blog-carturesti-2

Transformă-ți lectura în vacanță: Câștigă un city-break cu perechea ta la Budapesta! – Fără tragere la sorți, dar cu tragere de inimă pentru scris! –

Vara asta cărțile te poartă în vacanță! Fiecare pagină deschisă dintr-o carte este o poartă către nenumărate experiențe și spre a cunoaște destinații celebre.

Editura Corint și Agenția de turism Ultramarin lansează campania Destinații literare, o inițiativă care îmbină plăcerea lecturii cu cea a călătoriilor. Campania își propune să-i inspire pe cititori să exploreze noi lumi și culturi prin intermediul literaturii, oferindu-le șansa de a câștiga un city-break în cuplu la Budapesta.

Cum câștigi?

Nu norocul te va duce în vacanță, ci pasiunea pentru lectură!

Jurizare și premiu

Review-urile vor fi evaluate de un juriu format din bloggeri literari, bookstagrameri, booktokeri, iar cel mai votat va câștiga un city-break pentru 2 persoane la Budapesta (în noiembrie).

Important! Toate review-urile vor fi verificate cu soft AI pentru a ne asigura că sunt scrise de oameni.

Consultă regulamentul și lista titlurilor aici: https://edituracorint.ro/destinatii-literare.html

Descoperă lumea prin poveștile Corint

Campania Destinații literare te invită să călătorești fără stresul bagajelor, al biletelor și rezervărilor. Descoperi marile orașe ale lumii prin intermediul romanelor publicate de Corint. Fiecare pagină este o poartă care îi apropie pe cei care citesc de o nouă destinație & de o nouă poveste.

Cu Destinații literare, cititorii vor călători prin Parisul romantic, New York-ul vibrant și Berlinul misterios, experimentând aventurile fascinante ale personajelor. Fiindcă, nu-i așa?, fiecare carte se transformă într-o destinație ce așteaptă să fie citită și trăită.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.