul basist, Tuur Vandeborne. Bert Vliegen, producătorul și inginerul de sunet al trupei, se alătură la chitară bas, iar lineup-ul este completat de membri cu vechime: chitaristul și compozitorul Kobe Lijnen și vocalista Fenne Kuppens.

În această formulă, trupa se reinventează și compune albumul The Great Calm, lansat în luna februarie a acestui an de [PIAS] Recordings.

„Cred că cel mai important lucru despre noi este că suntem un grup de prieteni care au început să cânte împreună într-o trupă”, spune Fenne Kuppens. „Totul a venit din dragostea noastră comună pentru muzică. Zece ani mai târziu, nu s-au schimbat cu adevărat multe. Dinamica este întotdeauna aceeași. Suntem foarte apropiați unii de alții, suntem prieteni buni, așa că să schimbăm rolurile în trupă a fost ușor.”

Miercuri, 22 mai, Whispering Sons revin pe scena Control Club într-o formulă reinventată și cu piese noi, într-un concert de neratat pentru amatorii de post-punk și gothic rock.

Concertul Whispering Sons de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Program: 20:00 open doors / 21:00 show

Biletele, în valoare de 85 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-whispering-songs-club-control) și în rețeaua partenerilor Eventbook.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.