Afis lansare de carte2

Lansare Carte ”Management prin Armonie” -Învățând de la natură –

Librăria Cărturești și Kaizen Institute România au deosebită plăcere de a vă invita vineri, 15 Februarie 2019, ora 15.00, la Librăria Cărturești-Verona, Sala Verona, pentru lansarea cărții ”Management prin Armonie”, avându-l ca autor pe Dl. Julien Bratu.

Scopul “Managementului prin Armonie” este acela de a oferi o cale pentru a susține progresul oamenilor în armonie cu natura lor proprie și cu cea înconjurătoare. De aceea, acesta mai poate fi numit și „management organic“. Principiile și sistemul său de metode și tehnici se bazează pe legile naturii fizice și a viului, așa cum acestea sunt reflectate de „aurul“ înțelepciunii culturii umaniste, precum și de descoperirile științelor moderne ale fizicii, geneticii și neuroștiințelor.

Invităm cititorul să cunoască Managementul Armonic, care unește în numele Armoniei valorile umaniste și realiste în care suntem crescuți de secole. Acestea sunt valorile Binelui și Frumosului puse într-o naturală simbioză, așa cum în mintea noastră coexistă emoțiile și rațiunea și ne dorim ca ele să fie în armonie.

Julien Bratu este o personalitate cu o bogată experiență în Managementul Calității și al Îmbunătățirii Continue, în artele marțiale, cât și cu erudiție în filozofie și artele frumoase. Este Doctor în Științe Inginerești, Country Manager al Kaizen Institute România și conduce Asociația de Management Japonez din România – Kaizen Manager Club.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.