Carturesti-2021-Lansare_Cecelia_Ahern-Cover_Event_2400x1256px

Seara literaturii irlandeze: Cecelia Ahern vorbește despre noua ei carte: „Lyrebird – Pasărea Liră”

🇮🇪📚Joi, 18 martie, ora 19:00, fanii scriitoarei irlandeze Cecelia Ahern vor avea ocazia de a participa la un eveniment live dedicat celui mai recent roman al său, „Lyrebird – Pasărea Liră”, aflat în curs de apariție la Editura ALL. Întâlnirea se va desfășura pe Zoom, în limba engleză și va fi transmisă pe paginile de Facebook ale librăriilor Cărturești.
🎙Alături de autoare, la eveniment vor lua parte, în calitate de speakeri: E.S.Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România, Eoin Egan, adjunct al sefului de misune și Marilena Iovu, traducătoarea a zece dintre romanele Ceceliei Ahern în limba română.
📖Romanul „Pasărea Liră”, apreciat drept „o carte captivantă, o evadare din viața de zi cu zi, o lectură plăcută și o poveste de dragoste memorabilă” (The Irish Times), va fi disponibil pentru cititorii români în cursul lunii aprilie.
În cadrul evenimentului de pe 18 martie, cititorii vor descoperi informații inedite despre procesul de creație al autoarei și secrete din culisele lucrului la acest roman fascinant.
💬De asemenea, adresându-i întrebări Ceceliei Ahern, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului și în comentariu la LIVE-ul transmis, cititorii au șansa de a câștiga un premiu care să le garanteze multe ore de lectură savuroase.
Așteptăm întrebările voastre și la inscrieri@carturesti.net.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.