dazieri

Sandrone Dazieri lansează „Îngerul” la Cărturești Carusel

Joi, 5 octombrie, ora 19:00, la Cărturești Carusel prezentăm recenta carte a lui Sandrone Dazieri – „Îngerul”. Alături de autor se vor afla scriitorii George Arion și Caius Dobrescu, precum și criticul literar Ion Bogdan Lefter.În străinătate, romanul a avut un succes la fel de mare precum „Ucide-l pe Tată”, primul volum din serie, care a devenit aproape imediat un best-seller.

Despre Îngerul: „O seară răcoroasă de septembrie. Trenul de mare viteză de la Milano oprește în gara Termini din Roma. Din vagonul de clasa Top nu coboară niciun pasager: un atac chimic i-a ucis pe toți. Principalii suspecți: teroriștii ISIS. Colomba Caselli, polițista măcinată de coșmaruri și îndoieli, se vede nevoită să înceapă o anchetă dificilă. O clipă de neatenție duce la un masacru într-un centru islamic, iar Colomba este suspendată din Brigada Mobilă. Chiar dacă nu și-au mai vorbit de luni de zile, apelează la fostul ei partener, Dante Torre, bărbatul cu o inteligență uluitoare care a fost ținut aproape întreaga copilărie în întunericul unui siloz. Împreună, decid să continue ancheta pe cont propriu. Foarte curând descoperă că au dat de urma unei forțe pe care n-ar fi trebuit niciodată s-o stârnească. O forță de care se tem până și cei mai mari torționari din fostul URSS. Un demon crescut în infernul celei mai crunte închisori sovietice și care acum pășește pe pământ: Îngerul Morții.”

Sandrone Dazieri este cel mai în vogă scriitor italian de mystery & thriller, al cărui succes fulminant peste hotare – romanele sale au fost traduse în peste 20 de limbi, iar drepturile pentru ultimul roman din trilogie au fost deja cumpărate în Statele Unite, înainte ca romanul să vadă lumina tiparului – reprezintă în sine o carte de vizită.

Acest eveniment are loc în: